QUOTE(Saga @ 2008 07 31, 13:33)
na as pastaruosius du metus tobulinu savo kriausiska figura..... taigi isvados: mano kraiusiska figura patobulejo tik ta linkme kad maziau cm visur, o forma liko ta pati .... mano formos manes visai nebegazdina ir neliudina, svarbu rasti tinkama aprangos stiliu..... yra parduotuviu kur ideliai man tinka kelnes ir svarkai.... svarbu rasti savo .... taigi per savo figuros tobulinimo laikotarpi gal ir tapau truputi maziau kriausiska ....... nuo klubu -23 cm kazkur, nuo liemens ir krutines po -10 cm..... na ziurint i cm kriausiskumas sumazejes ..... dirbau intensyviai, pratimai klubams, slaunims...... maista prisiziurejau, su anticeliulitiniu terliojausi..... taigi sportuoju iki siol tik tam kad forma palikyti, kad jos nedidetu, o savo kriausiskume dabar iziuriu daugiau pliusu nei minusu
saunuole saunuole balionelis tau
QUOTE(sweetcandy @ 2008 08 13, 01:21)
va cia mano irgi beda didziausia turiu grazia didele krutine kuri nors ir svorio numesciau nelabai mazeja liemuo irgi vietoj tik pastambejus daznai ant son u uzsideda lasinukai bet dar nebeda didziausia beda tai apatine dalis klubai siaubas kaskoks nes esu mazute mazo ugio ir sikna didziausia slaunis irgi ne ka menkesnes tai figura tokia neproporcinga kad ojoj zadu begiot pradet lankyt joga gal pades kaskiek atsatyt mano ta figura i reikiamas vietas
tikrai pades tapsi lankstensne, tvirtesne, as tai mankstas(2k i savaite)ir baseina(1ksavaitej) lankyt del stuburo turesiu tai ir svorio mazinimui nepamaisys
QUOTE(vabalas @ 2008 08 26, 14:22)
as savo kriausiskumo ne uz ka neatiduodciau man ziauriai negrazu, kai moteris neturi liemens ir kai moters uzpakalis ir slaunys neapvalios
na moteriskumas zavi bet kai jo ne per daug