Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

Aš irgi turiu tvarkingą pakuotę lūpų blizgio, jei kyla problemų, manau neškit apkeisti unsure.gif
Atsakyti
Uoga Uoga deda daug pastangu tikrindama ir, jei reikia, papildomai tvirtindama pakuotes. Greitai jas zadame pakeisti.
Labai apgailestaujame, jei vis gi pakuote kam pratekejo. Mes visad mielai pakeiciam netinkamus gaminius.
Atsakyti
Gal kam teko susidurti su tokiu dalyku? Kaip anksčiau esu minėjusi, daug metų veidui naudojau tik įvairius aliejus ir jokių kremų ir dabar oda iš mišrios-riebios tapo normali-sausoka. Šią vasarą nusprendžiau pasielgti kaip reikėtų ir vasarai naudoti drėkinamąjį kremą, mat daug kur paskaičiau, kad aliejai nėra tam pilnai tinkami, o šiltuoju metu reikia drėkinimo ne maitinimo. Tad nusipirkau Uogos veido kremą. Pradžioje viskas buvo gerai, bet po keletos savaičių kremo naudojimo nosis pradėjo riebaluotis labai, smakras ir kakta šiek tiek daugiau nei įprastai, bet nosis jau kažkur ties vidurdieniu, kiek vėliau, būdavo riebi ir perbraukus pirštu jis tapdavo blizgus. Ir taip buvo ne per didžiausius karščius, o normalią šiltą dieną. Taigi nebenaudojau kremo veidui ir grįžau prie aliejaus. Po nepilnos savaitės riebalavimasis išnyko ir dabar net karščiausia diena ant nosies nėra tokio riebalo sluoksnio.
Gal kas geriau žino visą tą drėkinimo, maitinimo pagal metų laikus teoriją ir gali man patarti ar aš ne tokį kremą nusipirkau, ar daug metų naudodama tik aliejus "pakeičiau" veido odą, ar gal aš kokia išimti ir man geriausia aliejai tiesiog? Bei ar tikrai aliejus negali būti geras drėkiklis?
Atsakyti
O man, deja, netiko nė viena priemonė.
Žiemą man labai sausėja rankos - nusipirkau kremą su kakavos sviestu. Siaubingai prastai susigerdavo, jokio drėkinimo, tik palikdavo riebią plėvelę ant odos, o po ja oda vistiek likdavo perdžiūvusi. Teko išmesti.
Šampūnas Bruknių kaspinas riebiems plaukas - labiausiai netikęs mano bandytas šampūnas. Išsiplovus galvą su juo, vos plaukams pradžiūvus, atrodydavo, kad jie jau vėl riebaluoti arba net nebuvo išplauti. g.gif Atrodytų, skirtas riebiems plaukams šampūnas turėtų nuriebinti plaukus, o ne atvirkščiai. Išmečiau nunaudojus mažiau nei pusę.
Lūpų blizgesys Plunksna - labai sausina lūpas. Iš pradžių pasitepus nieko, bet po kurio laiko jausmas, kaip tas riebalas liko ant paviršiaus, o po juo oda džiūsta (panašiai kaip ir su rankų kremu). Nukeliavo šiukšlių dėžėn nesunaudotas.

Gaila, nes gal sudėtys ir geros, bet man niekas netiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 07 28, 23:00)
O man, deja, netiko nė viena priemonė.
Nukeliavo šiukšlių dėžėn nesunaudotas.
Gaila, nes gal sudėtys ir geros, bet man niekas netiko  verysad.gif

O kodėl išmetėte? ax.gif Gal būtų kas bent už kelis litus nusipirkęs pabandyti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 07 29, 10:38)
O kodėl išmetėte?  ax.gif  Gal būtų kas bent už kelis litus nusipirkęs pabandyti...  smile.gif

Kažkaip nešovė į galvą parduoti naudotos kosmetikos g.gif ale rimtai, gal kam būtų pravertę pabandymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 07 29, 13:52)
Kažkaip nešovė į galvą parduoti naudotos kosmetikos  g.gif  ale rimtai, gal kam būtų pravertę pabandymui  smile.gif

Reikėjo nunešti į salelę ir pakeistų kitomis prekėmis ar bent jau dėl induko kažką kita pirktumėt pigiau. Labai keista dėl Plunksna blizgio, jis man vienas geriausių Uogų atradimų!
Atsakyti
Uoga uoga, siaip esu labai patenkinta, bet vat veido kremas netiko... Mano oda misri, riebi, ypac dabar - vasara, todel isigijau kremuka "Aksominė oda". Kremuko tekstura ideali, kvapas idealus, greit isigeria, nepalieka riebumo, odyte svelni, nu bet man truputi pakemsa poras... Gal kas noretumet isbandyt? Galeciau perleisti..
Atsakyti
QUOTE(bardita @ 2014 07 30, 09:06)
Uoga uoga, siaip esu labai patenkinta, bet vat veido kremas netiko... Mano oda misri, riebi, ypac dabar - vasara, todel isigijau kremuka "Aksominė oda". Kremuko tekstura ideali, kvapas idealus, greit isigeria, nepalieka riebumo, odyte svelni, nu bet man truputi pakemsa poras... Gal kas noretumet isbandyt? Galeciau perleisti..

Gaila ne Kaune, o bandėtė Oranžinį debesėlį? mano oda ir mišri su visom gėrybėm, tai debesėlis labai patiko net vasaros metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bachure @ 2014 07 28, 20:29)
Gal kam teko susidurti su tokiu dalyku? Kaip anksčiau esu minėjusi, daug metų veidui naudojau tik įvairius aliejus ir jokių kremų ir dabar oda iš mišrios-riebios tapo normali-sausoka.

Reikėtų žiūrėti į kremo sudėtį ir aliejus, kuriuos šiaip naudoji.

Žinia, kad kai kurie aliejai kaip tik mažina, reguliuoja odos sebumo išsiskyrimą, pavyzdžiui, puiklapių, lazdynų ir t.t.

Be to, gal atitaikai tinkamą aliejaus kiekį, o kremo užsitepi per daug? Reikia atsižvelgti ir į sezoną.
Atsakyti
Uogos naujienos plaukų balzamai, gal jau kas spėjo išbandyti? bigsmile.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2014 08 13, 08:36)
Uogos naujienos plaukų balzamai, gal jau kas spėjo išbandyti? bigsmile.gif
user posted image  user posted image

Geros naujienos thumbup.gif Jau noriu bandyt, nors turiu dar JMO citrus & neroli detanglerį (jau nusibodo, o dar kokia pusė bonkos liko.. biggrin.gif), Aubrey kondicionieriaus miniuką..
Atsakyti