Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai TIK su nuotraukomis

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 12 30, 10:56)
Vištienos pyragas, gal norėsit pabandyti
http://www.beatosvir...tienos-pyragas/


Ačiū už nuorodą 4u.gif
Esu šaldytos tešlos mėgėja biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites help ! Man regis supermamoj buvo ideta kaip iskepti is sloksniuotos teslos tokius krepselius i kuriuos det misraines ar pan? Gal kuri turi issisaugojus????
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2011 12 30, 12:21)
Mergaites help ! Man regis supermamoj buvo ideta kaip iskepti is sloksniuotos teslos tokius krepselius i kuriuos det misraines ar pan? Gal kuri turi issisaugojus????

gal sitie? sulinukai
Atsakyti
Taip sitie, aciu aciu aciu ! Graziu svenciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 12 30, 10:56)
Vištienos pyragas, gal norėsit pabandyti
http://www.beatosvir...tienos-pyragas/



Sita jau esu darius, laaabai skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 12 30, 10:56)
Vištienos pyragas, gal norėsit pabandyti
http://www.beatosvir...tienos-pyragas/


bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2011 12 30, 15:43)
Sita jau esu darius, laaabai skanu smile.gif

Ar tešlą dėjai ant indo kraštų ar ant masės paruoštos?
Atsakyti
Sveikutes, musu naujametinis triusis

Marinatas triusiui

user posted image

O cia jau pats grazuolis apipiltas marinatu

user posted image
user posted image

Receptukas

Triusio paruosimas kepimui

Triusis pas mane gal kokiu 3 - 3.5 kg (milzinas biggrin.gif)
pipiru kvapiuju, rozmarino, druskos, raudoneliu ir cesnako, viska sumaisyti ir istrinti triusi leisti porai valandu pasimarinuoti, po to ruosiame marinata...

Marinatui:

200 gramu 82 proc. riebumo sviesto
Petrazoliu dejau ne mazai gerus 200 - 250 gramu
Spanguoliu 4 geras saujas (sviezios spanguoles is saldymo kameros)
Puse citrinos (isspausti sultis, ne visai sausai, kiek leidzia rankos, po to griezineliais storais supjaustyti bus ant triusio virsaus)
1 stikline vandens
4 - 5 dideli svogunai supjaustyti pusgrieziniais

Sviesta istirpinti keptuveje sudeti svogunus, pakepti siek tiek po to sudeti spanguoles ir petrazoles palaukti kol viskas uzvirs, isspausti citrinos sultis, kai kas daro su apelsinu, labai skanu siek tiek saldesnis gaunasi padazas, galiausia supilti vandens stikline ir uzvirti viska. Po to paimti ir sudeti viska ant pamarinuoto triusio.

Triusi dedame tik i labai gerai ikaitinta orkaite 180 - 200 laipsniu ir kepame apie 1.5 - 2 valandas priklauso nuo dydzio. Kas 10 minuciu vis aplaistome sultimis kurios yra kepimo inde. (Kepimo indas kuo gilesnis tuo geriau, nes skyscio ne mazai randasi). Skanaus

P.S. Karstas labai skanus su keptomis bulvemis ir svieziomis darzovemis
Saltas (pas mus toks ir bus), su svieziomis darzovemis ar marinuotais agurkais. :*
Atsakyti
Laba diena,

labai reikia patarimo... nu nesuprantu nors jus ka... noriu pirma karta kepti vista,ir labai skaniai atrodo Beatos Nikolson kaledine vista CIA Gal kas bandet,ir galit pasakyti, ar ja reikia pries para pamarinuot, ar uztektu ryte uzmarinuot,vakare kept? Neturiu siandien vistos, o ryt noriu kepti vakare. Ir apskritai, jei marinuot, tai su tuo sviestu po oda, ar sviesta pries kepant?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 30, 16:47)
Laba diena,

labai reikia patarimo... nu nesuprantu nors jus ka... noriu pirma karta kepti vista,ir labai skaniai atrodo Beatos Nikolson kaledine vista CIA Gal kas bandet,ir galit pasakyti, ar ja reikia pries para pamarinuot, ar uztektu ryte uzmarinuot,vakare kept? Neturiu siandien vistos, o ryt noriu kepti vakare. Ir apskritai, jei marinuot, tai su tuo sviestu po oda, ar sviesta pries kepant?

as marinuoju para pries kepima...tada prieskoniukai geriau isigeria...o sviesta as po oda dejau iskarto,kai marinavau...paskui tik dejau i maisa ir kepiau...
Atsakyti
Nu velnias, is kur ta vista siandien paraut biggrin.gif net seiles kaupiasi ziurint i nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 30, 16:56)
Nu velnias, is kur ta vista siandien paraut biggrin.gif net seiles kaupiasi ziurint i nuotrauka biggrin.gif

aha,skaniai gaunasi,as per kaledas kepiau smile.gif
Atsakyti