Viriau plova pagal giedriu, tai siaubas kokio riebumo man jis gavosi net pykino po to, koks jis istikruju turi buti is riebesniu ar ne siaip ir birus ir jei ne tas riebumas skanus butu, niekaip negaliu atrast idealaus recepto arba ryziu kose isverdu arba kaip si kart riebu man buna
QUOTE(Militux @ 2011 11 21, 14:36)
Ačiū visoms Pasižvalgysiu kur sakėte
jei jau nerasit galim gi ir paštu atsiųst
QUOTE(keistuole @ 2011 11 21, 17:02)
jei jau nerasit galim gi ir paštu atsiųst
Ačiū turėsiu omenyje
QUOTE(Preila30 @ 2011 11 21, 15:49)
Viriau plova pagal giedriu, tai siaubas kokio riebumo man jis gavosi net pykino po to, koks jis istikruju turi buti is riebesniu ar ne siaip ir birus ir jei ne tas riebumas skanus butu, niekaip negaliu atrast idealaus recepto arba ryziu kose isverdu arba kaip si kart riebu man buna
aliejaus padauginot manau Plius jei dar mesa rieboka buvo.....
Keptas upetakis su kreveciu padazu
Reikes:
upetakio
druskos
grustu juoduju pipiru
citrinos sulciu
cesnako milteliu
sauksto sviesto/ar aliejaus
padazui:
4-5 pievagrybiu nemazu
3-4 skilteliu cesnako
4 v.s. balto sauso vyno
svoguno galvute
pora sauju kreveciu
sviesto
alyvuogiu aliejaus
druskos
aitrios paprikos milteliu
200 ml riebios grietineles
krapu
Zuvi supjaustyt keliu cm storio kepsniukais,istrint druska,piprais,citrinos sultimis ir vos vos cesnako milteliais.Folija plonai istept sviestu ar alyvuogiu aliejumi,suvyniot kepsniuka i folija.Ikaitint orkaite iki 180,as kepiau 10 min uzdara,10 atvira,ar keptuveje pakept po 7 minutes is kiekvienos puses.
Padazui ikaitint keptuve su saukstu sviesto ir pora saukstu alyvuogiu aliejaus ir pora min pakepint smulkintas cesnako skilteles,kai paruduos,jas ismest.Pilti vyna ir pakaitint minutele.Det smulkintus svogunus i keptuve,pakept iki skaidrumo,sumest pievagrybius,pagardint druska ir aitria paprika.Po kokiu 5 min supilt grietinele,pasildyt visa si reikala dar pora minuciu po grietineles uzvirimo.Mano krevetes virtos buvo,tai jas sudejau i gala ir pasildziau puse minutes.
Garnyrui darzoves pagal Ule.Skanios
Vištienos kotletai tikrai sugundė niam
Gaminau ir as Giedriaus plova,tikrai gavosi puikiai is pirmo karto,MB patare visada tik taip ir tegaminti.
QUOTE(Tecum @ 2011 11 21, 12:53)
taip geležinių, plasmasinių senukuose yra
QUOTE(aistuzele @ 2011 11 21, 13:36)
Sveiki
Parodysiu kelių dienų gamintus patiekalus:
Bulvių suktinukai vištienos odelėse
Parodysiu kelių dienų gamintus patiekalus:
Bulvių suktinukai vištienos odelėse
Labai sudomino receptas.Tik va durnas klausimas:ir taip ziurejau i nuotrauka,ir kitaip-nu niekaip odeliu neiziuriu .Ar jus iskepus nuemet vistos odeles?
QUOTE(due drops @ 2011 11 22, 00:24)
Labai sudomino receptas.Tik va durnas klausimas:ir taip ziurejau i nuotrauka,ir kitaip-nu niekaip odeliu neiziuriu .Ar jus iskepus nuemet vistos odeles?
yra yra, tik gerai apsitraukusi ir likes tik toks traskutis, gal dabar geriau matysis. Gaunasi supaprastinti vedarai
[attachmentid=217773]
QUOTE(aistuzele @ 2011 11 22, 07:32)
yra yra, tik gerai apsitraukusi ir likes tik toks traskutis, gal dabar geriau matysis. Gaunasi supaprastinti vedarai
Aciu uz atsakyma .Artimiausiu metu bus isbandytas
Sveikutes, gal galetumete man rekomenduoti koki zuvies patiekala
Maciau kazkurioj temoj zuvis apyniota sonine nu atrodo tai zavingai, bet kazkap man keistas derinys pasirode
Gal dar kazka pasiulytumet
Maciau kazkurioj temoj zuvis apyniota sonine nu atrodo tai zavingai, bet kazkap man keistas derinys pasirode
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 22, 14:16)
Sveikutes, gal galetumete man rekomenduoti koki zuvies patiekala
Zuvis apvyniota cukinijom,ismeginau,labai patiko. Tik zuvi kitokia naudojau nei recepte