
Kaip paršelis vištelę pamilo

*Vištienos filė ( aš naudoju mažąją), tiek kiek suktinukų darysim tiek ir gabaliukų);
*Karšto rūkimo šoninė (tinka ir žalia plonom juostelėm);
*Fermentinio sūrio.
Vištienos filiukus pamušame (gaunasi pailgos juostelės). Tada pabarstome mėgstamais prieskoniais, galima truputį pamarinuoti. Šoninę ir sūrį taip pat susipjaustome plonomis juostelėmis. Sūrį perku raikytą, tai gabaliuką padalinu į 3 dalis.
Dedame šoninę, ant viršaus vištienos juostelę ir tada sūrio juostelę, susukamę ir susmeigiame smeigtuku. Gaunasi simpatiškos rožytės.
Dedame į skardą, užklojame folija ir kepame apie 30 min. 200 laipsnių orkaitėje. Dar 10 min. pakepu nuėmus foliją.
Šį kartą valgėme su bulvių koše ir pekino kopūsto ir agurko salotomis. SKANAUS!
