Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

Ateinu ir as su atsiliepimais: pradejau nuo paakiu kremo "Zalioji gaiva", toks is paziuros lengvas (AciuD ne riebalas koks doh.gif ) - bet susigeria gan smagiai, odai patinka. "Oranzinis debeselis". Krema naudoju ryte/ vakare, ryte ant jo tepu makiaza. Todel netinka riebus kremai. Bet oda jautri ir misri, ziema vietom sausa, bet is kazkur vakarop lenda sausumas. Su baime toki alieju misini tepiau, bet thumbup.gif Vakare tepu gausiau, ypac sausesnes vietas, ryte siek tiek maziau, pries tai pasildzius tarp pirstu - lengviau pasiskirsto mazas kiekis. Zodziu, kol kas labai patinka ir tinka wub.gif "Pabuciuok mane" - pirkau piestukini, nes nemegstu mozot pirstais ar trauktis sepeteli, tepas smagiai, lengvai, pamaitina, kvepia, "nenusivalgo" po puodelio kavos- ko daugiau reikia. "Mojito is ryto" - vien pavadinimas ko vertas biggrin.gif Lengvas, greitai susigeria, - didelis pliusas, nemalonu vakare teptis kojas ir riebaluotom eiti lovon gult schmoll.gif Oda lieka svelni, kvepianti. Pliusai. Sausesnes vietos bus pamaitintos atskirai. Ir "Saules sauja" - kokia spalvaa wub.gif kvapas malonus, velgi "patirpsta" ir lengvai pasiskirsto, "geriasi" normaliai, nebaisu darbe popierius netrukus vartyti. Kol kas viskas tinka ir patinka. Be to, negalvojau, kad gali buti taip smagu bandyti naujas priemones lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu lūpų balzamą "Pabučiuok mane" labai skanus, maloniai drėkina, tik nelabai ilgai išlieka.
user posted image
"Mango tango" miniuko ilgai užteko, vienintėlė priemonė, kuri atgaivino ir pagydė labai išsausėjusias lūpas (per porą dienų). Skaniai kvepia, gan greitai įsigeria, drėkina.
Miniukus užsisakiau jų internetiniame psl.
Atsakyti
Patinka man ši kosmetika, nors dar ir ne daug jų produkcijos teko naudoti.. Bet viskam savas laikas smile.gif Šiuo metu kaip tik naudoju veido kremą "Love story". Žiemai tikras drėgmės šaltinis mano veidui, nes oda labai sausa ir mėgsta net "šerpetotis". Tik nepatinka tas blizgesys, dėl to tepu tik vakarais, o rytais tik tas sausas vietas. Šį sunaudojus kitas taikinys bus "Oranžinis debesėlis"

Kitas naudojamas produktas yra plaukų kaukė "Šviesioji pusė". Aliejų kaukes plaukams visad naudodavu, tačiau šis mišinukas man tikrai patiko. O ir problemų dėl neišplovimo ar plaukų apsunkinimo niekuomet neturėjau

Žodžiu, ne veltui ši kosmetika susilaukia tiek pagyrų smile.gif O dar ir savo etiketėmis jie taip vilioja 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, man taip pat teko išbandyti keletą šios kosmetikos gaminių, labai patiko kremas "Oranžinis debesėlis", toks lengvas, gerai susigeria, tinkamiausias šiltajam sezonui. Kremas "Žiemos karštis" irgi patiko, bet jau sunkiau susigerdavo, naudojau vakarais."Love story" man pasirodė per riebus. Šiuo metu naudoju kremą-balzamą "Gėlių jėga", gerai pamaitina odą, gerai susigeria, patinka. Kūno ir rankų kremas "Mango tango" gerai pamaitinantis odą, bet sunkiai susigeriantis, tad nekartočiau. "Alyvuogių krantas" kūnui labai patiko, nepalieka riebumo pojūčio, oda lieka švelni ir minkšta. Plaukams esu naudojus aliejų "Dark side","Džiunglių eleksyrą", abu patiko, pamaitina plaukus gerai, taip pat gerai išsiplauna, nors alyvuogių aliejus yra iš "sunkesnių". Turiu ir plaukų galiukams "Bling bling", geras, tačiau lygiai tas pats, tik pigiau būtų naudoti paprastą kokosų aliejų, įlašinus kelis lašus pasirinkto EA
Atsakyti
Sios firmos naudoju lupu balzamus. Malonus kvapai smile.gif
Atsakyti
laba
o as noreciau paklausti apie ta sampuna ax.gif gal prisijungs ta moteris is uogauoga kolektyvo g.gif
juodųjų serbentų ekstraktas ,dilgėlių ekstraktas ,kraujažolių ekstraktas , beržų pumpurų ekstraktas šalavijų ekstraktas jonažolių ekstraktas g.gif
kur juos butu galima rasti pirkti g.gif ir is kokiu tiekeju uogauoga ima produktus ,ar yra kur tokia informacija g.gif
Atsakyti

i 
Žinutės su naujausiais pirkiniais laukiamos temoje "Naujausi pirkiniai". Visai neinformatyvu šioje temoje tokios žinutės. Kai išbandysite, ateikite su atsiliepimais;)
Atsakyti
Sveikos smile.gif
taigi ir as snd suskubau ismeginti naujove uogos uogos - sermuksniu diena - visai geras galiu pasakyt, biski bijojau kad nebutu per sunkus, nes parasyta, kad sausiems, o pas mane tik galai sausi, taciau kadangi garbanos linke i putimasi pasiemiau siausiems, juolab ir kaina nesikandzioje. Is mano megintu naturaliu sampunu vienas geresniu, aisku tikrasis rezultatas matysis po ilgesnio laiko. Dabar labai lauksiu plauku balzamu, tikiuosi ir greitu metu pasirodys smile.gif
Atsakyti
Aš irgi ateinu su atsiliepimu. Išbandžiau vakar šampūną "Laumės puokštė" normaliems plaukams. Mano plaukai normalūs, be kaprizų tik labai tiesūs, tai norisi, kad šampūnas neglotintų, o "papurentų".

Tai va, šampūnas putoja labai gerai, kvapas neišpasakytai skanus (juodųjų serbentų ir beržo pumpurų) wub.gif Kaip ir su visais natūraliais galvą perploviau dukart. Plauna švelniai, maloniai. Išsidžiovinus plaukai buvo purūs, blizgantųs, nesukritę... Šiandien ryte vis dar atrodo gražiai. Man patinka thumbup.gif

Kaip bus po ilgesnio naudojimo, pranešiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 20 sausio 2013 - 12:30
Pasidalinsiu ir aš savo bandymais smile.gif "Alyvuogių krantas" jau į pabaigą.. Fantastiškas kremas sausai odai, visiškai "nuima" tempimą, tik truputėlį užtrunka, kol susigeria, nes tepu ant šlapios odos. Vakar nusipirkau "Aksominė oda", apie poveikį dar nieko pasakyt negaliu, bet kvapas fantastiškas ir susigeria labai gerai (mano veido oda mišri) smile.gif Ir dar pas sesę išbandžiau "Sauja saulės" - labai gerai susigeria ir pamaitina, manau bus artimiausias pirkinys iš Uoga Uoga smile.gif
Atsakyti
koki krema veidui su misria oda, riebia T zona reiketu is uogauoga asortimento rinktis?
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 01 25, 22:06)
koki krema veidui su misria oda, riebia T zona reiketu is uogauoga asortimento rinktis?

Aš turiu mišrią odą ir išbandžiau visus Uogos kremus. Tai labiausiai man įtiko "Aksominė oda/velvet skin" 4u.gif
Atsakyti