Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

sveikos
as tai prisidedu prie UOGA myletoju
naudoju :
great night-makaizo valikli-SUPER.jau antra baigineju.imsiu ir trecia
aksomine oda-mano oda misri.is pradziu sis kremumas sausino kazkaip.tepiau siek tiek ant dregnos odos.o dabar tepu ant sausos ir siek tiek daugiau
roses im bloom-labai patiko.tik kad turejau meginuka.bijau imti dideli, kad neapsunkinciau,kadangi yra sausai odai.
turejau ir biru prausikli.nelabai patiko del konsistencijos
sveitiklis tai patiko labiau.
zalioji gaiva akims-nei labai patiko nei nepatiko.toks lengvas.man per silpnas tikriausiai.
laukines pievos tonikas-patiko.
siaip tai super ir kainos ir kokybes atzvilgiu,tik reikia beveik viska isbandyti kol atrasiu savo favoritus.

ir dar man labai zaismingi buteliukai ir spalvos super.vis kitokios.pakelia nuotaika

smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandra.g: 26 sausio 2013 - 10:21
iskilo klausimas del velvet skin kremo. ar jis nera fototoksiskas ? nes sudetyje daug citrusu : apelsinu vanduo, greipfrutu eterinis aliejus ir kiti eteriniai al .
Ar naudojant si krema galima degintis? buti aktyvioje sauleje ar pvz eiti i soliariuma ir nebijoti del pigmentiniu demiu ?
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 07 21, 23:02)
labai patinka Mohito iš ryto kremas. lengvas, labai greit įsigeria, vasarai pats tas. ir kvapas mielas. tik sausai odai netiks matyt, nes tikrai lengvutis.

QUOTE(roalma @ 2012 07 22, 08:57)
bet tam kreme yra    laimų eterinių aliejų 
o kiek zinau tai cirtusininiai BEVEIK visi yra fototoksiški g.gif pardavejei ispeja kad vengti tiesioginiu saules spinduliu g.gif Bergamočių yra dvieju rusiu -vienas nepavojingas saulei svieciant g.gif na cia kiek zinau blush2.gif gal mano zinios pasenusios blush2.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2012 07 22, 14:10)
aš nesideginu, tai kaip ir dzin  biggrin.gif

cia kazkada merginos rase 4u.gif

bet jei gamintojas neispeja g.gif tai gal ten to eterinio "lasas juroj"
bet kokiu atveju as neičiau i saule tik pasitepus tokiu kremu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 01 26, 21:24)
iskilo klausimas del velvet skin kremo. ar jis nera fototoksiskas ? nes sudetyje daug citrusu : apelsinu vanduo, greipfrutu eterinis aliejus ir kiti eteriniai al .
Ar naudojant si krema galima degintis? buti aktyvioje sauleje ar pvz eiti i soliariuma  ir nebijoti del pigmentiniu demiu ?

Nors ir mažai gal tų eterinių aliejų ten, bet manau vasarą ir pavasarį į saulę eiti visada reikia su SPF, nesvarbu ar kremas turi citrusų viduje ar ne smile.gif

Manau papildoma SPF apsauga niekad nepamaišys 4u.gif
Atsakyti
Man irgi patiko mišriai/riebiai odai kremas smile.gif

O sakykit, kiek maždaug mililitrų būna uogauoga mėginuky? blush2.gif Gal būtų vertą išmėginti daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2013 01 27, 14:47)
Man irgi patiko mišriai/riebiai odai kremas  smile.gif

O sakykit, kiek maždaug mililitrų būna uogauoga mėginuky?  blush2.gif Gal būtų vertą išmėginti daugiau.

~10 ml man rodos. Na užtenka pasitepti tikrai ne vienam ir ne dviem kartams (veidui). Kūno kremo aišku užteks kartui biggrin.gif
Atsakyti
Aš uogos uogos kremukus naudoju jau ilgokai, tikrai tinka ir patinka,aišku ne viskas, bet tikrai dauguma. Iš naujausių tai šampūnas normaliems plaukams, plaunu tiek savo, tiek vaikų. Puikiai tinka, ir po keliu savaičiu naudojimo atrodo lyg ir plaukų slinkimas sumažėjo, nors nenustebčiau, nes ten yra dilgėlių ekstrakto thumbup.gif tik va, jau kelis kartus pirkau kūno kremą "Miško skanėstas". Labai patiko, o šį kartą šiek tiek nusivyliau, nes ir spalva tokia mėlyną, o ir užsitepus rankos visos kaip po mėlynių rinkimo. man per kartą nenusiplauna. turiu eit gerai indus kokius išplaut, tada nusiplauna, o ir užsitepus lieka mėlynių taškiukų ant kūno. Tai nedidelis minusiukas dėl to, bet gal čia šiek tiek persistengė, ir kiti "Miško skanėstai" bus jau yprasti biggrin.gif
Atsakyti
Turėjau mėginukus. Labiausiai patiko oranžinis debesėlis ir nakčiai žiemos karštis. Meilės istorija irgi nieko nakčiai, jie abu tokie riebus, bet aš negalėjau to kvapo pakęst smile.gif
Atsakyti
Merginos reikia jusu patarimo - mamai daznai tenka gana ilgokai buti lauke ir nuo vejo veido oda baisiai paraudonuoja, parejus namo kaista net unsure.gif koki apsaugini krema patartumet isigyt?
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2013 02 10, 23:32)
Merginos reikia jusu patarimo - mamai daznai tenka gana ilgokai buti lauke ir nuo vejo veido oda baisiai paraudonuoja, parejus namo kaista net  unsure.gif koki apsaugini krema patartumet isigyt?

Jei iš Uogos tai gal imčiau "Žiemos karštis"... Jei iš kitų firmų, tai kai žiemą ilgam einu į lauką su šunimis tai tepuosi Weleda apsauginį veido kremą nuo vėjo ir šalčio (iš vaikų serijos) thumbup.gif
Atsakyti
Turbūt aš vienintelė kol kas būsiu su neigiamu atsiliepimu apie šampūnus blush2.gif Bet..
Turiu "Laumės puokštė", normaliems plaukams.. Ir nelabai patinka man jis, pirmą kartą trenkant galvą šampūnas kažkur lyg dingsta, būtinai reikia antrojo karto.. O jeigu dar pasidarau plaukų kaukę "Šviesioji pusė", tai šis šampūnas normaliai net neišplauna plaukų, reiktų tikriausiai pusę buteliuko šampūno sunaudoti..
Atsakyti
Išbandžiau veido šveitiklį "Pasiutę riešutai". Galėtų būti truputėlį "aštresnis" smile.gif Bet jau kvapas!!! Nors imk ir suvalgyk biggrin.gif
Atsakyti