O lanko sukimas ar padetu sumazinti klubu apimtis,ar cia daugiau virsutinei kuno daliai mazinti
lankas liemeniui
Sveikos, matau, kad "kriauses" figura nera labai retas atvejis... Paguoda viena, kad platus klubai yra moteriska , taciau prie liekno virsaus tikrai nelabai dera, kai peciai zymiai siauresni uz klubus Einu i sporto kluba, ir treneris man patare virsutinei kuno daliai pratimus atlikti didesniai svoriais ir kartoti maziau kartu 6-8, o apatinei atlikti intensyviau, mazesniais svoriais, bet kartoto daigiau kartu 12-14, bet as stengiuosi kiek pajegiu, kad jausciau "deginima". Zinoma, sportas turetu buti reguliarus, be to, laaaabai svarbu mityba... o as daznai prarandu saika ir sportas eina perniek
Aš irgi save priskiriu prie kriaušių. Nesu kraštutinis atvejis, pečių ir klubų santykis gan proporcingas, bet visada pergivendavau dėl savo klubų ir blauzdų.
Neseniai pradėjau sportuoti normaliai, ir iškart pastebėjau savo kriaušiškos figūros pliusus. Aš galvojau, kad tos mano kojos vien iš riebalų sudarytos, bet darydama įtupstus, pritupimus ir kitus kojoms ir užpakaliui skirtus pratimus pastebėjau, kad man juos daryti tikrai lengviau, negu panoms plonom kojytėm, nors jų, pvz, rankos žymiai stipresnės. Taigi supratau, kad tas kriaušiškumas - tai yra mano raumenys, juos reikia mylėti. Kažkiek efekto tikrai duoda sportavimas - jau po 2 mėnesių matau, kad blauzdos ir šlaunys šiek tiek sulieknėjo ir pagražėjo. Žinau, kad niekada neturėsiu plonyčių čiurnų ir blauzdų (man pasakiškai gražu yra kai moters Achilo sausgyslė yra plona-plona), bet kažkas svajoja apie tokius raktikaulius, kaip mano.
Always look at the bright side of life : )
Neseniai pradėjau sportuoti normaliai, ir iškart pastebėjau savo kriaušiškos figūros pliusus. Aš galvojau, kad tos mano kojos vien iš riebalų sudarytos, bet darydama įtupstus, pritupimus ir kitus kojoms ir užpakaliui skirtus pratimus pastebėjau, kad man juos daryti tikrai lengviau, negu panoms plonom kojytėm, nors jų, pvz, rankos žymiai stipresnės. Taigi supratau, kad tas kriaušiškumas - tai yra mano raumenys, juos reikia mylėti. Kažkiek efekto tikrai duoda sportavimas - jau po 2 mėnesių matau, kad blauzdos ir šlaunys šiek tiek sulieknėjo ir pagražėjo. Žinau, kad niekada neturėsiu plonyčių čiurnų ir blauzdų (man pasakiškai gražu yra kai moters Achilo sausgyslė yra plona-plona), bet kažkas svajoja apie tokius raktikaulius, kaip mano.
Always look at the bright side of life : )
sveikos merginos, paskaiciau jusu patarimus, pastabas ir viska viskas, figura pas mane taip pat i kriause, tik mano kojos tolygiai storokos, ir blauzdos ir slaunys. Priaugau per ziema ypatingai greitai 5 kg, na nera daug, bet ju noriu atsikratyti. Pradejau nuo pratimu namie, turiu sortukus spec sportavimui, kurie veikia pirties principu,bet uzsisakiau kelnes tempres, aticeliulitines, su jomis lakstysiu kai labiau atsils orai, ir namie judeti su jomis, pratimus daryti labai gerai laukiu pristatymo i namus, nezinau ar tiks ir ar patiks, kolkas esu tik pasiryzusi sportuoti. kodel lanko sukima nebandot jei tik patinka. pas mane liemuo lieknas,bet lanko sukimas savotiskas sokis, paskaicius internete jis labiau liemens plonimui, bet slaunys irgi mazeja ir celiulitas, na as isivaziduoju kad dirba apatine kuno dalis efektyviai. vakarais nebevalgau ir porcijas susimazinau mano ugis 170 cm, o sveriu siuo metu 65, tai tikri nemazai. na kai pradesiu intesyviai sportuoti prasinesiu apie nuotaikas ir rezultatus, iki greitai susitikimo
Laba diena. Mano irgi kriauses figura,manau,tai yra del to,kad patys sedmenu kaulai yra platus.Betgi labai grazu,figura labai moteriska.
