QUOTE(daiwyte @ 2012 01 02, 11:03)
Labas ,gal kokiu ideju kas turit ,ka i kiaulienos sprandines isklotine galima ivinioti ar seip ka skanaus pasigaminti su kokiu padaziuku ,be guliasu ?
Man žiauriai skanu pamarinuotą sprandinę įdaryti džiovintais vaisiais. Visada renkuosi slyvas, abrikosus ir obuoliukus (juos prie įdarant užpilu verdančiu vandeniu, palaikau 10 min, kad pabrinktų) ir prikisu juos į mėsos "kisenę" arba jeigu jau turit išklotinę, sudedat vaisius, susukat ir prismaigstot mediniais smeigtukais. Tik kepkite rankovėje, kad mėsytė neišdžiūtų. Man labai skanu. jei nesuvalgom šios sprandinės kaip karšto patiekalo, tai atšalusią puikiai galima papjaustyti kaip vyniotinį, ar tiesiog valgyti su duona ar salotomis šaltą.
...and my life is an open book...