Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

QUOTE(jbm @ 2014 07 05, 09:14)
Naudoju ir esu patenkinta tik viena Uoga Uoga priemone - lūpų blizgiu "Braškinis briedis". Ir kvapas, ir spalva, ir konsistencija, ir kaina labai patinka. Bet kiečiausias tai čia - pavadinimas  lotuliukas.gif

Aš irgi tą briedį esu nusižiūrėjusi ir išsitestavusi. Sakau, kaip čia reiks pavadinimą atsiminti. Konsultantė sako, na, prisiminkit, kad braškinis. Bet aš tai braškių neprisimenu, tik tą briedį lūpas pasidažiusį lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas patartų dėl kremo veidui? g.gif galvoju pabandyti kremuką Rožių Žydėjimas.. bet klausimas, ar jis labai riebus? ar riebina veidą? ar gerai susigeria?
mano veido oda šiaip riebi, bet pastaruoju metu išsausėjusi ir pleiskanoja, rausta..po riebiu sluoksniu liečiant pirštu, jaučiasi šiurkštumas, šerpetojimai..išjautrėjo taip, kad seniau vasaros metui tikusios priemonės dabar dirgina doh.gif vandens geriu daug, bet veido būklės tai negerina, tai reikia išoriškai gero drėkinimo, bet kuo mažiau riebalų, nes veidas jų gamina daugiau nei pakankamai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2014 07 05, 15:07)
Gal kas patartų dėl kremo veidui?  g.gif  galvoju pabandyti kremuką Rožių Žydėjimas.. bet klausimas, ar jis labai riebus? ar riebina veidą? ar gerai susigeria?
mano veido oda šiaip riebi, bet pastaruoju metu išsausėjusi ir pleiskanoja, rausta..po riebiu sluoksniu liečiant pirštu, jaučiasi šiurkštumas, šerpetojimai..išjautrėjo taip, kad seniau vasaros metui tikusios priemonės dabar dirgina  doh.gif  vandens geriu daug, bet veido būklės tai negerina, tai reikia išoriškai gero drėkinimo, bet kuo mažiau riebalų, nes veidas jų gamina daugiau  nei pakankamai  blush2.gif

Aš jį pirkau taip pat dėl odos išsausėjimo - konsultantė patarė. Kad riebintų - nepasakyčiau (nors mano oda nėra labai riebi), ir, sunaudojus daugiau nei pusę, odos būklė atsistatė, tik turiu įtarimą, kad kemša poras, tiksliau, gilesniam odos sluoksny atsirado spuogelių, todėl dabar pakeičiau jį į Aksominę odą - šis man tinka. Bet sausumą sutvarkė, tai savo darbą atliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2014 07 05, 15:07)
Gal kas patartų dėl kremo veidui?  g.gif  galvoju pabandyti kremuką Rožių Žydėjimas.. bet klausimas, ar jis labai riebus? ar riebina veidą? ar gerai susigeria?
mano veido oda šiaip riebi, bet pastaruoju metu išsausėjusi ir pleiskanoja, rausta..po riebiu sluoksniu liečiant pirštu, jaučiasi šiurkštumas, šerpetojimai..išjautrėjo taip, kad seniau vasaros metui tikusios priemonės dabar dirgina  doh.gif  vandens geriu daug, bet veido būklės tai negerina, tai reikia išoriškai gero drėkinimo, bet kuo mažiau riebalų, nes veidas jų gamina daugiau  nei pakankamai  blush2.gif

Naudoju šį kremą, bet mano oda nėra riebi, bet nepasakyčiau, kad riebina, tiesiog padrėkina.

O dėl šerpetojimu, tai galiu pasiūlyti veidą sėlenomis plauti, aš taip ne vieną veido šerpetojimą sutvarkiau derindama su/be kremais. Galima tiesiog sėlenas delne/indelyje sudrėkinti gerai ir jomis švelniai patrinti veidą, o poto nuplauti, bet kiek šiurkštesnis būdas būtų tinkantis nelabai išerzintai odai beto labai geras dalykas norint atgaivinti veido spalvą, greitai ir lengvai pagerina veido spalvą po bemiegių naktų. O jautresnei odai, švelnesnis būdas, tai sėlenas užpilus vandeniu(galima ir ramūnėlių, levandų ar ko kito raminančio dar įdėti) jas pavirinti ir tada jomis veidą plauti, šitas būdas man ne kartą padėjo esant sausiems, šerpetojanties žandams, juos nuramindavo, švelniai apvalydavo sausus plotus net kai turėjau mišrią, rieboką odą.
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2014 07 05, 14:07)

