Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai TIK su nuotraukomis

QUOTE(JOLKA999 @ 2011 12 30, 15:56)
aha,skaniai gaunasi,as per kaledas kepiau smile.gif

Aciu uz paguoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 30, 15:47)
Laba diena,

labai reikia patarimo... nu nesuprantu nors jus ka... noriu pirma karta kepti vista,ir labai skaniai atrodo Beatos Nikolson kaledine vista CIA Gal kas bandet,ir galit pasakyti, ar ja reikia pries para pamarinuot, ar uztektu ryte uzmarinuot,vakare kept? Neturiu siandien vistos, o ryt noriu kepti vakare. Ir apskritai, jei marinuot, tai su tuo sviestu po oda, ar sviesta pries kepant?

o sviestą galima dėt ir prieš kepant.
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2011 11 18, 10:10)
Kiaulienos kukuliukai kitaip

Planavau gaminti netikrą zuikį, bet pagalvojau, kad Liepai bus įdomiau valgyti mėsytę kitokiame pavidale. Ir neklydau.

O jeigu vietoj dziovintos slyvos į vydų fermentinio sūrio įdėjus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Love* @ 2011 12 31, 13:03)
O jeigu vietoj dziovintos slyvos į vydų fermentinio sūrio įdėjus?  g.gif

Mintis gera, ir dar aciu uz ideja smile.gif gamindavau kukulius su dziovinta slyva vidur, ir tarkuota suri dedavau i pati farsa, bet iskepus nesijausdavo jo isvis. Tai daba meginsiu det arba i vidu, arba ant virsaus.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 12 31, 15:29)
Mintis gera, ir dar aciu uz ideja smile.gif gamindavau kukulius su dziovinta slyva vidur, ir tarkuota suri dedavau i pati farsa, bet iskepus nesijausdavo jo isvis. Tai daba meginsiu det arba i vidu, arba ant virsaus.

Bandysiu aš į vidų dėti ir tada pasakysiu kaip gavosi,ok? smile.gif
Atsakyti
Va mergytes (biškį tik per daug sūrio įdėjau) bet gavosi skaniai smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 12 30, 15:45)
Ar tešlą dėjai ant indo kraštų ar ant masės paruoštos?

Kaip nori gali daryt, bet man skaniau kai ant idaro, nes tada viena puse teslos dangcio buna traski, o kita minkstute, prisigerus idaro ax.gif
Atsakyti
Labas ,gal kokiu ideju kas turit ,ka i kiaulienos sprandines isklotine galima ivinioti ar seip ka skanaus pasigaminti su kokiu padaziuku ,be guliasu ?
Atsakyti
QUOTE(daiwyte @ 2012 01 02, 11:03)
Labas ,gal kokiu ideju kas turit ,ka i kiaulienos sprandines isklotine galima ivinioti ar seip ka skanaus pasigaminti su kokiu padaziuku  ,be guliasu ?

Man žiauriai skanu pamarinuotą sprandinę įdaryti džiovintais vaisiais. Visada renkuosi slyvas, abrikosus ir obuoliukus (juos prie įdarant užpilu verdančiu vandeniu, palaikau 10 min, kad pabrinktų) ir prikisu juos į mėsos "kisenę" arba jeigu jau turit išklotinę, sudedat vaisius, susukat ir prismaigstot mediniais smeigtukais. Tik kepkite rankovėje, kad mėsytė neišdžiūtų. Man labai skanu. jei nesuvalgom šios sprandinės kaip karšto patiekalo, tai atšalusią puikiai galima papjaustyti kaip vyniotinį, ar tiesiog valgyti su duona ar salotomis šaltą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 01 02, 11:46)
Man žiauriai skanu pamarinuotą sprandinę įdaryti džiovintais vaisiais. Visada renkuosi slyvas, abrikosus ir obuoliukus (juos prie įdarant užpilu verdančiu vandeniu, palaikau 10 min, kad pabrinktų) ir prikisu juos į mėsos "kisenę" arba jeigu jau turit išklotinę, sudedat vaisius, susukat ir prismaigstot mediniais smeigtukais. Tik kepkite rankovėje, kad mėsytė neišdžiūtų. Man labai skanu. jei nesuvalgom šios sprandinės kaip karšto patiekalo, tai atšalusią puikiai galima papjaustyti kaip vyniotinį, ar tiesiog valgyti su duona ar salotomis šaltą.  4u.gif

Aciu,as ir mastau abrikosus dziovintus deti,bet ar daugiau nieko nereikia ta prasme padaziuko kokio a?ar uztenka papirint,padruskinti ir vaisius blush2.gif
Atsakyti
Tikrai užtenka
Atsakyti
QUOTE(daiwyte @ 2012 01 02, 11:03)
Labas ,gal kokiu ideju kas turit ,ka i kiaulienos sprandines isklotine galima ivinioti ar seip ka skanaus pasigaminti su kokiu padaziuku  ,be guliasu ?

Keli psl. atgal buvau idejusi "idaryta sprandine" gal patiks 4u.gif
http://www.supermama...?...8738&st=240
Atsakyti