Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

turiu mėtinį lūpų balzamą - esu laaaaaaabai patenkinta, švelnina, pamaitina ir labai smagiai kvepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 07 05, 09:31)
cia naturali kosmetika ji ir turi galioti iki pora menesiu  smile.gif

dekui 4u.gif o del laikymo, ar tik saldytuve?
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 07 17, 11:23)
dekui  4u.gif o del laikymo, ar tik saldytuve?

as beveik viska laikau saldytuve 4u.gif įskaitant hidrolatus ,aliejus
na jei turiu koki nedideli kieki kremo ir jis bus sunaudotas per kelias diena palieku vonioj ax.gif

Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 07 17, 15:53)
na jei turiu koki nedideli kieki kremo ir jis bus sunaudotas per kelias diena palieku vonioj ax.gif

o kodėl ir hidrolatus, ir aliejus laikai šaldytuve g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Santa Liucija @ 2012 07 17, 16:57)
o kodėl ir hidrolatus, ir aliejus laikai šaldytuve  g.gif ?

ilga sneka biggrin.gif bet jei norit galit pasiskaitineti cia 4u.gif http://www.supermama...?...3262&st=552
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš išbandžiau kremą Velvet Skin. Labai patiko mano mišriai odai, ir matiškumas gana ilgai išlieka, ir šiaip fainas, rekomenduoju thumbup.gif
Velvet Skin
Tik aišku, truputį minusas šios pakuotės, kad nesimato, kiek kremo likę blush2.gif Ta pakuotė tokia lengva lengva, ir jau atrodo ilgai naudoju, tai pričiupau antrą, o pirmoji kaip nesibaigia, taip nesibaigia lotuliukas.gif Vis užmetu akį į galiojimo laiką, gal dar spėsiu sunaudoti g.gif
Atsakyti
Is Uoga uoga produkcijos bandziau krema velvet skin (bandyta ziema, labai tiko, tiesa vasarai - jau per sunkus. Taciau vasara net hidrolatai riebina veida, tai netepu niekuo, tik kartais uzdedu rugstines kaukes pasausinimui smile.gif
Kremas paakiams - taip pat labai patiko.
Zoleliu tonikas - irgi super thumbup.gif Labai gerai nuvalo ir atgaivina riebia oda.
Ziemos karstis - net nezinau kodel ji pirkau... Netiko, savaime suprantama (per riebus, ir dar tas taukmedzio kvapas doh.gif Sausaodems turetu patikti 4u.gif
Reziume - ne viskas visiems tinka, todel ir nereikia rekti - kad "tai nesusipratimas, visiskai neskirtos naudojimui priemones" smile.gif

Tikusius (ir kt.) produktus mielai pakartociau/bandyciau dar karta, taciau nebera poreiko (kosmet. priemones pradejau gaminti namie) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 07 17, 16:53)

aciu 4u.gif
o kokie aliejai is uoga uoga jums pasiteisino?
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 07 18, 00:19)
aciu  4u.gif
o kokie aliejai is uoga uoga jums pasiteisino?

nezinau ar uoga turi kokiu alieju g.gif as cia rasiau apie kitus aliejus kur turiu kosmetikos gaminimui smile.gif
snd kaip tik buvau mole prasukau pro vadinama uogu parduotuve biggrin.gif ten tiek prideta visko thumbup.gif graziai viskas atrodo
Atsakyti
labai patinka Mohito iš ryto kremas. lengvas, labai greit įsigeria, vasarai pats tas. ir kvapas mielas. tik sausai odai netiks matyt, nes tikrai lengvutis.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 07 21, 23:02)
labai patinka Mohito iš ryto kremas. lengvas, labai greit įsigeria, vasarai pats tas. ir kvapas mielas. tik sausai odai netiks matyt, nes tikrai lengvutis.

bet tam kreme yra laimų eterinių aliejų
o kiek zinau tai cirtusininiai BEVEIK visi yra fototoksiški g.gif pardavejei ispeja kad vengti tiesioginiu saules spinduliu g.gif Bergamočių yra dvieju rusiu -vienas nepavojingas saulei svieciant g.gif na cia kiek zinau blush2.gif gal mano zinios pasenusios blush2.gif
Atsakyti
aš nesideginu, tai kaip ir dzin biggrin.gif
Atsakyti