Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

Prekyboje nera Tu Zvaigzde balzamo lupu, jis - iskirtine dovana pirkejams, kurie ta savaite svencia savo gimtadieni smile.gif

P.S. Megos Uoga Uoga saleles atidarymo proga -20proc nuolaida Uoga Uoga sukurtems gaminiams iki kito antradienio (Megos saleleje) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monicute @ 2014 09 17, 14:04)
Prekyboje nera Tu Zvaigzde balzamo lupu, jis - iskirtine dovana pirkejams, kurie ta savaite svencia savo gimtadieni smile.gif

bet jį gauni ne tik su nuolaidų kortele? užtenka parodyti asmens dokumentą? smile.gif
Atsakyti
Ne, nereikia nuolaidu korteles. Tiesiog jei ateisite pas mus apsipirkti savo gimtadienio savaite - gausite dovanu gimtadienio proga ir nuo Uoga Uoga smile.gif asmens dokumenta pakanka turet
Atsakyti
Uoga uoga man labai patinka, netiko tik veido kremai - per riebus, o citrusai mane alergizuoja.
Is kuno kremu mano favoritai Spanguoliu potvynis ir alyvuogiu krantas smile.gif visu dar nesu isbandziusi, bet is isbandytu jie man patys paciausi.
Pudros ir sepetelisnirgi labai faini, pudra man poru nekemsa, nors kitos mineralines pakimsdavo, todel bijojau megint, nes riebiaode esu blush2.gif bet man jos tiko, nesijaucia ant veido. Vasarai pirkau Zemuoge ir sniegas, tai gal kiek tamsoka man, bet kai idegis lengvas, tai lux buvo. Praejusia savaite ja uzbaigiau ir pirkau atspalviu sviesesne - liepu medus, tinka idealiai smile.gif o sepetelis labai minkstas, malonu prie veido smile.gif
Dar vienas is naujesniu pirkiniu - blizgis su braskem wub.gif labai patinka, tas lengvumas uzburia, nes kitu firmu blizgiai lipnus, o sitas man labai labai. Kaledoms draugei buvau padovanojusi plunksna, lb patiko, sake patenkinta smile.gif tokie butu atsiliepimai.
Dabar dairausi ranku kremo, gal turit atsiliepima apie uogu krema?
Atsakyti
Nusipirkau uogų Argano aliejų, bet jis visai be kvapo. Kiek esu turėjusi kitų firmų, visi turėdavo kažkokį kvapą. Be to, sudėty rašo kad yra vitamino E. Tai nesuprantu, jis juo papildomai praskiestas? Nes argano aliejus savaime pats jo turi, tai kam į jį dar pilti šio? Nes kyla toks įtarimas, kadangi šis aliejus iš mano turėtų pirmas toks skystas ir bekvapis, be to kažkaip sunkiai susigeria ir ilgai ant odos toks riebumas stovi.
Atsakyti
turėjau Uoga uoga šampūną Laumės puokštė.
Tirštas, prieš naudojant reik suplakt.
Man jis nepatiko, plaukų neišplaudavo, todė,l kai reikdavo plaut galvą, ranka nekildavo jo naudot, tai naudojau retai, vyras galima sakyt jį suplovė. Iš jo nieko neišpeši, jam viskas tinka biggrin.gif
Paskutinį kartą išvis doh.gif išsiploviau galvą, nuėjau miegot, ryte šukuoju plaukus, kažkaip lyg dar drėgnas pakaušis, o ten pasirodo plaukai riebaluoti blink.gif Taigi plaukai prieš plaunant nebuvo tokie riebaluoti kaip po plovimo biggrin.gif
Daugiau šampūnų nebenoriu....
Atsakyti
O kaip Jums, merginos, tas Agentas 001 ar jis labiau riebus ar matinis.. ? Tikiu, kad aliejiniu pagrindu tikriausiai labai riebus turėtų būt...
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2014 09 28, 14:07)
O kaip Jums, merginos,  tas Agentas 001 ar jis labiau riebus ar matinis.. ? Tikiu, kad aliejiniu pagrindu tikriausiai labai riebus turėtų būt...

Riebokas jis, matiskumo neturi..turiu as ji, bet nezinau kur naudoti, tepant paakius, po kurie laiko jis subega i rauksleles..
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2014 09 28, 13:07)
O kaip Jums, merginos,  tas Agentas 001 ar jis labiau riebus ar matinis.. ? Tikiu, kad aliejiniu pagrindu tikriausiai labai riebus turėtų būt...

Man riebokas ir nepakanka jo maskavimo

Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2014 09 28, 15:07)

jis man atrodo gan blizgus ant odos, ne matinis. Jeigu ant virsaus naudosite biria pudra, tai puse velnio, nes prie rebesnio sluoksnio ji geriau prilimpa. Maskavimo mano nestipriai kaprizingai odai kaip ir pakanka (bet paakiu juo nemaskuoju, tai del sito nzn)
Atsakyti
Mergaites, o pas jus tas agentas taip pat tokios 'kietos' konsistencijos? blink.gif Man kazkaip sunkokai sekasi su juo susidraugauti, teptuku jo neuzkabinsi del kietumo, pirstu bruzinti tenka po indeli kol kazkiek produkto paimi... pirkau butent galvodama apie paakiu maskavima, taciau kaip kremines maskavimo priemones tepti nepavyksta, norint tvarkingai pamaskuoti paakius, tenka odele patampyti nemazai doh.gif
Atsakyti
Ar čia tik man papuolė ar ir kitoms pasitaikė brokuotos kremų talpos? Pirkau sau "oranžinį debesėlį", o vyrui "nuotykių ieškotoją", ir pas abu ta pati problema. Nuspaudus pompą, ji neatšoka, ir norint dar kartą išsispausti kremo tenka su peiliu ją atkelinėti. Siaubingai nepatogu, labai nuvylė verysad.gif anksčiau to nebuvo pasitaikę. Bet po šio kartu kažkaip nežinau ar dar išdrysiu pirkti uoga uoga kremus verysad.gif
Atsakyti