Įkraunama...
Įkraunama...

Kriaušės figūra

QUOTE(Saga @ 2008 07 31, 13:33)
na as pastaruosius du metus tobulinu savo kriausiska figura..... taigi isvados: mano kraiusiska figura patobulejo tik ta linkme kad maziau cm visur, o forma liko ta pati wink.gif .... mano formos manes visai nebegazdina ir neliudina, svarbu rasti tinkama aprangos stiliu..... yra parduotuviu kur ideliai man tinka kelnes ir svarkai.... svarbu rasti savo wink.gif .... taigi per savo figuros tobulinimo laikotarpi gal ir tapau truputi maziau kriausiska ....... nuo klubu -23 cm kazkur, nuo liemens ir krutines po -10 cm..... na ziurint i cm kriausiskumas sumazejes ..... dirbau intensyviai, pratimai klubams, slaunims...... maista prisiziurejau, su anticeliulitiniu terliojausi..... taigi sportuoju iki siol tik tam kad forma palikyti, kad jos nedidetu, o savo kriausiskume dabar iziuriu daugiau pliusu nei minusu wink.gif

saunuole saunuole 4u.gif balionelis tau thumbup.gif

QUOTE(sweetcandy @ 2008 08 13, 01:21)
va cia mano irgi beda didziausia  verysad.gif  turiu grazia didele krutine kuri nors ir svorio numesciau nelabai mazeja  lotuliukas.gif  liemuo irgi vietoj tik pastambejus daznai ant son u uzsideda lasinukai unsure.gif  bet dar nebeda didziausia beda tai apatine dalis klubai siaubas kaskoks nes esu mazute mazo ugio ir sikna didziausia slaunis irgi ne ka menkesnes tai figura tokia neproporcinga kad ojoj  doh.gif  zadu begiot pradet lankyt joga gal pades kaskiek atsatyt mano ta figura i reikiamas vietas g.gif  biggrin.gif

tikrai pades tapsi lankstensne, tvirtesne, as tai mankstas(2k i savaite)ir baseina(1ksavaitej) lankyt del stuburo turesiu tai ir svorio mazinimui nepamaisys thumbup.gif

QUOTE(vabalas @ 2008 08 26, 14:22)
as savo kriausiskumo ne uz ka neatiduodciau  biggrin.gif  man ziauriai negrazu, kai moteris neturi liemens  schmoll.gif  ir kai moters uzpakalis ir slaunys neapvalios  schmoll.gif

na moteriskumas zavi bet kai jo ne per daug wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(li94na @ 2008 08 26, 20:17)
na moteriskumas zavi bet kai jo ne per daug wub.gif  thumbup.gif  4u.gif

suprantama, kad isstorejusi moteris kokio tipo figuros ji bebutu neatrodis labai zavingai...
bet jeigu imtumem vidutinio kuno sudejimo moteri: ne manekene, bet KMI normalus, pvz 170 ugis o svoris, kad ir 63 kg... tokia moteris jau turi kazkiek lasinuku, bet dar nera nutukus. tai kriausyte su lasinukais ant uzpakalio, klubu, slaunu ir lieknu liemeniu isrodo estetiskiau uz obuoliuka, su didele krutine, riebiu pilvuku ir plonom kojom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vabalas: 06 rugsėjo 2008 - 08:24
Na...As esu 178 ugio ir 58 kg svorio. Virsutine kuno dalys tokia smulki labai, rankos kudos, vien kauliukai , o uzpakaliukas tai laaabai minkstas...Slaunys labai riebios, celiulitas jau is nepaspaudus odos matosi...Visas kuno svoris toje vietoje ir kaupiasi o rankose - schmoll.gif
Tai einu i sporto kluba,....Treneris man vis daugiau valgyti liepia - o as zinau kad tas valgymas i viena vieta ir sueis tik...Tai stengiuosi daugiau begioti...ir rankoms pratymus darau...Jau atsirado kazkokie pumpureliai, vietoj bicepsu, o celiulitas sumazejo...Bet truputi tik.
Atsakyti
Man lygiai tas pats, virsutine kuno dalis labai kuda: krutu nerasta, rankos kai sakaliukai, liemuo gan kudas, o vat uzpakaliukas, slaunys atrodo kai is kitos operos doh.gif jei svorio numetu tai visu pirma krenta nuo virsaus, o poto tik apacia, o jei priaugu tai ta pati melodija kaisakant blink.gif vel viskas i apatine kuno dali verysad.gif
Atsakyti
Aš irgi esu "kriaušytė", ir man labai padeda Bodyfleksas thumbup.gif . Nors jisai nevisoms tinka ar patinka, bet man tai thumbup.gif . Darau namuose, todėl už sutaupytus sporto klubo pinigėlius, pasiekusi savo norimas apimtis, galėsiu save apdovanoti naujais drabužėliais thumbup.gif . Ir šiaip, laikas susitaupo, kadangi užtenka 30-40 min., o ir specialios aprangos nereikia, galima atsikėlus iš ryto, su pižama pasportuoti biggrin.gif . Vienintelis minusiukas, kad jeigu darau pratimus ne ryte, tai reikia šiek tiek pasiplanuoti į priekį ir būti nevalgius 3-4 val. iki užsiėmimo Bodyfleksu. Bet manau čia niekis, palyginus su tuo, kaip gerai jisai mažina apimtis thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zvaigzdele*: 23 lapkričio 2008 - 01:31
jungiuosi ir as i kriausyciu kluba 4u.gif

