QUOTE(Irėnė @ 2011 12 01, 20:51)
Nuo Ulės nubezdžioniauta kiauliena
galiu patart receptuka,pagal kuri kepu tikrai traskia kiauliena,taip galima kept ir vistiena,mesa supjaustoma nedideliais gabaliukais,apvoliojami tie gabaliukai miltuose,tada sumetu juos i skysta tesla-vanduo ir miltai(skystesne nei lietiniu blynu)ir tada imu is teslos ir metu i 180 laipsniu ikaitainta alieju gruzdintuvei,metant reik vis lazdele maisyt,kad nepriskrustu prie groteliu(maisymui labai tinka japoniskos valgymo lazdeles

kepam kol graziai apskrunda,mazdaug 4 minutes.paruosiame gilioje keptuvei padaziuka,perku saldziarugsti cili padaza,jo ipilu pora saukstu i keptuve,sauksta sojos ir slakeli vandens,kad nebutu labai tirstas ir iskepti gabaleliai galetu lengvai apsivolioti padaze,keptuve kol kepa mesyte pakaitiname,kad padazas butu karstas,tada apskrudusia mesyte suberiame i keptuve ir ismaisome,superinis patiekaliukas,musu restoranelyje vienas megiamiausiu,patiekiama su ryziais ir salotom,skanaus