Plovas pagamintas be zervako,jau ne plovas Gali skirtis prieskoniai,mesa naudojama,bet gaminimo technologogija viena,zervakas + kruopos(gali but net ne ryziai)
Kita vertus,Ule ir neteige,kad jos plovas yra autentiskas uzbekiskas ar iranietiskas.
QUOTE(Evelincik @ 2011 11 25, 11:59)
Plovas pagamintas be zervako,jau ne plovas Gali skirtis prieskoniai,mesa naudojama,bet gaminimo technologogija viena,zervakas + kruopos(gali but net ne ryziai)
Kita vertus,Ule ir neteige,kad jos plovas yra autentiskas uzbekiskas ar iranietiskas.
Kita vertus,Ule ir neteige,kad jos plovas yra autentiskas uzbekiskas ar iranietiskas.
o kas tas yra?
QUOTE(Sikste @ 2011 11 25, 12:11)
o kas tas yra?
zirvak ar zervak pirmas etapas verdamo plovo,riebalai,svogunai,morkos,mesa ir prieskoniai
vakar gaminau Ules plova, jis fantastiskas
QUOTE(Evelincik @ 2011 11 25, 12:17)
zirvak ar zervak pirmas etapas verdamo plovo,riebalai,svogunai,morkos,mesa ir prieskoniai
ACIU
Gal nebeieškom vinių sub.... Plovas yra plovas. Taškas. Bereikia tik prisikabinti,kad tą plovą ne tikra uzbekė pagal savo močiutės receptą gamino
Plovas-super. Gaminsiu dar ne kartą.
Plovas-super. Gaminsiu dar ne kartą.
Traški kiauliena saldžiarūgščiam padaže
Greita, paprasta ir jei visi kartojo tai drąsiai sakau, kad skanu
700 gr. kiaulienos sprandinės
druska, pipirai
dž. čiobrelio, rozmarino
2šaukštai krakmolo
indelis moliūgų mišrainės ( galite naudoti pirktinį padažą su daržovėmis)
Mėsą supjaustyti kubeliais, įtrinti sausais prieskoniais ir palikti ramiai apie valandą. Suberti krakmolą gerai permaišyti, kad visi gabalėliai tolygiai pasiskirstytų ir kepti įkaitintoje keptuvėje ant alyvuogių aliejaus maišant apie 10-12 min, kol gražiai apskrus, sudėti padažą su daržovėmis, permaišyti.
Skanaus !!!
Greita, paprasta ir jei visi kartojo tai drąsiai sakau, kad skanu
700 gr. kiaulienos sprandinės
druska, pipirai
dž. čiobrelio, rozmarino
2šaukštai krakmolo
indelis moliūgų mišrainės ( galite naudoti pirktinį padažą su daržovėmis)
Mėsą supjaustyti kubeliais, įtrinti sausais prieskoniais ir palikti ramiai apie valandą. Suberti krakmolą gerai permaišyti, kad visi gabalėliai tolygiai pasiskirstytų ir kepti įkaitintoje keptuvėje ant alyvuogių aliejaus maišant apie 10-12 min, kol gražiai apskrus, sudėti padažą su daržovėmis, permaišyti.
Skanaus !!!
QUOTE(lilget @ 2011 11 25, 17:26)
Nerealiai skanus blynai, aciu uz recepta
Smagu, kad patiko
Ule, labai skanus receptukas Na, as tos moliugu misraines turiu, kaip zinia O ka daryt neturincioms? Gal koki Uncle bens tipo naudot???
Bus isbandyta, nes moliugiene- nerealiai skani gavosi , tik as dar keptu svogunu dejau, o toliau viskas kaip pas Tave, tai gal nemaisys svogunai?
Bus isbandyta, nes moliugiene- nerealiai skani gavosi , tik as dar keptu svogunu dejau, o toliau viskas kaip pas Tave, tai gal nemaisys svogunai?
QUOTE(Tecum @ 2011 11 26, 11:57)
Smagu, kad patiko
O man nesigavo labai daug aliejaus prisigere ir skystoki gavosi