Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai TIK su nuotraukomis

QUOTE(Rimuselis @ 2011 11 18, 20:34)
Merginos,nerandu omleto su farsu g.gif .Jis kepamas orkaitei kaip vyniotinis. Valgomas saltas arba karstas. Padekit surast 4u.gif

http://www_neringa-b...vyniotinis.html
p.s. parasiau, nors siaip visi tie "prasau padekit surast" arba "padekit sugalvot ka gamint" yra baisus offtopic'as, yra kitos temos tam skirtos...kaip kad si http://www.supermama...howtopic=788429
Atsakyti
jau ta picaa bigsmile.gif wub.gif

Vištiena raugintų kopūstų patale


user posted image


1 kg. raugintų kopūstų
1 kg. vištienos kumpelių
vandens
šaukštelis cukraus
druskos,pipirų, česnako

Vištieną pagardinti druska,pipirais ir česnaku, palikti bent valandai pasimarinuoti. Raugintus kopūstus perplauti ir išmaišyti su cukrumi. Kepimo indą ištepti aliejumi sudėti kopūstus, užpilti vandens lygiai iki jų viršaus, kad apsemtų nereikia, sudėti vištieną.

user posted image



Formą uždengti folija ir dėti į įkaitintą 190 C orkaitę 30 min. Foliją nuimti ir dar kepti 30 min.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 18 lapkričio 2011 - 20:03
O kiek cukraus reikia? reiks sita pamegint, nes kopustus as megstu bigsmile.gif
Uleeeeeeee, kodel tas varskes apkepas man nepakilo nei per milimetra, ka ne taip galejau padaryt? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 11 18, 21:05)
O kiek cukraus reikia? reiks sita pamegint, nes kopustus as megstu  bigsmile.gif
Uleeeeeeee, kodel tas varskes apkepas man nepakilo nei per milimetra, ka ne taip galejau padaryt? sad.gif

sauksteli juk rasau smile.gif

o del apkepo 100 priezasciu..ne i ikatinta ideta,dureliu darinejimas,per staigiai isimtas t.y temperaturos svyravimas ir t.t. 4u.gif negaliu pasakyti 4u.gif
Atsakyti
Tai vat, kad dejau i ikaitinta, dureliu nedariau nei karto, iskepus netraukiau lauk iskart, zodziu, kai neiskilo karta pyragas, ieskojau priezasciu, tai tas radau. Ale galvoju gal trynius reikejo atskirt nuo baltymu, ir baltymus isplakt atskirai iki putu? unsure.gif bet gal jis neturi iskilt , ar turi vistik?
Mane uzkabino bais dar sprandine - garmoske, is Ules blogo, bandysiu artimiausiu metu, jau taip bais skaniai atrodo, o maniskis yr toks, kad jam mesooooos doh.gif
Atsakyti
o IS TOS VARSKES PICOS VIENAS PADAS SKARDOS GAUNASI,man amzinai truksta koks kiekis ko gaunasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 11 18, 21:29)
o varske labai jauciasi pade, ar ji tokia kaip varskinis blynas gaunas?

as savo bloge prirasiau triadu ta tema, kad butent, jokio varskes skonio nera bigsmile.gif thumbup.gif Tas man ir patiko labiausiai, kad ne varsketi valgem su desra smile.gif

QUOTE(lilget @ 2011 11 18, 22:26)
o IS TOS VARSKES PICOS VIENAS PADAS SKARDOS GAUNASI,man amzinai truksta koks kiekis ko gaunasi  blush2.gif

taip, siam kiekiui 1 skarda, ne daugiau, nes plonai jo neiskociosi, kaip mielinio .... I krasciukus dar ir patampyt reikejo, bet uzteko!

Ule, nupostabi vistyte, bus isbandyta 4u.gif
Atsakyti
Ule,labai skaniai skamba tavo vistyte su kopustais smile.gif tik klausimelis,o kopustai issitroskina ir buna minksti?

braske,idomus picos receptelis,reiks prabandyti kada butinai smile.gif
Atsakyti
Braskes pica, Ules vistiena thumbup.gif
Mano sesuo pagal panasu picos recepta, jau daug metu kepa pica mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2011 11 18, 22:32)
Ule,labai skaniai skamba tavo vistyte su kopustais smile.gif tik klausimelis,o kopustai issitroskina ir buna minksti?


minkstuteliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 11 18, 22:40)
as savo bloge prirasiau triadu ta tema, kad butent, jokio varskes skonio

tai gal "blogo" nuorada galetumet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Geriuke @ 2011 11 18, 18:00)
Sveiki.
Super receptukas,uzkabino labai thumbup.gif Noriu paklaust ar butina laikyt per nakti saldytuve farso mase?Nes noreciau dabar juos pasidaryt blush2.gif



Saukstai, turbut, jau po pietu, bet atrasau. Laikyti per nakti nebutina, bet siaip visai gerai, kai turi laiko pasimarinuoti. Ir kaip rase mergaites, reikia gerai isdauzyti farsa, kad iseitu oras.. Tai tiek.
Tikiuosi pasidaret ir patiko 4u.gif
Atsakyti