Įkraunama...
Įkraunama...

Kriaušės figūra

QUOTE(*Žemynėlė* @ 2010 01 14, 05:28)

Bent jau aš tikrai neturiu nieko prieš tai, kad esu kriaušės figūros, man ji patinka, tik norisi stangresnio kūno, na, ir, kad kriaušiškumas nebūtų toks žymus...

thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif gerai pasakyta
Atsakyti
Gal kas geletu pasakyti mano figuros tipa? g.gif nes ziuriu internete ir nedasunta g.gif g.gif Man atrodo, kad griause doh.gif mano apimtys 89/63/91 g.gif nzn peciai nera siauri, bet ta sikna doh.gif sorry uz issireiskima blush2.gif nervina jin mane, toks plonas liemuo, visda del jo kompleksuodavau doh.gif
Atsakyti
Kompleksuoji del plono liemens?biggrin.gif keista.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2010 02 21, 17:28)
Gal kas geletu pasakyti mano figuros tipa?  g.gif  nes ziuriu internete ir nedasunta  g.gif  g.gif Man atrodo, kad griause  doh.gif  mano apimtys 89/63/91  g.gif  nzn peciai nera siauri, bet ta sikna  doh.gif sorry uz issireiskima  blush2.gif  nervina jin mane, toks plonas liemuo, visda del jo kompleksuodavau  doh.gif

Idek foto, paziuresim rolleyes.gif as tai pagal kojas matau koks tipas.
Atsakyti
labas,merginos.as ir kriausyte.ir mane tai ziauriai nervina biggrin.gif speju siemet kaip ir kiekviena pavasari teks bandyt daryt pratimukus,begiot ir panasiai...tik kad vienai nuobodu....gal atsirastu kokiu kaunieciu kurios noretu kartu? 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fantazija_ @ 2005 06 12, 21:10)
ka daryt jei turiu placius klubus, o virsutine kuno dalis labai plona...mano matmenys mazdaug tokie - 80/65/91...todel atrodau labai neproporcingai...noreciau stambesniu peciu,nugaros arba siauresniu klubu...
kokius pratimus tureciau daryt???  ax.gif

man irgi maždaug 10 cm skirtumas tarp klubų ir krūtinės ląstos schmoll.gif (klubai platesni doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2010 02 21, 16:28)
Gal kas geletu pasakyti mano figuros tipa?  g.gif  nes ziuriu internete ir nedasunta  g.gif  g.gif Man atrodo, kad griause  doh.gif  mano apimtys 89/63/91  g.gif  nzn peciai nera siauri, bet ta sikna  doh.gif sorry uz issireiskima  blush2.gif  nervina jin mane, toks plonas liemuo, visda del jo kompleksuodavau  doh.gif

brangioji, tai kad pas tave beveik idealios apimtys mirksiukas.gif i makenenes gali eit, jei ugio uztenka thumbup.gif
Atsakyti
na jau mano apimtys, mane veda į neviltį, papasakokit plačiau apie bodyflex, kur vilniuje galima kažkokia info gauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2010 04 26, 11:41)
na jau mano apimtys, mane veda į neviltį, papasakokit plačiau apie bodyflex, kur vilniuje galima kažkokia info gauti  ax.gif

ir kokie tie apimtis?
Atsakyti
Sveikos merginos,

jungiuosi ir aš prie kriaušių. Šiaip viskas būtų puse velnio, bet pradėjo kristi svoris... nuo viršutinės kūno dalies doh.gif iš krūtinės nieko nebeliko verysad.gif nežinau ko imtis. pradėjau sportuoti (namuose) darau daug pratimų sėdmenims ir šlaunims. Kažin nėra pratimų, didinančių krūtinės apimti? biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat anksciau buvau kriause, o dabar tai tapau labai stora kriause lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2010 06 08, 13:22)
As taip pat anksciau buvau kriause, o dabar tai tapau labai stora kriause  lotuliukas.gif

labai juokingai pasaket biggrin.gif thumbup.gif 4u.gif o as pasakysiu apie sawe: buwau kriausyte, poto ant tiek sukudau,kad tapau griauztuku,o dabar po welniais wel wisa kriause lotuliukas.gif doh.gif reikia imtis kokios tai weiklos unsure.gif
Atsakyti