Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

Sveikos smile.gif
Rodos atidžiai skaičiau visą šią temutę, bet neradau atsiliepimų apie vaikiškus produktus, būtent domina ROŽINIAI ŽANDUKAI ir MEDETKŲ ALIEJUKAS. Gal kas naudojate? ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nuo Rožinių žandukų vaikui bėrė veidą blush2.gif Nors taukmedį visad tepu g.gif
Atsakyti
Patinka man lūpų blizgesys Braškinis briedis wub.gif Patinka spalva ir jausmas juo pasidažius, tik pradėjo jis išsirinkinėti. Pabijojau, kad išteps man rankinę, tad išsiėmiau ir pasidėjau prie veidrožio, kad pasidažyti prieš išeinant iš namų smile.gif
Kremas paakiams Žalioji gaiva - lengvas, greitai įsigeria, tačiau taip norėto efekto pašviesinti paakius, taip ir nepastebėjau verysad.gif ir jo kvapas nelabai patinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzetė: 21 spalio 2014 - 10:13
QUOTE(Ramzetė @ 2014 10 21, 11:12)
Patinka man lūpų blizgesys Braškinis briedis  wub.gif Patinka spalva ir jausmas juo pasidažius, tik pradėjo jis išsirinkinėti. Pabijojau, kad išteps man rankinę, tad išsiėmiau ir pasidėjau prie veidrožio, kad pasidažyti prieš išeinant iš namų  smile.gif

Pastebėjau, kad labai daug kam blizgių pakuotė neatlaiko g.gif reikėtų uogoms keisti pakuotę 4u.gif

Aš tai labai giriu paakių kremą akys kaip kokosai. Jis toks paprastas, bet tuo pačiu ir paakiams ir blakstienoms stiprinti tinkamas. Naudoju tik vakarais, nes pasilieka riebaliukas kuriam laikui. Ryte atsikeliu visa su gražiais paakiais ir ilgomis blakstienomis bigsmile.gif Ir kaina smagi ir skalsus ir dar šimtą kitų reikalų gali atlikti: nagų odelėms, sausoms vietoms, net ir lūpoms. Toks multitaskintojas.
Atsakyti
Sveikos.

Prisiskaičiusi gerų atsiliepimų įsigijau Bling Bling plaukų galiukams. Tačiau panaudojus vienąsyk (tepiau drėgnus galiukus) likau nusivylusi: galiukai tapo visiškai riebaluoti.
Gal kažką ne taip dariau? g.gif Žadu dar kartą panaudoti, bet ir baisu tuo pačiu, nes gaila vos išplovus plaukus matyti, kad galiukai po šio serumo atrodo nepalyginamai prasčiau nei prieš plovimą.
Atsakyti
Sveikos, užsukau ir aš čia savo atsiliepimus parašyti. (:

Paakių kremas "Akys kaip kokosai" - nepatiko. Atsižvelgus į kiekį ir sudėtį - kaina pernelyg aukšta, paakiams man visai nesuėjo, sunaudojau plaukų galams. Nekartosiu.

Veido šveitiklis "Pasiutė riešutai" - nepatogi pakuotė, pats šveitiklis gal ir neblogas, bet nieko ir įspūdingo, man norėjosi stipresnio šveitimo. Nekartosiu.

Veido kremas Oranžinis debesėlis - skaniai kvepia, naudoju jau nebeatsimenu kelintą pakuotę, puikiai pamaitina veidą, greitai įsigeria, kaina labai gera.

"Levandų žiedai", "Pelargonijų žiedai" vandenys - abu labai patiko, atgaivindavo veidą, tik greitokai susinaudojo.

Veido kremas "Aksominė oda" - mano odai nelabai tiko, nes šiek tiek sausindavo, tai po to perėjau prie debesėlio, skirto sausesnei odai.

Veido kremas "Žiemos karštis" - na labai nepatiko. Taip tikėjausi to gero maitinimo žiemos metu, bet nesuėjo + pakuotė nepatogi. Didžiąją dalį išnaudojau kojoms.

Kūno kremas "Alyvuogių krantas" - patiko, gerai drėkina, maloniai kvepia, sudėtis puiki.

Kūno kremas "Mojito iš ryto" - lengvas, puikiai tiko vasarai, laaabai skaniai kvepia.

Kūno kremas "Pupų pupa" - dovanojau sesei, tai minėjo, kad iš pradžių labai sunkiai pasidengdavo, kad būtų tolygus atspalvis, bet kai išmoko - viskas liuks buvo. Tik, kad naudojo veidui, o ne kūnui, sakė truputį tepa.

Kremas rankoms "Švelnus prisilietimas" - nevykęs labai. Išsitepi ir rankos dar kokią valandą slidžios, tauku apsinešusios būna. Kvepėjo skaniai, bet pats jausmas tai nemalonus odai.

