atsiprasau kad nuotraukos nemano, ir taip daug terliones tad nefotkinau
http://www.patiekalu...ocarelos-suriu/
skanu, daug terliones, bijojau kad suris ir visas turinys isbegs. neisbego. bet isvada - per daug terliones ir kaip alternatyva nieko neblogesne - tiesiog ta suri uzdet ant virsaus.
http://aj-receptai.b...na-guo-bao.html
(mano paskutinis komentaras)
QUOTE(taša @ 2011 12 07, 09:39)
atsiprasau kad nuotraukos nemano, ir taip daug terliones tad nefotkinau
normalus receptas,nematau jokios terlionės
panašiai darau kolonėles iš krūtinėlės
QUOTE(taša @ 2011 12 07, 10:39)
atsiprasau kad nuotraukos nemano, ir taip daug terliones tad nefotkinau
http://www.patiekalu...ocarelos-suriu/
skanu, daug terliones, bijojau kad suris ir visas turinys isbegs. neisbego. bet isvada - per daug terliones ir kaip alternatyva nieko neblogesne - tiesiog ta suri uzdet ant virsaus.
http://aj-receptai.b...na-guo-bao.html
(mano paskutinis komentaras)
http://www.patiekalu...ocarelos-suriu/
skanu, daug terliones, bijojau kad suris ir visas turinys isbegs. neisbego. bet isvada - per daug terliones ir kaip alternatyva nieko neblogesne - tiesiog ta suri uzdet ant virsaus.
http://aj-receptai.b...na-guo-bao.html
(mano paskutinis komentaras)
As tai irgi jokios terliones nematau .Sakyciau vienas is paprasteniu receptu .
O Gua Bao kiauliena l.skani pagal Evelincik recepta
Virtų bulvių cepelinai su vištienos kepenėlėmis
10 cepelinų reikia:
1 kg virtų bulvių
1 kiaušinio trynys
250 gr krakmolo
Įdarui
300 gr vištienos kepenėlių
150 gr kiaulienos lašinių
druska
pipirai
lauro lapai
svogūnas
Išvirti bulves su lupenomis, atvėsinti, nulupti, sumalti. Dėti kiaušinio trynį, išminkyti, dėti krakmolą. Patarimas: bulves su krakmolu maišyti tik atvėsusias, tuomet krakmolo prireiks mažiau ir geriau jausis bulvių masės tinkama konsistencija.
Įdarui. Kepenėles išvirti kartu su lašiniais, dėti druskos, kvapniųjų pipirų ir kelis lauro lapelius. Išvirusius, sumalti. Atskirai keptuvėje pakepinti susmulkintą svogūną ir sudėti į įdaro masę. Formuoti cepelinus. Užvirinti vandenį. Dėti druskos. Stiklinėje 1 v.š. su kaupu krakmolo sumaišyti su 2 v.š. vandens ir supilti į verdantį vandenį. Palaukti, kol vanduo su krakmolu užvirs, sudėti cepelinus. Virti, priklausomai nuo cepelinų dydžio apie 10-15 min.
10 cepelinų reikia:
1 kg virtų bulvių
1 kiaušinio trynys
250 gr krakmolo
Įdarui
300 gr vištienos kepenėlių
150 gr kiaulienos lašinių
druska
pipirai
lauro lapai
svogūnas
Išvirti bulves su lupenomis, atvėsinti, nulupti, sumalti. Dėti kiaušinio trynį, išminkyti, dėti krakmolą. Patarimas: bulves su krakmolu maišyti tik atvėsusias, tuomet krakmolo prireiks mažiau ir geriau jausis bulvių masės tinkama konsistencija.
Įdarui. Kepenėles išvirti kartu su lašiniais, dėti druskos, kvapniųjų pipirų ir kelis lauro lapelius. Išvirusius, sumalti. Atskirai keptuvėje pakepinti susmulkintą svogūną ir sudėti į įdaro masę. Formuoti cepelinus. Užvirinti vandenį. Dėti druskos. Stiklinėje 1 v.š. su kaupu krakmolo sumaišyti su 2 v.š. vandens ir supilti į verdantį vandenį. Palaukti, kol vanduo su krakmolu užvirs, sudėti cepelinus. Virti, priklausomai nuo cepelinų dydžio apie 10-15 min.
Cepelinai kaip noreciau
Bulviniai blynai su šoninė
Produktai:
bulvės
šoninė arba kumpis plonai supjaustytas
druska,baltieji pipirai
kiaušinis
svogūnas
aliejus kepimui
Bulves sutarkuojame, įtarkuojame kartu svogūną, nupilame nereikalingą skystį, įberiame druskos, baltųjų pipirų, įmušame kiaušinį ir viską gerai išmaišome.
Į įkaitintą keptuvę dedame gabaliuką šoninės, o ant jos dedame bulvių tarkius.
Kepame, iš abiejų pusių kol apskrus.
Valgome su grietine.
Produktai:
bulvės
šoninė arba kumpis plonai supjaustytas
druska,baltieji pipirai
kiaušinis
svogūnas
aliejus kepimui
Bulves sutarkuojame, įtarkuojame kartu svogūną, nupilame nereikalingą skystį, įberiame druskos, baltųjų pipirų, įmušame kiaušinį ir viską gerai išmaišome.
