Gal ir pasikartosiu, bet..
Bulvių švilpikai
Išverdame 1kg bulvių ir gerai sugrūdame kaip košei.
Dubenyje bulvių košę padaliname į keturias lygias dalis ir vieną jų išimame. Į išimtos dalies vietą pilame miltus. Sudėti nuimtą bulvių masę atgal, įmušti vieną kiaušinį, berti druskos ir gerai išminkyti.
Iš gautos masės suformuoti volelius, juos paspausti (kad gautųsi apie 1-1,5cm storio ir supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, apšlakstyti aliejumi ir kepti orkaitėje kol gražiai paruduos.
Tuo metu pasiruošiame padažą: keptuvėje išlydome sviestą, dedame grietinės, druskos, krapų. Viską išmaišome. Padažas gali būti bet koks: grybų, spirgučių ar kitas jūsų mėgstamas, kuris sugebės suminkštinti ir pagardinti švilpikus

Taigi, iškeptus švilpikus supilti į puodą, užpilti padažu, gerai išmaišyti ir uždengus palikti kokioms 5min, kad suminkštėtų.
Oi, kaip aš jų dabar užsimaniau..