Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

QUOTE(*Cerise @ 2013 03 10, 17:16)
Turbūt aš vienintelė kol kas būsiu su neigiamu atsiliepimu apie šampūnus blush2.gif  Bet..
Turiu "Laumės puokštė", normaliems plaukams.. Ir nelabai patinka man jis, pirmą kartą trenkant galvą šampūnas kažkur lyg dingsta, būtinai reikia antrojo karto.. O jeigu dar pasidarau plaukų kaukę "Šviesioji pusė", tai šis šampūnas normaliai net neišplauna plaukų, reiktų tikriausiai pusę buteliuko šampūno sunaudoti..

kad tie šampūnai neskalsūs, greitai naudojas tai ir aš pastebėjau, bet man čia vienintelis jų minusas. mano ilgiem tankiem plaukams greitai sueina buteliukas. bet šiaip su visais šampūnais plaunant rekomenduojama 2 kartus plauti..
Atsakyti
Nuo velyvo rudens pradejau naudoti krema "Ziemos karstis". Esu patenkinta poveikiu, kad oda nesiserpetoja siuo sezonu, kartu pernelyg neriebina smile.gif Idealus pagrindas mineralinei pudrai, kuri ant jo issilaiko visa diena. Jeigu vasarop nepasikeis odos poreikiai, meginsiu naudoti ir toliau smile.gif

Gaila, nera man tinkamo paakiu kremo pas juos - kokosu aliejumi per daug nesizaviu, o kitas (Zalioji gaiva) man pasirode kazkoks... joks. Uzsitepi, bet absoliuciai be jokio poveikio. Galbut man per lengvas.

Dar noreciau pagirti rugiageliu su agurku ekstraktu hidrolata. Nors man siaip daugelis hidrolatu tinka. Bandau ziureti, ar kiek sviesins oda tas agurku ekstarktas, kur yra sudety ax.gif Nes siaip jau jis atseit paakiams skirtas, sviesinantis.

Taip pat nenusivyliau grynais sios imones parduodamais aliejais, kiek esu bandziusi smile.gif

Kartu norejau paklausti, ar yra koks skirtumas tarp zaliojo molio is Uogos uogos (berods uz 20 litu) ir zaliojo molio, kuri galima rasti paprastose kosmetikos pardese uz pora litu? g.gif
Atsakyti
Labai patiko kremas "Oranžinis debeselis" mano mišriai odai žiemos metu jis labai tiko, jau antra pakuote pirkau, manau pirksiu dar ne viena. Esu bandžius ir kitus ju kremus, bet ispudžio nepaliko, nors vasarai pamenu patiko mišriai odai skirtas toks lengvas, bet man labai greit isinaudojo. Šveitiklis "Pasiute riešutai" neblogas, gal galetu but kaip kažkuri minėjo kiek stipresnis. Dar paliko gera ispudi lupu balzamas pirato paslaptis (nepamenu tikslaus pavadinimo), tikrai turetu padeti net suskeldejusiom lupom. Noriu ju sampunus isbandyt.
Atsakyti
Lūpų pieštukinis balzamas slaptas pirato receptas - nuostabus, ne veltui su šaltalankių aliejumi, puikiai atstato sausų lūpų būklę, tikrai stipraus poveikio, bet pasitepus nepalieka jokių konsistencijos žymių, tik lengvą, bespalvį blizgėjimą, ilgai išlieka, maloniai, lengvai tepasi, nes pats gana minkštas, kvapas maloniai gaivus wub.gif Tikrai bus kartojamas, esu daugybę eco balzamų išbandžius, tai šis savo kaina, poveikiu neabejotinas favoritas nuo šiol bus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 15 kovo 2013 - 16:27
Esu isbandziusi ne viena uoga uoga produkta...
Pradesiu nuo kuno kremu. Naudojau spanguoliu potvyni ir misko skanesta, mano sausai kuno odai pastarasis labiau tiko, pirmasis vos drekimo/maitino. :/
Kalbant apie veido kremus, esu isbandziusi 3. Veido oda yra mišri ir neseniai pradejau naudot aksomine oda, tai galiu pasakyt pirmas kremas (ne tik uogos uogos) kuris susigere ir dar labai gretai clap.gif, kol kas pojuciai lb teigiami. Kitas kremas, kuri esu isbandziusi yra ziemos karstis, veidui netiko, per riebus, tai naudojau kunui, bet per mazai drekino laugh.gif. treciasis kremas buvo meiles istorija, zinoma per riebus, vel gi naudojau kunui biggrin.gif, bet super buvo ir pamaitino ir padrekino, lb geras clap.gif.
Ai, dar bandziau paakiu krema zalioji gaiva, tai jokio poveikio nepastebejau, gal ten truputi, vos vos, bet neapsimokejo pirkt.
Tai tiek... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grevilia: 15 kovo 2013 - 23:09
QUOTE(bu_bu @ 2013 02 12, 20:18)
Jei iš Uogos tai gal imčiau "Žiemos karštis"... Jei iš kitų firmų, tai kai žiemą ilgam einu į lauką su šunimis tai tepuosi Weleda apsauginį veido kremą nuo vėjo ir šalčio (iš vaikų serijos)  thumbup.gif