Į įkaitintą keptuvę dedame gabaliuką šoninės, o ant jos dedame bulvių tarkius.
Kepame, iš abiejų pusių kol apskrus.
Valgome su grietine.
QUOTE(Irėnė @ 2011 12 06, 21:09)
KEPTA VIŠTA
žiauriai gundo, reiks bandyt
QUOTE(aistuzele @ 2011 12 07, 13:46)
Virtų bulvių cepelinai su vištienos kepenėlėmis
Vakarykštė vakarienė - balandėliai.
Kopūsto galvą apverdu, atsargiai nuimu lapus, vynioju į juos įdarą. Įdarui: kiaulienos faršas, ryžiai, svogūnas smulkiai pjaustytas, universalūs prieskoniai Vegeta Natur be maisto priedų, kiaušinis. Suvyniotus balandėlius dedu į puodą (ant dugno paprastai dedu šiek tiek likusio kopūsto lapų, kad nepriliptų), įpilu vandens ir troškinu, kol suminkštėja kopūsto lapas. Tada paruošiu padažą: pakepinu morkas, svogūną, supilu ant balandėlių, kol troškinasi, dar pakepinu miltus su pomidorų padažu - supilu viską ir dar 5 min. patroškinu.
Kopūsto galvą apverdu, atsargiai nuimu lapus, vynioju į juos įdarą. Įdarui: kiaulienos faršas, ryžiai, svogūnas smulkiai pjaustytas, universalūs prieskoniai Vegeta Natur be maisto priedų, kiaušinis. Suvyniotus balandėlius dedu į puodą (ant dugno paprastai dedu šiek tiek likusio kopūsto lapų, kad nepriliptų), įpilu vandens ir troškinu, kol suminkštėja kopūsto lapas. Tada paruošiu padažą: pakepinu morkas, svogūną, supilu ant balandėlių, kol troškinasi, dar pakepinu miltus su pomidorų padažu - supilu viską ir dar 5 min. patroškinu.
Makaronai su tunais (pagal Beatą)
Reikės:
1 poro
2 morkų
30 g sviesto
1 skardinės tunų
200-300 g makaronų
100 ml ar daugiau liesos grietinės
Druskos
Pipirų
Petražolių
Kaip paruošti:
Kol makaronai verda pasūdytam vandeny, keptuvėje su sviestu truputį patroškinam žiedeliais supjaustytą porą ir stambiai tarkuotas morkas.
Kai daržovės jau beveik minkštos, sudedam tunus (skystį išpilam). Pamaišom, kad jie sušiltų.
Paimam 2-3 šaukštus vandens, kuriame verda makaronai, ir įpilam į keptuvę, kad pasidarytų šiokio tokio padažo. (Vėliau, aišku, pagelbės grietinė.)
Makaronus nusunkiam ir karštus sukrečiam į keptuvę, jau nukeltą nuo ugnies.
Sumaišom su daržovėm ir tunais. Paskaninam grietine, pamaišom. Tik pipirų betrūksta ir gal dar kokios saujelės smulkiai supjaustytų petražolių.
Reikės:
1 poro
2 morkų
30 g sviesto
1 skardinės tunų
200-300 g makaronų
100 ml ar daugiau liesos grietinės
Druskos
Pipirų
Petražolių
Kaip paruošti:
Kol makaronai verda pasūdytam vandeny, keptuvėje su sviestu truputį patroškinam žiedeliais supjaustytą porą ir stambiai tarkuotas morkas.
Kai daržovės jau beveik minkštos, sudedam tunus (skystį išpilam). Pamaišom, kad jie sušiltų.
Paimam 2-3 šaukštus vandens, kuriame verda makaronai, ir įpilam į keptuvę, kad pasidarytų šiokio tokio padažo. (Vėliau, aišku, pagelbės grietinė.)
Makaronus nusunkiam ir karštus sukrečiam į keptuvę, jau nukeltą nuo ugnies.
Sumaišom su daržovėm ir tunais. Paskaninam grietine, pamaišom. Tik pipirų betrūksta ir gal dar kokios saujelės smulkiai supjaustytų petražolių.
sveikos jau kokius metus ziurineju jusu tema ,esat saunuoles labai ir noriu prie jusu prisijungti
vistienos suktinukas su farsu
http://
vistienos file pjaut per viduri ir atverst kaip sakoma kad gautusi didele tokia ji ir ismust gaunas nemenkas blynas tada paprieskoniuoti su vistos prieskoniaias ir deti i vidu pasiruosta farsa ,na kaip pacios darot ,susukti ir i dziuvesius -kiausini-dziuvesius ,as atsargiai keptuvej apkepu ir dedu i orkaite na iki kokiu 180 laipsniu na ir kepu kol iskepa koki 20 min .
vistienos suktinukas su farsu
http://
vistienos file pjaut per viduri ir atverst kaip sakoma kad gautusi didele tokia ji ir ismust gaunas nemenkas blynas tada paprieskoniuoti su vistos prieskoniaias ir deti i vidu pasiruosta farsa ,na kaip pacios darot ,susukti ir i dziuvesius -kiausini-dziuvesius ,as atsargiai keptuvej apkepu ir dedu i orkaite na iki kokiu 180 laipsniu na ir kepu kol iskepa koki 20 min .
vistienos suktinukas su farsu
kaip skaniai atrodo