Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

QUOTE(*Linele* @ 2014 10 05, 18:18)
Kadangi perku  šalto spaudimo  argano aliejų, kuris sertifikuotas (SOIL Association Organic Standard) kaip organiškas, kosmetinis, nerafinuotas, todėl abejonių dėl kokybės neturiu smile.gif

Pasiėmiau pažiūrėt savo argano aliejų, tai ant buteliuko rašo, kad aliejus turi lengvą kvapą, kuris dingsta užsitepus ant odos. Bet gal tada mano nosiai jis labai tinka, kad nejaučiu jokio specifinio kvapo g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaresmooth @ 2014 10 04, 15:49)
Kažkaip keista nelabai yra atsiliepimų apie Uogų balzamus... Taigi aš išbandžiau pirmiausiai sausiems plaukams "Sesė ilgakasė" - labai patiko (y). O dabar įsigijau pabandymui ir kitą balzamą "Pagaliau" - šis taip pat labai patiko smile.gif po Uogų banzamų mano plaukai tokie minkštučiai - labai džiaugiuosi jais smile.gif smile.gif tiesa aš juos laikau ne po pora min., o 15 min bent smile.gif

Kuris labiau drėkinantis, sunkesnis? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 06 spalio 2014 - 09:36
Man asmeniškai balzamu poveikis labai nesiskiria smile.gif tačiau gal labiau patiko Sesė ilgakasė, nes jis labai skaniai kepia ir tas kvapas išsilaiko plaukuose, ko beje nepasakyčiau apie Pagaliau smile.gif Sunkesnis kažkiek manau yra skirtas sausiems plaukams Sesė ilgakasė smile.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte ir galite parašyti atsiliepimą apie Uogų paakių kremuką, tą ne kokosinį, o kitą žalią bigsmile.gif Kokosinį bandžiau nepatiko, labai riebus ir sunkiai gėrėsi, įdomu kaip kitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 10 06, 15:05)
Gal kas bandėte ir galite parašyti atsiliepimą apie Uogų paakių kremuką, tą ne kokosinį, o kitą žalią  bigsmile.gif  Kokosinį bandžiau nepatiko, labai riebus ir sunkiai gėrėsi, įdomu kaip kitas  g.gif

Esu kazkada seniai turejusi. Sis nera riebus, greit isigeria. Bet man jis kazkoks... joks buvo. Absoliuciai nieko nedare. Gal kitu ispudziai bus kitokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2014 10 06, 18:58)
Esu kazkada seniai turejusi. Sis nera riebus, greit isigeria. Bet man jis kazkoks... joks buvo. Absoliuciai nieko nedare. Gal kitu ispudziai bus kitokie smile.gif

Man ir toks "joks" kremas. Aišku, mano oda jauna, nelabai tų kremų reikia, bet gan tamsūs paakiai, tai to žadėto pašviesinimo nepastebėjau. Gal pliusas tas, kad kartais patinimą (dažnai patinusiomis akimis nubundu) kiek apramindavo, bet ir tai nevisada. Kvapas ir ne iš pačių maloniausių. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2014 10 06, 19:58)

QUOTE(illuminated @ 2014 10 07, 11:48)
Man ir toks "joks" kremas. Aišku, mano oda jauna, nelabai tų kremų reikia, bet gan tamsūs paakiai, tai to žadėto pašviesinimo nepastebėjau. Gal pliusas tas, kad kartais patinimą (dažnai patinusiomis akimis nubundu) kiek apramindavo, bet ir tai nevisada. Kvapas ir ne iš pačių maloniausių. biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Nežinau, ar noriu tada aš jo g.gif Nors man kažkokio specialaus efekto ir nereikia,nes nei paakiai tamsūs, nei raukšlių yra biggrin.gif Šiaip profilaktiškai padrėkinimui noriu lengvo kremuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 10 07, 13:31)
Ačiū  4u.gif  Nežinau, ar noriu tada aš jo  g.gif  Nors man kažkokio specialaus efekto ir nereikia,nes nei paakiai tamsūs, nei  raukšlių yra  biggrin.gif Šiaip profilaktiškai padrėkinimui noriu lengvo kremuko  ax.gif

O kokia jūsų oda? Jei reikia tik šiaip padrėkinimui, tai laisvai galit naudot savo įprastą veido kremą ir tepti paakių srity, nebent ten kremas turi kokių ingredientų, netinkamų naudoti paakiams ir t.t. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 10 07, 14:39)
O kokia jūsų oda? Jei reikia tik šiaip padrėkinimui, tai laisvai galit naudot savo įprastą veido kremą ir tepti paakių srity, nebent ten kremas turi kokių ingredientų, netinkamų naudoti paakiams ir t.t. ax.gif

Oda riebi, naudoju Noreva Exfoliac, manau, paakiams jie tikrai netinkami, noriu atskiros priemonės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 10 07, 14:31)
Ačiū  4u.gif  Nežinau, ar noriu tada aš jo  g.gif  Nors man kažkokio specialaus efekto ir nereikia,nes nei paakiai tamsūs, nei  raukšlių yra  biggrin.gif Šiaip profilaktiškai padrėkinimui noriu lengvo kremuko  ax.gif

man jis irgi joks pasirodė. Daug geriau man veikia tiesiog grynas nerafinuotas argano aliejus..