Siulyciau Jusu mamai ismeginti tepti veido oda su kremu "Meiles istorija" pries einant i lauka likus kokiam pusvalandukui (kad spetu isigerti), o ne "Ziemos karstis" mat jis yra, kad ir riebus, drekinamasis (i jo sudeti ieina hidrolatas, geliu vanduo, o ziema nepatariama teptis kremais su vandeniu) smile.gif
Atsakyti
O kaip jums Uoga Uoga hidrolatai? Nusipirkau nerolio, tai toks vandenėlis blink.gif Kvapas vos vos juntamas. Prieš tai turėjau KN ir Argitalio, tai nepalyginsi su jais.Galvoju, ar kokybiški Uogos hidrolatai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2013 04 13, 13:32)
O kaip jums Uoga Uoga hidrolatai? Nusipirkau nerolio, tai toks vandenėlis blink.gif Kvapas vos vos juntamas. Prieš tai turėjau KN ir Argitalio, tai nepalyginsi su jais.Galvoju, ar kokybiški Uogos hidrolatai g.gif

tai turejot su kuo palyginti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 04 13, 16:30)
tai turejot su kuo palyginti  mirksiukas.gif

Tai taip išeina, kad KN hidrolatai geriausi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2013 04 13, 16:14)
Tai taip išeina, kad KN hidrolatai geriausi? g.gif

as tai neturejau 3 skirtingu gamintoju negaliu palyginti 4u.gif
bet KN produkcijos kokybe dar neteko girdeti kad kas nusiviltu g.gif o ar geriausi cia jau reikia paciai aiskinti bandymu keliu mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai KN labai kokybiški produktai, o va Uoga Uoga - nepasakyčiau...

na, bet teisingas rodiklis atsirenkant yra kaina - geri produktai NEGALI būti tokie pigūs kaip kad Uoga Uoga siūlo wink.gif

QUOTE(zydrem @ 2013 04 13, 20:09)
as tai neturejau 3 skirtingu gamintoju negaliu palyginti  4u.gif
bet KN produkcijos kokybe dar neteko girdeti kad kas nusiviltu  g.gif  o ar geriausi cia  jau reikia paciai aiskinti bandymu keliu  mirksiukas.gif

Atsakyti
Turiu rasulo molio prausiklį/kaukę ir lūpų balzamą Slaptasis pirato receptas.
Prausiklis tiko patiko, sekantį pirksiu iš Kvapų namų palyginimui. Balzamas skanus, kvapnus, bet mano išsausėjusioms lūpoms trūksta maitinimo (favoritai Carmex ir Weleda Everon).
Atsakyti