Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

QUOTE(odriana @ 2014 07 10, 19:07)
Turėjau Uogos Fulerio žemę ir Rasulo molį, bandžiau naudoti kaip kasdienį prausiklį, bet labai nepatiko... Labai nepatogu naudoti, be to, vonia ar kriauklė po to atrodo kaip apdrabstyta žemėmis...  doh.gif Naudos odai taip pat nepastebėjau  g.gif

O man sis molis be galo patinka, jis tikrai gerai isvalo oda, poras, ir apskritai oda svytinti atrodo, bet pakuote tai kazkoks kosmaras, visiskai nepatogi naudoti doh.gif
Atsakyti
O kokia molio pakuote butu patogesne?
Atsakyti
QUOTE(Monicute @ 2014 07 13, 15:08)

Na, Gėlių laukams, sakyčiau, turėtų būti patogiau buteliukas ar kažkas panašaus siauresniu kakleliu - būtų lengviau į saują įpilti, ne taip pribyrėtų.
Atsakyti
Rasulio molio puskilį turiu kito gamintojo. Labai patenkinta, ypač spuogams padeda, lygina, švelnina, skaistina veida, naudoju kasdien nuplaut veidą. Pakuotė popierinis maišelis, tai aš į saują įsipilu molio, lašelis vandens, delne įšmaišau ir ant veido smile.gif Jei žaidžiant tai turiu puodelį visada į jį įsiberiu molio, vandens, išmaišau, užsitepu ant veido, išplaunu indelį, tada nuplaunu veidą smile.gif Tokia konsistencija ir pakuotė visiškai nesudaro keblumų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 13 liepos 2014 - 22:04
QUOTE(Monicute @ 2014 07 13, 15:08)

Nesu turėjusi jūsų molių, bet pamačiau pakuotę. Esu turėjusi tik kito gamintojo šveitiklį veidui labai smulkiomis granulėmis, pakuotė identiška: balta atsukama. Tai man buvo košmaras, nes daug kas išbyrėdavo atsukant, terlionė. Aš siūlyčiau standų pipierinį maišelį, iš kurio mentele būtų galima iškabinti tą molį smile.gif KN taip pardavinėja, tai labai patogu, labai smile.gif arba tuomet kokį apsauginį dangtuką papildomą g.gif
Atsakyti
Mastau apie aukstesne plastikine pakuote moliui, bet pvz su tokiu dar skyletu dangteliu, koks buna prieskuoniams.. gal butu patogiau g.gif nes as dazniausiai prisiberiu per daug i delna, o paskui jau nebesinori bert atgal nuo dregno delno..
arba jei popierinis standus maiselis tai butu smagu jei ir koks saukstelis butu pridetas g.gif bet popierius nesu tikra kad labai praktiska, gali sudrekti ir sugadinti turini g.gif man taip nutiko su riesutiniu sveitikliu veidui: kazkaip pateko dregmes i indeli ir apipelijo doh.gif kai patenka sveitiklio ar molio ant krastu, tuomet indelis uzsidaro nesandariai..
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2014 07 15, 16:22)
Mastau apie aukstesne plastikine pakuote moliui, bet pvz su tokiu dar skyletu dangteliu, koks buna prieskuoniams.. gal butu patogiau 

Tokioje pakuotėje turiu kitos firmos, tikrai patogiau g.gif

O kada bus balzamas plaukams, o gal jau yra?
Atsakyti
Dar nera pardavime, bet procesas vyksta:)
Tikiuosi ir as, kad greit pasirodys, bet kada tai nezinau as:)
Atsakyti
Mielos Uogos,

sutvarkykite pagaliau lūpų blizgių pakuotes, nes tiesą sakant, jos tikrai nervina doh.gif
Blizgis bėga pro užsuktą "dangtelį", net ir stovėdamas vertikaliai, net ir nenaudojamas... doh.gif
Visgi kaina tikrai nemaža, patys blizgiai - puikūs, bet pakuotė turi būti sandari... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 07 27, 14:37)
Mielos Uogos,

sutvarkykite pagaliau lūpų blizgių pakuotes, nes tiesą sakant, jos tikrai nervina  doh.gif
Blizgis bėga pro užsuktą "dangtelį", net ir stovėdamas vertikaliai, net ir nenaudojamas...  doh.gif
Visgi kaina tikrai nemaža, patys blizgiai - puikūs, bet pakuotė turi būti sandari...  ax.gif

Aš naudoju blizgį beveik kasdien, nešiojiuos rankinuke, kol kas nė lašelio nebuvo pro šalį g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2014 07 28, 08:52)
Aš naudoju blizgį beveik kasdien, nešiojiuos rankinuke, kol kas nė lašelio nebuvo pro šalį  g.gif

Aš irgi taip pat ir blizgis rankinėje vartosi kaip tik gali, bet neteka nė kiek man
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 07 27, 14:37)
Mielos Uogos,

sutvarkykite pagaliau lūpų blizgių pakuotes, nes tiesą sakant, jos tikrai nervina  doh.gif
Blizgis bėga pro užsuktą "dangtelį", net ir stovėdamas vertikaliai, net ir nenaudojamas...  doh.gif
Visgi kaina tikrai nemaža, patys blizgiai - puikūs, bet pakuotė turi būti sandari...  ax.gif

Esu turėjus aš tekantį blizgį, išmečiau jau net nesunaudojus, nes išvis nulūžo tas kamštelis kažkaip ten. Nebesinorėjo jau net nešt keist jo man ten. O dabar turiu ir nusipirkus - niekas neteka, viskas tvarkoj.. Greičiausiai ten pasitaiko tiesiog tokių nevykusių pakuočių, ne visos leidžia produktą.. Bet galėtų išties uogos pasižiūrėt, gal patobulint kaip nors tas pakuotes ar kaip..
Atsakyti