Įkraunama...
Įkraunama...

Linkomanija

QUOTE(finta @ 2013 05 22, 22:44)
Sveikos,
labai noretusi ir man kvietimo i linkomanija, buciau labai labai dekinga dangute.b@gmail.com

pakvieciau...
Atsakyti
QUOTE(emiline @ 2013 05 23, 14:55)
pakvieciau...

Gal dar kokį pakvietimą laisvą turite? rasulita@gmail.com blush2.gif
Atsakyti
turiu du pakvietimus,norincios rasykit i az. mielai padesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auguteeee @ 2013 05 30, 10:11)
turiu du pakvietimus,norincios rasykit i az. mielai padesiu  4u.gif

Parašiau į a.ž. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kuri turi nereikalinga pakvietima i linkomanija? buciau labai dekinga, mano el pastas zannce@gmail.com
Atsakyti
Esu naujoke linkomanijoj, kas gali zmoniska kalba, paprastai ir trumpai paaiskinti kaip pasikelti reitinga?
Parsisiunciau keleta filmu ir pradinis reitingas smarkiai nukrito, kompiuteris paliekamas ne vienai nakciai - ratio vos vos pakyleja. Ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(Graciella @ 2013 06 09, 02:12)
Esu naujoke linkomanijoj, kas gali zmoniska kalba, paprastai ir trumpai paaiskinti kaip pasikelti reitinga?
Parsisiunciau keleta filmu ir pradinis reitingas smarkiai nukrito, kompiuteris paliekamas ne vienai nakciai - ratio vos vos pakyleja. Ka daryt?

Tikriausiai tavo interneto išsiuntimo greitis mažas, todėl ratio lėtai kyla. Siųskis populiarius dalykus kuris ką tik įkėlė. Kuo daugiau iš tavęs siųsis tuo greičiau reintingas kils.
Atsakyti
labai reikia pakvietimo i linkomanija...is anksto dekuju smile.gif crazyrabbit@inbox.lt 4u.gif
Atsakyti
Turiu kiek daugiau nei 10 pakvietimų į linkomaniją kam reikia rašykite (nepykite jei naujokėms neduočiau, nes visgi atsakomybė tam tikra davusiajama yra, tad jeigu jau naudojatės ne pirmą dieną šiuo forumu, kreipkitės į až)
Atsakyti
Labas, turiu viena kvietima, galiu duoti smile.gif AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onioni: 13 birželio 2013 - 13:35
Sveiki,nesuprantu ar tik man neleidzia siandiena nuo pietu ieiti i linkomanija,ar puslapis sio metu neveikia?Pasidalinkite kaip jums?
Atsakyti
Gal pakvietima i linkomanija atliekama kas nors turi?buciau dekinga:) ruta.pukalo@gmail.com
Atsakyti