Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai TIK su nuotraukomis

QUOTE(Ulė @ 2011 11 29, 21:42)
perrin, as kopusta su bulviu skustuku paskutu, greit ir rezultatas geras smile.gif

Kaip taip bigsmile.gif ? Bandau isivaizduoti kaip daryt bet nesuprantu doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2011 11 29, 22:52)
Kaip taip bigsmile.gif  ? Bandau isivaizduoti kaip daryt bet nesuprantu doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif

paprasciausiai, pjaunu kopusta pusiau ir braukiu skustuku nuo virsaus i apacia, gaunasi plonos vienodos juosteles thumbup.gif
skustukas mano panasus i toki

user posted image
Atsakyti
Ules vistiena bus isbandyta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 11 29, 21:09)
Ule, labai skanus tinginiu balandeliai, dekoja visa mano seima  4u.gif
Tik man jie visai ne tinginiu  biggrin.gif  Tarkuoti kopusta daug sunkiau nei i jo lapus katlietkas susukti  biggrin.gif  Ir as nenaudoju tokiu dalyku kaip krakmolas ir majonezas  ax.gif Siame recepte ju nekeiciau niekuom, bet viskas gavosi tobulai  4u.gif
as nevalgau kiausiniu tai man paparsciau saldytuve buvo rasti majonezo. o kopusta paprasciausiai peiliu supjausciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 29 lapkričio 2011 - 22:21
QUOTE(Ulė @ 2011 11 29, 22:58)
paprasciausiai, pjaunu kopusta pusiau ir braukiu skustuku nuo virsaus i apacia, gaunasi plonos vienodos juosteles thumbup.gif
skustukas mano panasus i toki

user posted image

thumbup.gif ideja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 11 29, 19:46)
Vištiena apelsinų sultyse

bigsmile.gif
Atsakyti
Aš kopūstą tai "per" kombainą perleidžiu ax.gif tai iš vis kelias sekundes tetrunka. O tam,kad nereikėtų visokių morkų/svogūnų pjaustyt padažaui (nes mirtinai laiko nėr), tai niekaip negaliu atsidžiaugt naudodama "Oranžinį stebuklą" (ačiū labai Ulei už jo receptą 4u.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 11 30, 10:23)
Aš kopūstą tai "per" kombainą perleidžiu ax.gif tai iš vis kelias sekundes tetrunka. O tam,kad nereikėtų visokių morkų/svogūnų pjaustyt padažaui (nes mirtinai laiko nėr), tai niekaip negaliu atsidžiaugt naudodama "Oranžinį stebuklą" (ačiū labai Ulei už jo receptą 4u.gif ).

o į kokį kombainą galima įgrūst kopūstą g.gif
ir kas tas oranžinis stebuklas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 11 30, 10:30)
o į kokį kombainą galima įgrūst kopūstą  g.gif
ir kas tas oranžinis stebuklas  unsure.gif

Susipjaustau gabalais tokiais,kad tilptų biggrin.gif
VA ČIA tas stebuklas.Nors vasarą teko padirbėt ir galvojau,kad nenaudosiu niekur,bet dabar gailiuosi,kad per mažai pasidariau ax.gif Daug kur naudoju jį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 11 30, 10:36)
VA ČIA tas stebuklas.Nors vasarą teko padirbėt ir galvojau,kad nenaudosiu niekur,bet dabar gailiuosi,kad per mažai pasidariau ax.gif Daug kur naudoju jį ax.gif

aš tai kai supjaustau, kad tilptų, tai ne kas ten belieka jau ir pjaustyt iki reikiamo dydžio. Kažkokia maža skylė mano to mikserio, tik morkai tinkamas
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 11 30, 10:36)

Tik man ta skura kuri voliojas padaze blush2.gif ,as ja nulupu nusutinus pomidorus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 11 29, 21:09)
Ule, labai skanus tinginiu balandeliai, dekoja visa mano seima  4u.gif
Tik man jie visai ne tinginiu  biggrin.gif  Tarkuoti kopusta daug sunkiau nei i jo lapus katlietkas susukti  biggrin.gif  Ir as nenaudoju tokiu dalyku kaip krakmolas ir majonezas  ax.gif Siame recepte ju nekeiciau niekuom, bet viskas gavosi tobulai  4u.gif

Ir aš dėkinga Ulei 4u.gif skaniai pavalgėm, dėjau viską kas priklauso o kopustą aš su burokine tarka sutarkavau gavosi smulkus ir gražiai susimaišė
Atsakyti