QUOTE(Cheri88 @ 2014 06 22, 11:51)
turbut Jusu oda labai labai sviesi as ir sita pirkau, tai man ant siek tiek idegusios odos, gerai atrodo, as taip pat sviesios odos esu, ziema naudojau skysta sviesia pudra, mazdaug atitinkancia odos spalva, tai visi klausinedavo ko as tokia isbalus esu, biski nervindavo megisniu likt su nemieganciaja grazuole ir ziema, jei baisiai netiks tai gal "kas ta sakura" isbandysiu, ji man sviesesne kazkokia, gal labiau ziema tinka nes i rausvuma ne i ruduma, saltesnis atspalvis
taip aš gana šviesi, privengiu saulės, nes kapiliarai labai arti odos, raustanti o neperseniausi išsityriau tai ir į pigmentaciją linkusi. Aš būtinai naudoju skaitstalus arba bronzeri, labai pagyvina veida, nors ir šviesus, bet neatrodau kaip ligonė ))
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 06 22, 12:46)
tik turiu klausimą, kaip jūs ją naudojat?
aš naudoju arba ant veido patepto kremu, arba jeigu noriu daugiau maskavimo kaip užbaigiamaja pudra, prieš tai tepu skysta pudra. Man abu varinatai patinka, tik vienas kasdieninis labiau, kitas labiau vakarinis
QUOTE(mylum @ 2014 06 22, 22:17)
maniškė pati šviesiausia "Kas ta sakura". Žinau, kad kartosiu ateityje
dėl šviesumo aš truputi likau nesupratusi, nes ten rašo "labai šviesi" tik viena rausvo atspavio, kita gelsvo/neutralaus.("nemiegančioji gražuole", "kas ta sakura"). Tai pagal mano supratima jos abi vienodo šviesumo. Aš kai pati raustančia odą turiu tai jau rausvo atspavio nė per kur nenoriu