QUOTE(Chicolita @ 2017 01 12, 08:32)
Sveikos, merginos, planuoju kraustytis su dukromis gyventi i Ispanija.
Noriu pradeti darbo paieskas. Domina regionai pietineje pakranteje

Nes butent del klimato ir kraustomes.
Gal turite kokiu pasiulymu ar patarimu,kur ziurinetis drabu ir mokuyklu/darzeliu Ispanijos pakranteje? Ispanu kalbos kol kas tik mokausi, laisvai kalbu angliskai ir rusiskai. Isvykti i Ispanija planuoju sia vasara/ankstyva rudeni.
Busiu labai dekinga uz bet kokia pagalba

Vienai taip nedrasu kol kas
Sveikos, Ispanijos mylėtojos

Aš prieš kelerius metus jau skaičiau atidžiai jūsų temas

Galva susisuko. Dabar vėl iš naujo domiuosi... Žinau žinau, kad reikia skaityti... Ir pdskaitysiu dar sykį ;) Reikės grįžti atgal čia.
Bet kuo toliau, tuo labiau kirba mintis, kad norisi į šiltesnius kraštus ir tolyn nuo to beprotnamiu virstabčio gyvenimo mūsų šalyje

kažkodėl trtaukia ne šiaurinės šalys, o piečiau
Paskaičiau Chicolita postą ir linksmiau pasidarė

Mano du maži berniukai, aš taip pat geriau kalbu angliškai ir rusiškai, ispaniškai tektų pramokti:)
Užsiimu rankdarbiais, mokausi floristikos, esu socialinė pedagogė pagal išsilavinimą, turiu ir stažo nemažai, o šiaip tai nepretenduočiau į kažkokias aukštumas šokti
Pirmiausia norėčiau nuvažiuoti, apsidairyti... Labiausiai norėtųsi, kad iki jūros būtų nelabai toli, na ir ne pietinėje dalyje, kad nebūtų labai labai karšta

Gal sakau šiaurės vakarų ar ar šiaurės rytų kryptimi...
Ir labai įdomu išties, ar yra galimybių tokių- rasti darbą floristikos srityje (su gėlėmis ar netgi rankdarbiais, gal kokios kraftų parduotuvės, sandėliai ar pan)...
Žinau, kad senbuvėms tokie klausimai n+ k kartų kartojami, bet jei galėtumėt kaip nors ant kelio užvesti, ar apie darbus šiuo metu kažką papasakoti- būčiau dėkinga
P.S. kalbėti ir mokytis kalbos nebijau, nesu aikštinga ir neieškau kažko "tokio".

Prasti laikai artėja Lietuvoj su dar daugiau optimizacijų, tai visa šeima planuotume anksčiau vėliau persikelti.
Ir dar noriu paklausti- ar buriasi lietuviai į bendruomeninius namus, gal vaikų mokyklėlės kokios organizuojamos ar pan?
Ačiū visoms už visokias mintis ;)