turiu mėtinį lūpų balzamą - esu laaaaaaabai patenkinta, švelnina, pamaitina ir labai smagiai kvepia
QUOTE(zydrem @ 2012 07 05, 09:31)
cia naturali kosmetika ji ir turi galioti iki pora menesiu
dekui o del laikymo, ar tik saldytuve?
QUOTE(dovil14 @ 2012 07 17, 11:23)
dekui o del laikymo, ar tik saldytuve?
as beveik viska laikau saldytuve įskaitant hidrolatus ,aliejus
na jei turiu koki nedideli kieki kremo ir jis bus sunaudotas per kelias diena palieku vonioj
QUOTE(zydrem @ 2012 07 17, 15:53)
na jei turiu koki nedideli kieki kremo ir jis bus sunaudotas per kelias diena palieku vonioj
o kodėl ir hidrolatus, ir aliejus laikai šaldytuve ?
QUOTE(Santa Liucija @ 2012 07 17, 16:57)
o kodėl ir hidrolatus, ir aliejus laikai šaldytuve ?
ilga sneka bet jei norit galit pasiskaitineti cia http://www.supermama...?...3262&st=552
Sveikos
Aš išbandžiau kremą Velvet Skin. Labai patiko mano mišriai odai, ir matiškumas gana ilgai išlieka, ir šiaip fainas, rekomenduoju
Velvet Skin
Tik aišku, truputį minusas šios pakuotės, kad nesimato, kiek kremo likę Ta pakuotė tokia lengva lengva, ir jau atrodo ilgai naudoju, tai pričiupau antrą, o pirmoji kaip nesibaigia, taip nesibaigia Vis užmetu akį į galiojimo laiką, gal dar spėsiu sunaudoti
Aš išbandžiau kremą Velvet Skin. Labai patiko mano mišriai odai, ir matiškumas gana ilgai išlieka, ir šiaip fainas, rekomenduoju
Velvet Skin
Tik aišku, truputį minusas šios pakuotės, kad nesimato, kiek kremo likę Ta pakuotė tokia lengva lengva, ir jau atrodo ilgai naudoju, tai pričiupau antrą, o pirmoji kaip nesibaigia, taip nesibaigia Vis užmetu akį į galiojimo laiką, gal dar spėsiu sunaudoti
Is Uoga uoga produkcijos bandziau krema velvet skin (bandyta ziema, labai tiko, tiesa vasarai - jau per sunkus. Taciau vasara net hidrolatai riebina veida, tai netepu niekuo, tik kartais uzdedu rugstines kaukes pasausinimui
Kremas paakiams - taip pat labai patiko.
Zoleliu tonikas - irgi super Labai gerai nuvalo ir atgaivina riebia oda.
Ziemos karstis - net nezinau kodel ji pirkau... Netiko, savaime suprantama (per riebus, ir dar tas taukmedzio kvapas Sausaodems turetu patikti
Reziume - ne viskas visiems tinka, todel ir nereikia rekti - kad "tai nesusipratimas, visiskai neskirtos naudojimui priemones"
Tikusius (ir kt.) produktus mielai pakartociau/bandyciau dar karta, taciau nebera poreiko (kosmet. priemones pradejau gaminti namie)
Kremas paakiams - taip pat labai patiko.
Zoleliu tonikas - irgi super Labai gerai nuvalo ir atgaivina riebia oda.
Ziemos karstis - net nezinau kodel ji pirkau... Netiko, savaime suprantama (per riebus, ir dar tas taukmedzio kvapas Sausaodems turetu patikti
Reziume - ne viskas visiems tinka, todel ir nereikia rekti - kad "tai nesusipratimas, visiskai neskirtos naudojimui priemones"
Tikusius (ir kt.) produktus mielai pakartociau/bandyciau dar karta, taciau nebera poreiko (kosmet. priemones pradejau gaminti namie)
QUOTE(zydrem @ 2012 07 17, 16:53)
aciu
o kokie aliejai is uoga uoga jums pasiteisino?
QUOTE(dovil14 @ 2012 07 18, 00:19)
nezinau ar uoga turi kokiu alieju as cia rasiau apie kitus aliejus kur turiu kosmetikos gaminimui
snd kaip tik buvau mole prasukau pro vadinama uogu parduotuve ten tiek prideta visko graziai viskas atrodo
QUOTE(Monmorensi @ 2012 07 21, 23:02)
labai patinka Mohito iš ryto kremas. lengvas, labai greit įsigeria, vasarai pats tas. ir kvapas mielas. tik sausai odai netiks matyt, nes tikrai lengvutis.
bet tam kreme yra laimų eterinių aliejų
o kiek zinau tai cirtusininiai BEVEIK visi yra fototoksiški pardavejei ispeja kad vengti tiesioginiu saules spinduliu Bergamočių yra dvieju rusiu -vienas nepavojingas saulei svieciant na cia kiek zinau gal mano zinios pasenusios