Įkraunama...
Įkraunama...

Kriaušės figūra

Super forma tinka kaip užsikloti taip ir pasikloti.
Atsakyti
Aš irgi kriaušė doh.gif

Pas mane nesunkiai svoris nukrenta nuo apatinės dalies, bet tada krūtinės visai nelieka verysad.gif
Tai ir mėtausi nežinodama, ką daryti. Dabar pastorėjau, krūtinė pilno A dydžio pasidarė, bet jau užpakalis, šlaunys doh.gif
Atsakyti
Sveikutes.Studiju laikais klubu apimtis 4 cm. thumbup.gif buvau sumazinus metalinio lanko pagalba.Sukdavau 4 dienas per savaite,po 30-40 min.Per kiek laiko,na niekaipnepamenu.Geriau daugiau vandens,atsisakiau dalies saldumynu.Dabar vel reiktu pasikoreguot figura.Kadangi pinigu stygius,teks namuose pluseti.
Atsakyti
QUOTE(Mikka @ 2008 05 27, 09:10)
Aš irgi kriaušė  doh.gif

Pas mane nesunkiai svoris nukrenta nuo apatinės dalies, bet tada krūtinės visai nelieka  verysad.gif
Tai ir mėtausi nežinodama, ką daryti. Dabar pastorėjau, krūtinė pilno A dydžio pasidarė, bet jau užpakalis, šlaunys  doh.gif

Ir man tas pats. doh.gif
Atsakyti
as ir kriausyte 4u.gif
laikiausi dietos tai numeciau 4kg,tik visi jie nukrito nuo virsutines kuno dalies o o apatine neskuba liekneti.gavau dovanu dvirati-treniruokli tik bijau su juo sportuoti kaud uzpakalis su slaunim dar didesni nepasidarytu doh.gif patarkit kiek ir kaip ji reiktu minti kad riebaliukai pradetu degti ?
Atsakyti
Nežinau, kiek reikia minti, bet tu kai minsi tai patepk slaunis kremu nuo celiulito arba medum, apsivyniok plėvele šlaunis, tai geresnis efektas bus.
Atsakyti
na as pastaruosius du metus tobulinu savo kriausiska figura..... taigi isvados: mano kraiusiska figura patobulejo tik ta linkme kad maziau cm visur, o forma liko ta pati wink.gif .... mano formos manes visai nebegazdina ir neliudina, svarbu rasti tinkama aprangos stiliu..... yra parduotuviu kur ideliai man tinka kelnes ir svarkai.... svarbu rasti savo wink.gif .... taigi per savo figuros tobulinimo laikotarpi gal ir tapau truputi maziau kriausiska ....... nuo klubu -23 cm kazkur, nuo liemens ir krutines po -10 cm..... na ziurint i cm kriausiskumas sumazejes ..... dirbau intensyviai, pratimai klubams, slaunims...... maista prisiziurejau, su anticeliulitiniu terliojausi..... taigi sportuoju iki siol tik tam kad forma palikyti, kad jos nedidetu, o savo kriausiskume dabar iziuriu daugiau pliusu nei minusu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2008 07 31, 14:33)
na as pastaruosius du metus tobulinu savo kriausiska figura..... taigi isvados: mano kraiusiska figura patobulejo tik ta linkme kad maziau cm visur, o forma liko ta pati wink.gif .... mano formos manes visai nebegazdina ir neliudina, svarbu rasti tinkama aprangos stiliu..... yra parduotuviu kur ideliai man tinka kelnes ir svarkai.... svarbu rasti savo wink.gif ....

Saga, o koks tas stilius? gal gali trumpai aprašyt ką rengiesi, kad trūkumus paslėpt ir privalumus pabrėžt? ax.gif kokias spalvas labiausiai mėgsti?
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 08 01, 14:54)
Saga, o koks tas stilius? gal gali trumpai aprašyt ką rengiesi, kad trūkumus paslėpt ir privalumus pabrėžt? ax.gif kokias spalvas labiausiai mėgsti?

na labai tinka liemenuoti drabuziai pabreziantys liemeni, netinka tunikos kurios ant klubu dedasi jau....... va nusipirkau kelnes paaukstintu liemeniu, tai taip graziai liemeni isryskina..... o salia kabinoje matavosi tokias pat kelnes mergina, mano akimis ziurint, turinti idealia figura.... man graziau atrode ax.gif ..... kelnes stengiuosi kad ir trumpesniu liemeniu pirkti bet kad liemuo platus butu, jos turi buti tiesios i apacia, jokiu budu ne siaurejancios...... na sijonu ir sukneliu nenesioju, kadangi blauzdos storos ir neturi susiaurejimo ties ciurna... bet va bridzus uzsidedu, irgi tinka tiesus, kurie nesusiaureja ir zemiau keliu...... kelnes apacioje ir rauktos gali buti, svarbu kad nuo klubu eitu tiesiai....... na tikiuosi aiskiai parasiau.... svarbu paryskinti liemeni ir uzdengti klubus wink.gif ..... o spalvas derinu prie veido, gymio savo... bet ne prie figuros wink.gif ... nors juoda lieknina, bet neprisipirksi gi visko juodo
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2008 07 31, 12:33)
na as pastaruosius du metus tobulinu savo kriausiska figura..... taigi isvados: nuo klubu -23 cm kazkur, nuo liemens ir krutines po -10 cm.....
dirbau intensyviai, pratimai klubams, slaunims...... maista prisiziurejau, su anticeliulitiniu terliojausi..... taigi sportuoju iki siol tik tam kad forma palikyti, kad jos nedidetu, o savo kriausiskume dabar iziuriu daugiau pliusu nei minusu wink.gif

nu tik pagirti galima už tokius pasiekimus 4u.gif ir požiūrio į save pagerėjimą 4u.gif

mano tai ir yra didžiausia problema tubūt, kad neturiu valios viską daryti pastoviai, o tik priebėgom, todėl labai gero rezultato ir nematyt.
Atsakyti
va cia mano irgi beda didziausia verysad.gif turiu grazia didele krutine kuri nors ir svorio numesciau nelabai mazeja lotuliukas.gif liemuo irgi vietoj tik pastambejus daznai ant son u uzsideda lasinukai unsure.gif bet dar nebeda didziausia beda tai apatine dalis klubai siaubas kaskoks nes esu mazute mazo ugio ir sikna didziausia slaunis irgi ne ka menkesnes tai figura tokia neproporcinga kad ojoj doh.gif zadu begiot pradet lankyt joga gal pades kaskiek atsatyt mano ta figura i reikiamas vietas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
as savo kriausiskumo ne uz ka neatiduodciau biggrin.gif man ziauriai negrazu, kai moteris neturi liemens schmoll.gif ir kai moters uzpakalis ir slaunys neapvalios schmoll.gif
Atsakyti