Bent jau aš tikrai neturiu nieko prieš tai, kad esu kriaušės figūros, man ji patinka, tik norisi stangresnio kūno, na, ir, kad kriaušiškumas nebūtų toks žymus...
Gal kas geletu pasakyti mano figuros tipa? nes ziuriu internete ir nedasunta Man atrodo, kad griause mano apimtys 89/63/91 nzn peciai nera siauri, bet ta sikna sorry uz issireiskima nervina jin mane, toks plonas liemuo, visda del jo kompleksuodavau
Gal kas geletu pasakyti mano figuros tipa? nes ziuriu internete ir nedasunta Man atrodo, kad griause mano apimtys 89/63/91 nzn peciai nera siauri, bet ta sikna sorry uz issireiskima nervina jin mane, toks plonas liemuo, visda del jo kompleksuodavau
labas,merginos.as ir kriausyte.ir mane tai ziauriai nervina speju siemet kaip ir kiekviena pavasari teks bandyt daryt pratimukus,begiot ir panasiai...tik kad vienai nuobodu....gal atsirastu kokiu kaunieciu kurios noretu kartu?
ka daryt jei turiu placius klubus, o virsutine kuno dalis labai plona...mano matmenys mazdaug tokie - 80/65/91...todel atrodau labai neproporcingai...noreciau stambesniu peciu,nugaros arba siauresniu klubu...
kokius pratimus tureciau daryt???
jungiuosi ir aš prie kriaušių. Šiaip viskas būtų puse velnio, bet pradėjo kristi svoris... nuo viršutinės kūno dalies iš krūtinės nieko nebeliko nežinau ko imtis. pradėjau sportuoti (namuose) darau daug pratimų sėdmenims ir šlaunims. Kažin nėra pratimų, didinančių krūtinės apimti?
labai juokingai pasaket o as pasakysiu apie sawe: buwau kriausyte, poto ant tiek sukudau,kad tapau griauztuku,o dabar po welniais wel wisa kriause reikia imtis kokios tai weiklos