Kūno kremas "Žvaigždžių dulkės" - gražų blizgesį suteikia, visai nieko kremas, tik truputį kvapas ne koks. LYg ir citrusų, bet turi kažkokią erzinančią natą.

Kūno kremas "Žaisminga akimirka" - nei kažkas labai gero, nei labai blogo. Visai neutrali likau po jo bandymo, tai nusprendžiau nebekartoti.

Aliejus plaukams "Tamsioji pusė" - na nerealus, patinka, naudoju jau nežinia kelintą buteliuką ir džiaugiuosi. (:

Taip pat bandžiau keletą blizgesių, tai jų buteliukai ir man pasidarė nebenaudojami - ėmė varvėti. Patys blizgesiai tai šaunūs.

Taip pat naudojau arganų aliejų. Seniau pirkdavau iš sveikų produktų, tai nepastebėjau kažkokio didelio skirtumo tarp jų, nors sveikų produktų turėjo gal kiek stipresnį kvapą. Dabar labai noriu išbandyti pudras, alyvuogių skvalenas, puiklapių, aviečių aliejus.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2014 10 22, 21:19)
Sveikos.

Prisiskaičiusi gerų atsiliepimų įsigijau Bling Bling plaukų galiukams. Tačiau panaudojus vienąsyk (tepiau drėgnus galiukus) likau nusivylusi: galiukai tapo visiškai riebaluoti.
Gal kažką ne taip dariau?  g.gif Žadu dar kartą panaudoti, bet ir baisu tuo pačiu, nes gaila vos išplovus plaukus matyti, kad galiukai po šio serumo atrodo nepalyginamai prasčiau nei prieš plovimą.

Is patirties siulyciau pameginti naudoti kaip plauku galiuku kauke. Sudrekinkite plauku galiukus, uztepkite seruma ir palaikykite kuri laika o po to issiplaukite galva iprastai (na gal teks dukart su sampunu). O ant plauku nebetepkita. Manau tada galukai bus pamaitinti, bet neriebaluoti.
Ant is isplautu galiuku sunku tikri yra nutaikyti ta kieki, kad galiukai nebebutu tokie susisiause, bet ir neriebaluoti....
Atsakyti
Šiandien man nulūžo mano lūpų blizgio pusė sriegio (net nežinau kaip paaiškint - iš buteliuko išsikišęs pimpiukas su sriegiu ant kurio sukas kamštukas), tiesiog skilo per pusę lengvai uždarant. Nors saugojau paskaičius čia, kad bėga daugeliui, tai iki galo nesukdavau, kad nepersukt, nei kritęs buvo, naudojau dažnai bet matyt jei čia tokia silpna pakuotė nenusaugosi. Dar blizgesio yra, bet jau nešiotis su savimi be šansų, o ir neuždaryta turbūt greičiau suges sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2014 10 28, 18:09)
Šiandien man nulūžo mano lūpų blizgio pusė sriegio (net nežinau kaip paaiškint - iš buteliuko išsikišęs pimpiukas su sriegiu ant kurio sukas kamštukas), tiesiog skilo per pusę lengvai uždarant. Nors saugojau paskaičius čia, kad bėga daugeliui, tai iki galo nesukdavau, kad nepersukt, nei kritęs buvo, naudojau dažnai bet matyt jei čia tokia silpna pakuotė nenusaugosi. Dar blizgesio yra, bet  jau nešiotis su savimi be šansų, o ir neuždaryta turbūt greičiau suges sad.gif

Man buvo taip pat, nunešiau, pakeitė nauju. Naująjį saugau, stengiuosi tik vos prisukti lengvai, kad nenulūžtų, tačiau ir taip saugant pastebėjau, kad sriegis įskilęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2014 10 28, 19:14)
Man buvo taip pat, nunešiau,  pakeitė nauju. Naująjį saugau, stengiuosi tik vos prisukti lengvai, kad nenulūžtų,  tačiau ir taip saugant pastebėjau,  kad sriegis įskilęs  doh.gif

Aš darau išvada, kad nekokybiška medžiaga. Tiesiog ta plastmasė neatspari dažniems mechaniniams poveikiams, o gal ir temperatūrų skirtumams :/ Nes niekad nesukau iki galo dangtelio, todėl išsižiojau kai šiandien lengvai sukant nulūžo. Šiauliuose nėra Uogų salelių. Turiu dar mintį cheminį kažkokį seną blizgesį išplaut ir į ją supilt uogų blizgį. Vis šis tas, nei mest pusę sunaudoto dabar lauk bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas naudojo "mango tango" krema ? kokie atsiliepimai ?
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2014 11 09, 17:38)
gal kas naudojo "mango tango" krema ? kokie atsiliepimai ?

Palieka riebalą ant rankų kuriam laikui, tad netinka, jei reikia kažko, kas greit susigeria. Man praeitą žiemą išsaugojo rankas. Aš pasitepus dar ir plaukų galiukus perbraukiu prie to pačio. Toks sudėtingesnis produktas, bet efektas man patiko.
Atsakyti