QUOTE(gerapanycka @ 2014 07 05, 15:07)
Gal kas patartų dėl kremo veidui?
galvoju pabandyti kremuką Rožių Žydėjimas.. bet klausimas, ar jis labai riebus? ar riebina veidą? ar gerai susigeria?
mano veido oda šiaip riebi, bet pastaruoju metu išsausėjusi ir pleiskanoja, rausta..po riebiu sluoksniu liečiant pirštu, jaučiasi šiurkštumas, šerpetojimai..išjautrėjo taip, kad seniau vasaros metui tikusios priemonės dabar dirgina
vandens geriu daug, bet veido būklės tai negerina, tai reikia išoriškai gero drėkinimo, bet kuo mažiau riebalų, nes veidas jų gamina daugiau nei pakankamai
Naudoju šį kremą, bet mano oda nėra riebi, bet nepasakyčiau, kad riebina, tiesiog padrėkina.
O dėl šerpetojimu, tai galiu pasiūlyti veidą sėlenomis plauti, aš taip ne vieną veido šerpetojimą sutvarkiau derindama su/be kremais. Galima tiesiog sėlenas delne/indelyje sudrėkinti gerai ir jomis švelniai patrinti veidą, o poto nuplauti, bet kiek šiurkštesnis būdas būtų tinkantis nelabai išerzintai odai beto labai geras dalykas norint atgaivinti veido spalvą, greitai ir lengvai pagerina veido spalvą po bemiegių naktų. O jautresnei odai, švelnesnis būdas, tai sėlenas užpilus vandeniu(galima ir ramūnėlių, levandų ar ko kito raminančio dar įdėti) jas pavirinti ir tada jomis veidą plauti, šitas būdas man ne kartą padėjo esant sausiems, šerpetojanties žandams, juos nuramindavo, švelniai apvalydavo sausus plotus net kai turėjau mišrią, rieboką odą.