Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai TIK su nuotraukomis

Kotletukai pagal save biggrin.gif (pavadinima sumasciau doh.gif )

user posted image

I farsa imusiau baltyma kiausinio, prieskoniu, druskos , manu kruopu saujele ir sauksta grietines, suformavau nedidelius kukuliukus, sudejau i skarda, aptepiau kiausinio trynio plakiniu, kepiau apie 30 min, tada sudejau i skardele (pas mane cia spec orkaites puodas) uzpyliau baltu padazu ir uztarkavau surio, kuris orkaitej karstoj paliktas su visu puodu issilyde, nu labai paprasta, bet skanu niam wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 01 gruodžio 2011 - 16:58
QUOTE(Jonuko_mamyte @ 2011 12 01, 09:24)
ar viduje desreles spagetis isvires buna? karta viriau..man viduje neisvire  verysad.gif

na mums vis kas gerai išvirė ax.gif

QUOTE(Militux @ 2011 12 01, 15:14)
Aš tai dariau grybų padažiuką su grietinėle prie jų wub.gif

mano vaikai nepripažįsta jokių padažų doh.gif
Atsakyti
Nuo Ulės nubezdžioniauta kiauliena hihihi.gif

kiaulienos kumpio gabaliukas
šaukštas krakmolo
druska
pipirai
bazilikas
cukinijų-paprikos salotos (alia Uncle Bens)

kiaulieną supjausčiau gabalėliais, apibarsčiau druska, pipirais ir baziliku. palikau valandėlei pastovėt. tada kiaulieną kepiau keptuvėje, baigiant kepti įdėjau krakmola (kadangi pamiršau gabaliukus apvoliot prieš kepat, bet skonio tai nepagadino biggrin.gif, tik nebuvo trašku lotuliukas.gif ). baigiant kepti ant kiaulienos sudėjau cukinijų-paprikų salotas, permaišiau, šiek tiek pakepiau ir vualia biggrin.gif dėjau ant virtų ryžių ir skanavau thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jonuko_mamyte @ 2011 12 01, 10:24)
ar viduje desreles spagetis isvires buna? karta viriau..man viduje neisvire  verysad.gif

As irgi vakar dariau si patiekala,vaikui labai patiko,isvire viskas kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
Cukinijų suktinukai su faršu

Faršas (pas mane iš kalakutienos kumpio)
Druska,pipirai,česnakas,svogūnas
Cukinijos
Morkos

Faršo maždaug 500 gr., 2 vidutinės cukinijos

Paruošiame faršą:dedame druskos,pipirų,smulkintus česnakus ir nemažai smulkinto svogūno.Gerai viską išmaišome.
Cukinijas supjaustome plonai išilgai.Geriausia tai daryti su daržovių pjaustyklė.
Dedame ant cukinijos gabaliuko faršo ir susukame.
Imame kepimo indą, ant dugno dedame pjaustytas morkas,svogūnus,lauro lapus.
Sudedame mūsų suktinukus,įpilame biški vandens ir dedame į orkaitę.
Kepame apie 25 min, temperatūra 200 C.

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2011 12 01, 22:13)
As irgi vakar dariau si patiekala,vaikui labai patiko,isvire viskas kuo puikiausiai thumbup.gif

kokias desreles naudojat ir kiek laiko verdat? 4u.gif
Atsakyti
Siandien uzsimaniau desreliu... nu bet kokias issirinkt is tokiu daugybes E, tai net nezinojau.. seniai jau valgius buvau jas.. nusipirkau Lietuvisko standarto, nes normalesniu nebuvo IKI biggrin.gif skanios smile.gif
Atsakyti
mes tarybines naudojam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2011 11 29, 21:39)
Sonkauliai meduje su saulegrazom

receptas labai paprastas, bet skonis mmm...  essen.gif mesa sultinga, saldi ir traski  smile.gif

Kaip skaniai atrodo thumbup.gif Bandysiu kepti orkaitėje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingel: 02 gruodžio 2011 - 17:27
QUOTE(Irėnė @ 2011 12 01, 21:51)
Nuo Ulės nubezdžioniauta kiauliena hihihi.gif

Atrodo skaniai, vis ieškau kokio kinietiško receptuko, tai čia kažkas panašaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2011 11 28, 23:04)
Pas mus siandien Netikri balandeliai, beje, receptas labai panasus i Ules.

Ryžius išvirti. Svogūną susmulkinti ir pakepinti ant šlakelio aliejaus. Morką sutarkuoti smulkia tarka, o kopūstą – per burokinę. Mėsą, kiaušinius, virtus ryžius, tarkuotas daržoves, kepintus svogūnus, druską bei pipirus suminkyti. Formuoti pailgus kotletukus ir apkepti ant šlakelio aliejaus iš abiejų pusių.
Apkeptus kotletus dėti į puodą, užpilti sultiniu, įpilti vorčesterio padažą, sudėti lauro lapelius ir troškinti apie 40 min. Grietinę sumaišyti su pomidorų padažu, miltais bei cukrumi. Gautą padažą supilti į puodą ir pavirti, kol padažas sutirštės. Skanaus!

Labai noreciau isbandyti si recepta, tik gal kas patars kiek ipilti sultinio? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga000 @ 2011 12 03, 16:01)
Labai noreciau isbandyti si recepta, tik gal kas patars kiek ipilti sultinio?  g.gif  4u.gif

Recepto nuorodoj parasyta 1 stikline ax.gif
Atsakyti