Na, ar ismeginot jau kas balzamus? kokie atsiliepimai?
Atėjau su savo atsiliepimais apie plaukų balzamą normaliems/sausiems plaukams "Sesė ilgakasė". Taigi pirmieji įspūdžiai yra teigiami. Malonus balzamo kvapas, puiki konsistensija Na ir rezultate žvilgantys ir švelnūs plaukai. Tačiau yra svarbu paminėti, kad kolkas jį naudojau tik keletą kartų, tad ryškesnių įspūdžių tikiuosi ilgenio naudojimo periodo eigoje.
P.S. aš šį UogaUoga produktą naudoju, kaip plaukų kaukę, t.y. laikau ne kelias minutes, o 10-15 min. Kaip man sakė mano kirpeja, tokio tipo kaip mano plaukams, t.y. linkusiems pūstis, geriausia yra plaukų kaukės, o ne balzamai
P.S. aš šį UogaUoga produktą naudoju, kaip plaukų kaukę, t.y. laikau ne kelias minutes, o 10-15 min. Kaip man sakė mano kirpeja, tokio tipo kaip mano plaukams, t.y. linkusiems pūstis, geriausia yra plaukų kaukės, o ne balzamai
Norėtųsi, kad kremų bei pienelio indeliai būtų permatomi ar pan., kad matytųsi kiek dar likę naudojamo produkto. Kai atostogaujant vieną vakarą teišspaudi iš indelio lašiuką kremo/pienelio... ir daugiau spauk nespaudęs... pasidaro baisiai apmaudu
QUOTE(Monicute @ 2014 07 28, 10:16)
Uoga Uoga deda daug pastangu tikrindama ir, jei reikia, papildomai tvirtindama pakuotes. Greitai jas zadame pakeisti.
Labai apgailestaujame, jei vis gi pakuote kam pratekejo. Mes visad mielai pakeiciam netinkamus gaminius.
Labai apgailestaujame, jei vis gi pakuote kam pratekejo. Mes visad mielai pakeiciam netinkamus gaminius.
Vertetu dar stipriau padirbeti. Nors mineraline pudra as patenkinta, nenusileidzia EM, Bare Minerals ar pan taciau byra net uzsuktu dangteliu, neimanoma nesiotis
Aciu uz pastaba. Norejau pasitikslinti, ar byra net uzsukus vidini dangtuka?
QUOTE(guodzik @ 2014 09 01, 20:51)
Vertetu dar stipriau padirbeti. Nors mineraline pudra as patenkinta, nenusileidzia EM, Bare Minerals ar pan taciau byra net uzsuktu dangteliu, neimanoma nesiotis
byra ir man skaistalai.
o siaip reabilitavosi jie ir ziauriai patinka!
Kas galėtų palyginti šias pudras su Lily Lolo pudromis? Ar sausina mažiau?
Ir kokį atspalvį patartumėt kaip atitikmenį Lily lolo barelly buff spalvai?
Ir kokį atspalvį patartumėt kaip atitikmenį Lily lolo barelly buff spalvai?
QUOTE(Austuja @ 2014 09 04, 11:47)
Rimi nuo šiandien iki sekmadienio -40% uogu produkcijai puiki proga įsigyti pudrų pigiau
o faina, bet kaip neprasaut su spalva parduotuveje ten be sansu issirinkti, ana karta tamsoka pasiemiau, vasara suejo o dbr jau norisi sviesesnes kazkaip is EM ar Bareminerals labiau uztaikydavau net nebandzius: rudeni ziema fair, vasara medium.
Papildyta:
QUOTE(Monicute @ 2014 09 01, 21:55)
Aciu uz pastaba. Norejau pasitikslinti, ar byra net uzsukus vidini dangtuka?
butent kad ir byra per uzsukta vidini dangtuka. panaudoju, uzsuku, pasinesioju, atidarau, geras kiekis pudros isbyrejes.
QUOTE(guodzik @ 2014 09 04, 19:52)
o faina, bet kaip neprasaut su spalva parduotuveje ten be sansu issirinkti, ana karta tamsoka pasiemiau, vasara suejo o dbr jau norisi sviesesnes kazkaip is EM ar Bareminerals labiau uztaikydavau net nebandzius: rudeni ziema fair, vasara medium.
Papildyta:
butent kad ir byra per uzsukta vidini dangtuka. panaudoju, uzsuku, pasinesioju, atidarau, geras kiekis pudros isbyrejes.
Papildyta:
kokią spalvą bandėt?
QUOTE(guodzik @ 2014 09 04, 19:52)
užsitepliot parduotuvėje ir eiti į dienos šviesą, kitam kartui žinosit
As jau antra pudra vakar prigriebiau Pirmaja turiu ,,Nemiegancioji grazuole", man sviesoka, laukia ziemos Dabar nusipirkau ,,Sampana" tai super, tobulai padengia, maskuoja gerai . Taip pat isbandziau ir maskuotuka, gan riebus pasirode, maskuoja vidutiniskai, bet paakiams tikrai patinka
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 09 05, 10:00)
As jau antra pudra vakar prigriebiau Pirmaja turiu ,,Nemiegancioji grazuole", man sviesoka, laukia ziemos Dabar nusipirkau ,,Sampana" tai super, tobulai padengia, maskuoja gerai . Taip pat isbandziau ir maskuotuka, gan riebus pasirode, maskuoja vidutiniskai, bet paakiams tikrai patinka
Sveika, bubble
Aš taip pat "prasimečiau" su ta gražuole, galvojau šampanas bus per tamsi, pardėj atrodė nemiegančioji gražuolė kaip tik. O iš tikrųjų kaip sūris atrodžiau. Sakau kokią dabar imti, kad neprašauti. Nesidažysiu gi pardėje atsistojus perbraukiu ties žandikauliu ir tiek. O pasidengus pasimato tikrasis tikimas.
Su kokia prieš tai naudota pudra ir spalva palygintum?