Šaunuolės tos uogos uogos 4u.gif bet aš jų jau nebeperku. Ne jos kaltos - aš blush2.gif tiesiog pradėjau naudoti brandesniam amžiui skirtą kosmetiką, todėl nebeužtenka vien tik natūralumo pažado, pradėjo reikėti šiek tiek "chemijos" biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nors bandė muilą kūnui prausti su cinamonu?
user posted image
Atsakyti
Pamėgau labai Uogas , tai parašysiu atsiliepimus apie naudojamas prekes smile.gif

MEILĖS ISTORIJA - mano veido oda yra linkusi sausėti, todėl nakčiai šis kremukas yra pats tas. Užsitepus lieka tokia riebi plėvelė, bet ryte oda būna minkšta ir švelni. Vienintelis minusas galėtų būti kvapas, tačiau manęs vis tiek jis neerzina. Apskritai mano veido odai patinka avokadai, anksčiau naudojau tiesiog aliejuką, tai irgi buvau patenkinta smile.gif Greitai baigsis jau mano indelis, tai šį kremuką antrą kartą pirkčiau, tačiau noriu pabandyti ir ŽIEMOS KARŠTĮ smile.gif

ROŽIŲ ŽYDĖJIMAS - lengvas, gerai įsigeriantis kremukas, kurį tepuosi ryte. Mano odai tinka ir patinka. Jaučiamas lengvutis malonus rožių kvapas. Puikiai tinka ir kaip makiažo pagrindas, kadangi nepalieka jokio riebumo jausmo, bet oda lieka sudrėkinta ir labai švelni. Kai pabaigsiu, ketinu pabandyti ORANŽINĮ DEBESĖLĮ, tuomet jau spręsiu ties kuriuo apsistoti smile.gif

ŽALIOJI GAIVA - itin lengvas paakių kremukas, tikriausiai labiau atliekantis gaivinamąją funkciją. Konsistencija skystoka, todėl sunku dozuoti, pirmaisiais kartais išsispausdavau gerokai daugiau nei reikia, kol įpratau. Kadangi pati kol kas su paakiais didelių problemų neturiu, tai ir kremams didelių reikalavimų nekeliu. Manau šis tinkamiausias yra naudoti vasarą, nors pati ir dabar dar pasiteplioju rytais ir vakarais. Tad šis variantas būtų tinkamiausias toms, kurioms užtenka lengvo drėkinimo. Pati sunaudojusi žiemai ieškosiu kažko riebesnio, bent jau nakčiai, o vasarą gal ir grįšiu prie šio. smile.gif

PUIKI NAKTIS - nuostabaus (man wub.gif ) kvapo aliejukas veido valymui. Dažniausiai makiažą aš nusivalau jau su prausikliu, o su šiuo aliejuku puikiai pašalinu likusius nešvarumus, tuo pačiu oda yra pamaitinama. Gamintojos rašo, kad šį valiklį galima ir nuplauti arba palikti ant veido. Aš palieku, kadangi veido oda yra sausa ir man maitinimo nebūna per daug. Dėl aliejinės konsistencijos naudojasi labai taupiai, todėl jo užteks man dar labai ilgam, tačiau pasibaigus būtinai pakartosiu.

MĖLYNIŲ ŠVENTĖ - naudojau kaukę vasarą, kai nosis truputį pablizgėdavo. Pirmą kartą tepiau ant kaktos, nosies ir smakro. Labai sutraukė, ir tą pirmąjį kartą bijojau, kad oda neišsausėtų, nes vis tik labiau skirta probleminei riebiai odai, tačiau likau nustebinta, nes nusiplovus oda liko minkšta, matyt dėl sudėtyje esančių aliejų. Kitus kartus drąsiai tepiau jau ant viso veido ir nusiplovus nei kiek netraukdavo. Pastoviai naudoti šios kaukės nematau poreikio, tačiau kartais manau pavalysiu veiduką ir su ja. smile.gif

ŠERMUKŠNIŲ DIENA - šampūnas skirtas sausiems plaukams, jau naudoju trečią buteliuką. Minusai, kad gana neekonomiškas dėl labai skystos konsistencijos, man buteliuko užtenka maždaug 7-10 plovimų. Be balzamo plaukai tikrai būtų labai suvelti, ir elektrintųsi. Vis tik pamėgau šį šampūną, nes galvoje turiu labai išsausėjusių ir pleiskanojančių plotelių, o po šio šampūno oda atrodo geriau, nei plaunant kokiu nors kitu. Man išplauna gerai, tikrai nebūnu po jo "riebaluota". Stengiuosi trinkti tik pačias šaknis, o ant galiukų dedu balzamą arba kaukę (kol kas ne iš uogų, nes sakiau nepirksiu, kol neišnaudosiu visų turimų atsargų). Tai gi mano atveju pliusai nugali smile.gif

PLUNKSNA - pirmasis šio blizgesio potėpis buvo tikrai keistas. Buvau įpratusi prie tąsių, lipnių, gerai besilaikančių (kitaip tariant daugeliui įprastinių) blizgių. Čia jausmas lyg pasitepus lengvu lengvu kreminiu aliejuku (net nežinau kaip išsireikšti). Bet dabar įpratau ir myliu šį blizgį, nes labai skaniai kvepia, labai graži, natūraliai atrodanti spalva (nors neatmetu galimybės pabandyti ir kitas), po jo lūpos būna minkštos. Minusas toks, kad tikrai trumpiau laikosi, greičiau "susivalgo" nei mano buvę blizgesiai, bet vėlgi, šį nebaisu juk ir nuryti nuo lūpų, o problema išsprendžiama dažniau pasitepliojant, todėl vis tik šiam pirkiniui dedu didelį pliusą. smile.gif

Dar daug ką noriu išbandyti ir šveitiklį, ir plaukų balzamą su kaukę, ir kūno kremukus ir muilai viliojančiai atrodo... smile.gif
Atsakyti