Nors ne daug produktų išbandžiau, bet uoga uoga man patinka savo spalvomis, idėja, pateikimu - žodžiu kaip tikrą moterį paperka vaizdas
Šiuo metu naudoju kaip šveitiklį ir esu patenkinta: Naked in the fields
O gal kas ismeginot Uoga uoga naujuosius gaminius jau?
Kokios nuomones?
Kokios nuomones?
išbandžiau aliejų mišinius plaukams "dark side" ir "jungle elixir". pastarąjį kartoju ,nors iš esmės abu tikrai verti dėmesio
taip pat išbandžiau purvo/molio kaukes (dirty murmaid ir dar kažkokią neberandu jų svetainėje)- abi patiko,tik labai sunkiai sekėsi subaigti priemones iki galiojimo pabaigos ( galioja vos 14 dienų).
Dabar va pakabinau akis į šį:
Pabaigsiu dabartinį kremą ir reiks turbūt išbandyti šitą
taip pat išbandžiau purvo/molio kaukes (dirty murmaid ir dar kažkokią neberandu jų svetainėje)- abi patiko,tik labai sunkiai sekėsi subaigti priemones iki galiojimo pabaigos ( galioja vos 14 dienų).
Dabar va pakabinau akis į šį:
Pabaigsiu dabartinį kremą ir reiks turbūt išbandyti šitą
Del aiejuku plaukams tai esate teisi, abudu panasus, tik Jungle Elixir be jokiu priedu spalvai pagyvinti, tokiu kaip juodoji arbata ar pan:)
Kaukes tai Dirty Mermaid ir My blueberry funk. Ju puslapyje tiriausiai nebera nes kai toks neilgas galiojimas ai nesiunciam pastu dazniausiai (o internetu apsipirkineja dazniausiai pirkejai is kitu miestu) O kas del galiojimo, tai galiu is patirties pasakyti, kad, jei kaukes laikomos saldytuve, stengiamasi, kad nepatektu vandens i jas, t.y. pvz tepama ant veido sausa ranka ar mentele, tai galima naudoti ir praejus toms 14 dienu. Siu kaukiu akivaizdus sugedimo pozymis yra - uzsidejes pelesiukas:) Jei tokio nera, ir jokio kvapo kitokio atsiradusio tai alima ir toliau naudoti:)
Ypac gerai issilaiko Dirty Mermaid, nes, priesingai nei My Blueberry Funk kaukeje, joje nera svieziu melyniu, o tik moliai, aliejai...
Sauja saules panasus kremukas i ranku krema Svelnus prisilietimas. Panasus savo susigerimu, nes tikrai gerai geriasi, nera toks vien alieju pagrindu pagamintas tad pasitepus greit galima eit kazka daryt, kazka liest - kaip iprastiniai kremai ranku:) (nezinau ar esate bandziusi Svelnus prisilietimas krema) O kvapas tai jazminu:) Man asmeniskai patinka pasiteplioti juo keliskart per diena:)
Kaukes tai Dirty Mermaid ir My blueberry funk. Ju puslapyje tiriausiai nebera nes kai toks neilgas galiojimas ai nesiunciam pastu dazniausiai (o internetu apsipirkineja dazniausiai pirkejai is kitu miestu) O kas del galiojimo, tai galiu is patirties pasakyti, kad, jei kaukes laikomos saldytuve, stengiamasi, kad nepatektu vandens i jas, t.y. pvz tepama ant veido sausa ranka ar mentele, tai galima naudoti ir praejus toms 14 dienu. Siu kaukiu akivaizdus sugedimo pozymis yra - uzsidejes pelesiukas:) Jei tokio nera, ir jokio kvapo kitokio atsiradusio tai alima ir toliau naudoti:)
Ypac gerai issilaiko Dirty Mermaid, nes, priesingai nei My Blueberry Funk kaukeje, joje nera svieziu melyniu, o tik moliai, aliejai...
Sauja saules panasus kremukas i ranku krema Svelnus prisilietimas. Panasus savo susigerimu, nes tikrai gerai geriasi, nera toks vien alieju pagrindu pagamintas tad pasitepus greit galima eit kazka daryt, kazka liest - kaip iprastiniai kremai ranku:) (nezinau ar esate bandziusi Svelnus prisilietimas krema) O kvapas tai jazminu:) Man asmeniskai patinka pasiteplioti juo keliskart per diena:)
Nerealus kremukai...perku jau nnn taji karta ir dziaugiuosi, jog atradau siuos naturalius gaminius tiek man, tiek ir vaikams aisku, kartais ne viskas tinka pvz veidui, bet na ir kas, sunaudoju kitur, kur man labiausiai tinka, pvz kojom, ypac tas su saltalankiais mano pedoms liuks tiek ziema tiek vasara, nes labai jau sausas turiu. ko tuksta, tai tik muilo. prausikli turiu , ir nerealus tiek kvapas tiek pojutis po prausimosi bet vat muilo reiketu. tad tenka kitur ieskotis jo
pabandžiau du produktus-kiss me honey honey ir mango tango. lūpų balzamas labai patiko-ir kvapas, ir konsistencija, tepasi lengvai, labai ilgam, drėkina lūpas. rankų kremas man didesnio įspūdžio nepaliko, nes mėgstu lengvesnius, o va MB šis kremas laaaabai patinka, jo rankų oda ypatingai sausėja, taigi pas mus rankų kremas yra labiausiai naudojamas produktas ne mano, o mano vyro Kaip jis sakė-patinka, nes jaučiasi, kad kažką užtepei ir iki vakaro rankų tepti nebereikia
Aš turbūt esu išbandžiusi visą Uoga Uoga asortimentą
Kūno kremai pasakiški. Patinka man visi. Šį rudenį favoritas - "Alyvuogių krantas", o aną daugiausiai lepinausi "Spanguolių kremu"... Mėgstu riebesnius kremus kai oras šaltesnis
Vasarą labiausiai tinka "Mojito iš ryto"
Kūno oda nėra baisiai reikli, todėl jai visi kremai patinka.