kolkas bendrai sportuodama saleje ir spiniguodama numeciau nuo sedimosios 2 cm tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemynėlė @ 2008 11 23, 02:31)
Aš irgi esu "kriaušytė", ir man labai padeda Bodyfleksas  thumbup.gif

Kaip padeda Bodyflexas? Šiaip kūnas gražėja ar ir kriaušiškumas mažėja? T.y. mažėja skirtumas tarp apatinės kūno dalies ir viršutinės? Visą laiką sportavai namie ar pradžioje vaikščiojai į kokį klubą, kur profesionalas parodė, kaip atlikinėti tuos pratimus?
Atsakyti
Sveikos, as irgi esu "kriausyte", anksciau labai daug sokdavau, lankiau ivairius sokius, darydavau pratimus namuose, bet kai pradejau dirbti ir mokytis, sportui laiko neliko... Dabar isvis tik mokausi ir esu labai aptingus, todel atsirdo papildomos apimtys visur ir netgi ant pilvo, noriu greito rezultato... Jai tureite SUPer pratimu kurie mazintu sikniuka ir kojas, prasau pasiulyti smile.gif..
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
mano figura kriauses irgi. senau buvau stambene,bet manyciau seksualesne, o dabar kai sukudau ir viskas atrodo puse velnio nebeliko krutines! ir nzn kaip ja "atgauti".... geriau buciau buvus kaip pirmai- truputi apalesne, bet krutine padoresne buvo bent verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes, as irgi kriausyte biggrin.gif

Kol nebuvau gimdziusi, na ir po pirmos dukrytes, buvau idealiu formu, bet dabar turiu papildomu cm ant sedimos vietos ir negaliu niekaip numesti blush2.gif Sportuoju jau be sustojimo apie metus kas ryta, bet ten siaureja laaabai letai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2009 02 24, 02:49)
Kaip padeda  Bodyflexas? Šiaip kūnas gražėja ar ir kriaušiškumas mažėja? T.y. mažėja skirtumas tarp apatinės kūno dalies ir viršutinės? Visą laiką sportavai namie ar pradžioje vaikščiojai į kokį klubą, kur profesionalas parodė, kaip atlikinėti tuos pratimus?

Seniai jau tą postą buvau rašiusi, o ir į šią temą nebeužėjau, na, bet gal perskaitysit kada nors mano atsakymą lotuliukas.gif . Reikės čia apsilankyti dažniau, nes šiuo metu kaip tik stengiuosi atsikratyti kelių cm nuo šlaunikių blush2.gif biggrin.gif .

Bodyfleksu dabar taip reguliariai nebeužsiminėju, nusipirkau naminį mini stepperį ir stengiuosi juo reguliariai sportuoti. Irgi labai padeda tirpinti lašiniukus nuo klubų, šlaunų, užpakaliuko, o kadangi yra guminės rankenos, tai ir rankas su juo pastangrinu, o ir pilvukas dirba. Kartais tas gumas numetu ant žemės ir dirbu tik su apatine kūno dalimi, paskui vėl jas pasiimu ir įvairiai laikydama, keisdama padėtį patreniruoju rankas, visaip besisukiodama, besilankstydama patreniruoju pilvo presą... Žodžiu, man labai patinka thumbup.gif .
O Bodyfleksas labai gerai degina riebaliukus nuo viso kūno. Kriaušiškumą sumažinti galima daugiau pratimų darant apatinei kūno daliai ir mažiau viršutinei. Iš pradžių lankiau bodyflekso treniruotes pas Tatjaną Čiunichiną, bet tai buvo prieš kokius 7-8 metus, o po to vis epizodiškai Bodyfleksą prisimenu ir pasportuoju. Apimtys sumažėja, šiek tiek atsibosta ir vėl jį apleidžiu, užsiimu kuo nors kitu, kaip, pavyzdžiui, šiuo metu stepperiu, vasarą bėgiojimu ir pan. Kažkaip nuobodu būtų vis tą patį daryti (bent jau man), taigi pakaitalioju sporto rūšis šiek tiek biggrin.gif .
Bent jau aš tikrai neturiu nieko prieš tai, kad esu kriaušės figūros, man ji patinka, tik norisi stangresnio kūno, na, ir, kad kriaušiškumas nebūtų toks žymus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Žemynėlė*: 14 sausio 2010 - 03:32