QUOTE(Smurka @ 2011 12 22, 13:51)
O Agnė Skinkytė toliau veda ekskursijas, Makalius su ja praėjusį pirmadienį keliavo. Jei tai būtų tikrai nelegalu, jinai sėdėtų kaliūzėj, ar susimokėjusi baudą būtų deportuota iš šalies.
Ir ji buvo superinė
patiko jos "Aš pati Luksore esu ne pirmą, ne dešimtą ir ne šimtąjį kartą" , ir supratau, kaip visgi sunku kelionių vadovu būti.
O šiaip mus visos kelionės metu lydėjo toks egiptietis, prieky sėdintis, nieks nesuprato kam jis reikalingas, nes nieko nekalbėjo, tik sėdėjo sau ramiai, kol mūsų vienas kolega nenuėjo prie jo atsisėst, ir jam iš po striukės iškrito šautuvas
Kitas buvo egiptietis - gidas, kuris tik vedžiojo mus visur, bet nieko nepasakojo. Viską kalbėjo Agnė, nes buvo nesuprantančių rusų kalbos. Egiptietis gidas tik žinojo porą žodžių lietuvių kalba - VAROOOOOOM, LEKIAAAAAAAM
Dar baigiantis ekskursijai visi nuvargę jau laukia, kol į jų viešbučius atveš, Agnė dėkoja, kad buvom punktualūs, supratingi, žingeidūs ir t.t.t., o lietuviai visi užsirūstinę, kad prie jų tie arabai puolė ir nervino, siūlė pirkt prekes
Išlipdamas padėkojau, sakau - buvo super, nerealiai įdomu, iki pasimatymo, o ji man - "Kad tu žinotum, kaip retai kas nors padėkoja ir kaip miela būna, kai tai pasako". Tai vat, dėkokim gidams, darbas nelengvas - kiekvieną savaitę po kelis kartus lėkti tais pačiais keliais ir trankytis 5 valandas autobusu pirmyn atgal...
Nepykit, AŽ neatsakinėju.