Veido kremus esu irgi visus išbandžiusi. Visi smagūs ir labai kvapnūs. Nedirgina mano jautrios odos. Priklausomai nuo sezono pirkdavau arba lengvesnį arba riebesnį, bet mano mišriai veido odai kažkaip nė vienas iki galo neįtiko... Arba sausumas per daug išlenda, arba riebumas
Iš rankų kremų favoritas - "Saulės sauja". Užburiantis kvapas. Kremas lengvas, greit įsigeria. Didžiausios pagyros jam
Taip pat labai myliu "Mėlynių" kaukę veidui - puikiai išvalo vaiduką... Ir didelės pagyros veido šveitikliui "Pasiutę riešutai". Puikiai šveišia ir nedirgina mano jautrios veido odos
Lūpų balzamai irgi nieko, tačiau man patinka "kietesni" tokie. Šie kažkaip per skystai man tepasi...
O plaukai labiausiai myli "Bright Side" plaukų aliejų. Puikiai pamaitina, plaukai žvilga. Naudoju jau N-tą buteliuką.
Tai tiek mano atsiliepimų!
Kūno kremai pasakiški. Patinka man visi. Šį rudenį favoritas - "Alyvuogių krantas", o aną daugiausiai lepinausi "Spanguolių kremu"... Mėgstu riebesnius kremus kai oras šaltesnis
Vasarą labiausiai tinka "Mojito iš ryto"
Kūno oda nėra baisiai reikli, todėl jai visi kremai patinka.
Veido kremus esu irgi visus išbandžiusi. Visi smagūs ir labai kvapnūs. Nedirgina mano jautrios odos. Priklausomai nuo sezono pirkdavau arba lengvesnį arba riebesnį, bet mano mišriai veido odai kažkaip nė vienas iki galo neįtiko... Arba sausumas per daug išlenda, arba riebumas
Iš rankų kremų favoritas - "Saulės sauja". Užburiantis kvapas. Kremas lengvas, greit įsigeria. Didžiausios pagyros jam
Taip pat labai myliu "Mėlynių" kaukę veidui - puikiai išvalo vaiduką... Ir didelės pagyros veido šveitikliui "Pasiutę riešutai". Puikiai šveišia ir nedirgina mano jautrios veido odos
Lūpų balzamai irgi nieko, tačiau man patinka "kietesni" tokie. Šie kažkaip per skystai man tepasi...
O plaukai labiausiai myli "Bright Side" plaukų aliejų. Puikiai pamaitina, plaukai žvilga. Naudoju jau N-tą buteliuką.
Tai tiek mano atsiliepimų!
Man labai patinka Uoga uoga gaminiai kunui, deja veidui negaliu naudot naturalios kosmetikos, nes po kurio laiko neatsiginu spuogu ir spuogeliu armijos.
Siuo metu naudoju kuno sveitikli "Saldi pagunda" esu patenkinta, bet gal noretusi man jame daugiau alieju, bent jau man nera labai patogu tie trupinukai. Kunui "Alyvuogiu krantas" - jam dedu didziuli pliusa, labai pamaitinta oda. Lupoms "Slaptas pirato receptas" mano numeris 1 lupu balzalu istorijoje, lupos ilgai islieka sudrekintos, labai maloni tekstura.
Siuo metu naudoju kuno sveitikli "Saldi pagunda" esu patenkinta, bet gal noretusi man jame daugiau alieju, bent jau man nera labai patogu tie trupinukai. Kunui "Alyvuogiu krantas" - jam dedu didziuli pliusa, labai pamaitinta oda. Lupoms "Slaptas pirato receptas" mano numeris 1 lupu balzalu istorijoje, lupos ilgai islieka sudrekintos, labai maloni tekstura.
https://www.uogauoga...;category_id=12 gal kas bandete sita kauke Bling bling? labai idomu butu isbandyt, nes plauku galiukai trupa baisiai:(
QUOTE(VejaGuse @ 2012 11 26, 15:32)
https://www.uogauoga...;category_id=12 gal kas bandete sita kauke? labai idomu butu isbandyt, nes plauku galiukai trupa baisiai:(
tos aliejinės kaukės paskui labai sunkiai išsiplauna, o plonus plaukus išvis apsunkina - būk atsargi. bandžiau ir šitą uoga uoga, ir marmozel panašią, o galiausiai pasiimu kokosų aliejų, įsilašinu rozmarinų eterinio - ir puikiai. daug pigiau nei pirkti pagamintą kaukę nes nieko gudraus aliejus susimaišyti