O hidrolatus naudojate? Jie drėkina odą. Dar galite pamąstyti apie aliejus nakčiai. Jų tarpe irgi yra drėkinančių.
Man irgi tokia lyg pasausėjusi buvo, bet paskaitinėjusi supratau, kad jai drėkinimo, o ne maitinimo reikia, todėl susilaikiau nuo Rožių žydėjimo. Aliejais ir tonikais reikalą sutvarkiau.
Atsakyti
QUOTE(Bachure @ 2014 07 05, 15:00)
O dėl šerpetojimu, tai galiu pasiūlyti veidą sėlenomis plauti, aš taip ne vieną veido šerpetojimą sutvarkiau derindama su/be kremais. Galima tiesiog sėlenas delne/indelyje sudrėkinti gerai ir jomis švelniai patrinti veidą, o poto nuplauti, bet kiek šiurkštesnis būdas būtų tinkantis nelabai išerzintai odai beto labai geras dalykas norint atgaivinti veido spalvą, greitai ir lengvai pagerina veido spalvą po bemiegių naktų. O jautresnei odai, švelnesnis būdas, tai sėlenas užpilus vandeniu(galima ir ramūnėlių, levandų ar ko kito raminančio dar įdėti) jas pavirinti ir tada jomis veidą plauti, šitas būdas man ne kartą padėjo esant sausiems, šerpetojanties žandams, juos nuramindavo, švelniai apvalydavo sausus plotus net kai turėjau mišrią, rieboką odą.

thumbup.gif

Dar galima avizinius dribsnius susimalti ar susismulkinti ir uzpylus vandeniu plauti veida. irgi veikia kaip svelnus pylingas, be to, svelniai nuplauna nesuerzindamas odos.

o kokias selenas naudojate - kvietines ar rugines?
Atsakyti
QUOTE(Sumatra_sumatra @ 2014 07 06, 08:22)
thumbup.gif

Dar galima avizinius dribsnius susimalti ar susismulkinti ir uzpylus vandeniu plauti veida. irgi veikia kaip svelnus pylingas, be to, svelniai nuplauna nesuerzindamas odos.

o kokias selenas naudojate - kvietines ar rugines?

Avižinius dribsnius bandžiau ir veido plovimui, kaukėms, bet netiko man, nes lyg ir gerai jausdavo oda, bet ir kažkaip blogai.

Kvietines dažniausiai, nes rugines retai perku, bet abi juos panašios yra sudėtimi ir poveikiu sakyčiau, tai galima rinktis kurios labiau patinka smile.gif
Atsakyti
Gal kas galetu palyginti Uoga Uoga su BareMinerals biria pudra?
Atsakyti
nepatiko niekas, deja... smile.gif turejau sveitikli (Sweet temptation), lupu balzama (kiss me honey), tai neypatingi. smile.gif Aisku, uz tokia kaina kazko daugiau tiketis vargu ar butu galima. O apie mineralines pudras girdejau, kad Bareminerals tikrai nepranoksta, bet pati nenaudoju mineraliniu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pomidorusultys: 10 liepos 2014 - 15:30
Gal kas naudojote?
https://www.uogauoga...;category_id=40
noreciau atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jbm @ 2014 07 05, 11:14)
Naudoju ir esu patenkinta tik viena Uoga Uoga priemone - lūpų blizgiu "Braškinis briedis". Ir kvapas, ir spalva, ir konsistencija, ir kaina labai patinka.

Man taip pat labai patinka šie blizgiai, bet kaina, hmmm, galėtų būti mažesnė... ax.gif

QUOTE(Meškuolė @ 2014 07 05, 18:37)
O hidrolatus naudojate? Jie drėkina odą.

Hidrolatus taip pat reikia atsirinkti, nes pvz., koks levandų hidrolatas jautrią odą gali labai sudirginti ir t.t. Ta nuomonė, kad jei jau natūralu, tai tiks 100proc. mano odai, nėra teisinga smile.gif

Turėjau Uogos Fulerio žemę ir Rasulo molį, bandžiau naudoti kaip kasdienį prausiklį, bet labai nepatiko... Labai nepatogu naudoti, be to, vonia ar kriauklė po to atrodo kaip apdrabstyta žemėmis... doh.gif Naudos odai taip pat nepastebėjau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 10 liepos 2014 - 18:10
QUOTE(odriana @ 2014 07 10, 18:07)

Hidrolatus taip pat reikia atsirinkti, nes pvz., koks levandų hidrolatas jautrią odą gali labai sudirginti ir t.t. Ta nuomonė, kad jei jau natūralu, tai tiks 100proc. mano odai, nėra teisinga  smile.gif

Be abejo! Niekas dėl to ir nesiginčija.
Atsakyti