Sveikos kriausytes. Mano figura taip pat krause, dukros taip pat. Jai labai napatogu del didesniu nei kitu mergaiciu klubu ir sedmenu, ji paaugle. Norejau paklausti ar as teisingai informuota. Ar imanoma kaip nors sumazinti klubu kauliuka? Galbut kokiais pratimukais ar dar kazkuo? As ja bandziau itikint, kad tai grazu ir moteriska, bet jai tai jos klubai nepatinka
QUOTE(vale21 @ 2013 11 19, 22:30)
Ar imanoma kaip nors sumazinti klubu kauliuka? Galbut kokiais pratimukais ar dar kazkuo? As ja bandziau itikint, kad tai grazu ir moteriska, bet jai tai jos klubai nepatinka
Normalu, kad paauglei nepatinka jos figūra. Daug kam taip būna.
Bet dėl tų kaulų, tai... JŪS JUOKAUJAT? Kaulus sumažinti???
Sveikos,
Mano figūra kriaušės ir manau aš pakankamai su ja susitvarkiau - paauglystėje dėl jos nemažai kompleksavau (pavyzdžiui, labia mėgau ilgesnius megztinius, kad "pridengtų" klubus:)) ir vieną dieną sugalvojau bėgiot. Bėgioju jau tris metus - galiu pasakyt, kad dabar tikrai pakankamai džiaugiuosi savo figūra, nes nors klubai visdar platoki, bet užpakaliukas stangrus, kojos taip moteriškai raumeningos - ir kojos forma pakito - anksčiau užpakalis buvo kiek pakritęs, tokią man negražią bangą sudarė, o dabar - viskas daugiau mažiau formoj.. Aš čia rašau ne pasigirt bet kad stipriai parekomenduot - jei man kas anksčiau būtų pasakęs, kad galima toks teigiamas rezultatas, būčiau daug anksčiau pradėjus bėgiot (beje bėgioju 4-5 k. per savaitę po 5 km).
Mano figūra kriaušės ir manau aš pakankamai su ja susitvarkiau - paauglystėje dėl jos nemažai kompleksavau (pavyzdžiui, labia mėgau ilgesnius megztinius, kad "pridengtų" klubus:)) ir vieną dieną sugalvojau bėgiot. Bėgioju jau tris metus - galiu pasakyt, kad dabar tikrai pakankamai džiaugiuosi savo figūra, nes nors klubai visdar platoki, bet užpakaliukas stangrus, kojos taip moteriškai raumeningos - ir kojos forma pakito - anksčiau užpakalis buvo kiek pakritęs, tokią man negražią bangą sudarė, o dabar - viskas daugiau mažiau formoj.. Aš čia rašau ne pasigirt bet kad stipriai parekomenduot - jei man kas anksčiau būtų pasakęs, kad galima toks teigiamas rezultatas, būčiau daug anksčiau pradėjus bėgiot (beje bėgioju 4-5 k. per savaitę po 5 km).
QUOTE(Acorn @ 2014 01 10, 21:23)
O tik bėgiojat ir daugiau niekaip nesportuojat?
pries savaitę pradėjau vakarais daryti pratimus užpakaliui , bet čia tik kad turėt kuo užsiimt tamsiais ilgais žiemos vakarais bet iki šiol - tik bėgiojau ir bent man to pilnai užtenka..