QUOTE(Monicute @ 2014 12 08, 18:00)
Aciu uz pastebejima r nuomone:)
Naturalios sudeties balzamai daug minkstesni nei nenaturalios... Visos naudotojos manau pastebejote, kad reiktu issukti po nedaug, nes nevisada, del minkstesnes konsistencijos, sugrazinsite atgal i tubele balzama:)
Bet jau gan daug tų pastebėjimų yra susikaupusių, bet nieks nieko nekeičia po šiolei..
Dėl tų balzamų, tai čia tik pasiteisinimas, sakyčiau. Gan nemažai natūralių balzamų esu turėjus, bet kiek atmintis neklaidina, tai tik su Uoga Uoga balzamais yra buvę bėdų. Tiksliau, ne pačiais balzamais, o jų pakuotėmis. Puiku tik tiek, kad kai kažkada buvau nusipirkusi išvis kažkokį išlipusį lauk balzamą (
), tai man jį pakeitė nauju. Pakuotės pas jus tikrai labai minimalistiškos, abejoju ar brangios, tai kažką tikrai tobulinti ar keisti galima.. Arba bent jau suteikti pasirinkimą - visus balzamus leisti tiek pirštu kabinamose (kaip "Gal Arbatos?", kuris man labai labai patinka) pakuotėse, tiek išsukamose. Kaina nuo to nesikeičia, o kiekvienas galės pasirinkt kaip kam bus patogiausia.
Nes, tarkim, kokį "Rozalinda, mano meilė" tai visai norėčiau pabandyt, bet kažkiek ta pakuotė atgraso