Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai TIK su nuotraukomis

Viriau plova pagal giedriu, tai siaubas kokio riebumo man jis gavosi net pykino po to, koks jis istikruju turi buti is riebesniu ar ne g.gif siaip ir birus ir jei ne tas riebumas skanus butu, niekaip negaliu atrast idealaus recepto arba ryziu kose isverdu arba kaip si kart riebu man buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 11 21, 14:36)
Ačiū visoms 4u.gif Pasižvalgysiu kur sakėte ax.gif

jei jau nerasit galim gi ir paštu atsiųst 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 11 21, 17:02)
jei jau nerasit galim gi ir paštu atsiųst  4u.gif

Ačiū 4u.gif turėsiu omenyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila30 @ 2011 11 21, 15:49)
Viriau plova pagal giedriu, tai siaubas kokio riebumo man jis gavosi net pykino po to, koks jis istikruju turi buti is riebesniu ar ne g.gif siaip ir birus ir jei ne tas riebumas skanus butu, niekaip negaliu atrast idealaus recepto arba ryziu kose isverdu arba kaip si kart riebu man buna doh.gif

aliejaus padauginot manau mirksiukas.gif Plius jei dar mesa rieboka buvo.....

Keptas upetakis su kreveciu padazu

user posted image

Reikes:

upetakio
druskos
grustu juoduju pipiru
citrinos sulciu
cesnako milteliu
sauksto sviesto/ar aliejaus

padazui:
4-5 pievagrybiu nemazu
3-4 skilteliu cesnako
4 v.s. balto sauso vyno
svoguno galvute
pora sauju kreveciu
sviesto
alyvuogiu aliejaus
druskos
aitrios paprikos milteliu
200 ml riebios grietineles
krapu

Zuvi supjaustyt keliu cm storio kepsniukais,istrint druska,piprais,citrinos sultimis ir vos vos cesnako milteliais.Folija plonai istept sviestu ar alyvuogiu aliejumi,suvyniot kepsniuka i folija.Ikaitint orkaite iki 180,as kepiau 10 min uzdara,10 atvira,ar keptuveje pakept po 7 minutes is kiekvienos puses.
Padazui ikaitint keptuve su saukstu sviesto ir pora saukstu alyvuogiu aliejaus ir pora min pakepint smulkintas cesnako skilteles,kai paruduos,jas ismest.Pilti vyna ir pakaitint minutele.Det smulkintus svogunus i keptuve,pakept iki skaidrumo,sumest pievagrybius,pagardint druska ir aitria paprika.Po kokiu 5 min supilt grietinele,pasildyt visa si reikala dar pora minuciu po grietineles uzvirimo.Mano krevetes virtos buvo,tai jas sudejau i gala ir pasildziau puse minutes.
Garnyrui darzoves pagal Ule.Skanios 4u.gif
Atsakyti
Vištienos kotletai tikrai sugundė thumbup.gif niam essen.gif
Atsakyti
Gaminau ir as Giedriaus plova,tikrai gavosi puikiai is pirmo karto,MB patare visada tik taip ir tegaminti.
Atsakyti
QUOTE(Tecum @ 2011 11 21, 12:53)
Geležinių??????
Pas mane grynai geležinė tokia, nesu mačius maxėj.

taip geležinių, plasmasinių senukuose yra
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2011 11 21, 13:36)
Sveiki  4u.gif

Parodysiu kelių dienų gamintus patiekalus:

Bulvių suktinukai vištienos odelėse

Labai sudomino receptas.Tik va durnas klausimas:ir taip ziurejau i nuotrauka,ir kitaip-nu niekaip odeliu neiziuriu blush2.gif .Ar jus iskepus nuemet vistos odeles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 11 22, 00:24)
Labai sudomino receptas.Tik va durnas klausimas:ir taip ziurejau i nuotrauka,ir kitaip-nu niekaip odeliu neiziuriu blush2.gif .Ar jus iskepus nuemet vistos odeles? g.gif

yra yra, tik gerai apsitraukusi ir likes tik toks traskutis, gal dabar geriau matysis. Gaunasi supaprastinti vedarai mirksiukas.gif

[attachmentid=217773]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzele: 22 lapkričio 2011 - 06:40
QUOTE(aistuzele @ 2011 11 22, 07:32)
yra yra, tik gerai apsitraukusi ir likes tik toks traskutis, gal dabar geriau matysis. Gaunasi supaprastinti vedarai  mirksiukas.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif .Artimiausiu metu bus isbandytas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal galetumete man rekomenduoti koki zuvies patiekala ax.gif
Maciau kazkurioj temoj zuvis apyniota sonine g.gif nu atrodo tai zavingai, bet kazkap man keistas derinys pasirode g.gif
Gal dar kazka pasiulytumet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 22, 14:16)
Sveikutes, gal galetumete man rekomenduoti koki zuvies patiekala  ax.gif
Maciau kazkurioj temoj zuvis apyniota sonine  g.gif  nu atrodo tai zavingai, bet kazkap man keistas derinys pasirode  g.gif
Gal dar kazka pasiulytumet  smile.gif

Zuvis apvyniota cukinijom,ismeginau,labai patiko. Tik zuvi kitokia naudojau nei recepte 4u.gif
Atsakyti