Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

QUOTE(Cheri88 @ 2014 06 22, 11:51)
turbut Jusu oda labai labai sviesi smile.gif as ir sita pirkau, tai man ant siek tiek idegusios odos, gerai atrodo, as taip pat sviesios odos esu, ziema naudojau skysta sviesia pudra, mazdaug atitinkancia odos spalva, tai visi klausinedavo ko as tokia isbalus esu, biski nervindavo biggrin.gif megisniu likt su nemieganciaja grazuole ir ziema, jei baisiai netiks tai gal "kas ta sakura" isbandysiu, ji man sviesesne kazkokia, gal labiau ziema tinka nes i rausvuma ne i ruduma, saltesnis atspalvis smile.gif

taip aš gana šviesi, privengiu saulės, nes kapiliarai labai arti odos, raustanti o neperseniausi išsityriau tai ir į pigmentaciją linkusi. Aš būtinai naudoju skaitstalus arba bronzeri, labai pagyvina veida, nors ir šviesus, bet neatrodau kaip ligonė smile.gif))

QUOTE(Bubbleghost @ 2014 06 22, 12:46)
tik turiu klausimą, kaip jūs ją naudojat?

aš naudoju arba ant veido patepto kremu, arba jeigu noriu daugiau maskavimo kaip užbaigiamaja pudra, prieš tai tepu skysta pudra. Man abu varinatai patinka, tik vienas kasdieninis labiau, kitas labiau vakarinis smile.gif

QUOTE(mylum @ 2014 06 22, 22:17)
maniškė pati šviesiausia "Kas ta sakura". Žinau, kad kartosiu ateityje  4u.gif

dėl šviesumo aš truputi likau nesupratusi, nes ten rašo "labai šviesi" tik viena rausvo atspavio, kita gelsvo/neutralaus.("nemiegančioji gražuole", "kas ta sakura"). Tai pagal mano supratima jos abi vienodo šviesumo. Aš kai pati raustančia odą turiu tai jau rausvo atspavio nė per kur nenoriu smile.gif
Atsakyti
nu va apsipirkau ir as rimi akcija pasinaudojus drinks_cheers.gif per du kartus pirkau, ir stai mano pirkiniai:
1. Pudra Gintarines s
miltys. pagal aprasyma rinkausi tarp sios, Sampanas ir Sustinges spindulys. realybeje uzsitepus labiausiai patiko Gintarines smiltys, nes pastarosios dvi buvo gerokai per sviesios.siandien isbandziau tai kol kas ispudziu nedaug-graziai tepasi,suteikia lengvo svytejimo, sulygina spalva, maskuoja labai svelniai, bet atrodo labai naturaliai. tikrai super pirkinys, jei oda kazkaip nesureaguos kartosiu dar smile.gif beje, labai padejo tas filmukas kur parodo kaip tepti pudra, as pati taip nebuciau tepusi, o ypac gerai kad pamaciau kiek daug reikia sepetli nupurtyti nes maniau kad tik truputi pakratai ir tepi, tai buciau turbut labai nekaip atrodziusi doh.gif

2. Maskuotukas Agentas 001. Bandziau tik meginuka tai patiko kad lengvai pasiskirsto, graziai susigeria.

2. Sampunai laumes puokste ir Brukniu kaspinas. Pastarojo dar nebandziau, o Laumes puokste patiko-gerai putoja, svelniai plauna, tik kvapas kazkoks lyg vaistu, bet labai svelnus ir isskalavus nelieka. Labai laukiu balzamu uogu nes po sampuno jis butinas bent jau man, nes plaukai susivele lieka.

3. Blizgis Plunksna-atrode labai tamsus bet patepus pamaciau kad labai svelnus, naturalus atspalvis, jauciasi kad aliejinis, tepasi labai gerai, ant lupu jauciasi maloniai,jokio lipnumo.

4. paakiu kremas Zalioji gaiva-labai lengvas, pasirode kad vesina oda, tik niekaip reikiamo kiekio neispaudziu, vis per daug smile.gif laukiu paakiu pasviesejimo,kaip cia ne viena jau rase kad jis tam reikalui siek tiek padeda smile.gif

5. Pienelis Menulio rasa, sveitiklis Pasiute riesutai, ranku kremas Mango tango, tonikas Astrus apelsinas - dar nepabandyti.

ir dar noriu kaukes su melynem, bei ylang ylang geliu vandens, tai teks eiti i salele situ, nes rimi nei vienoj nemaciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avietia: 23 birželio 2014 - 11:29
Aš Rimi tik maskuotuką pirkau. Dar rankų kremu gundžiausi, bet kažkaip pabijojau pirkti ten jį šiltai laikomą. Visgi salelėje iš šaldytuvo ištraukia, o ir namie šaltai laikau.

Sakykit, o tuos indukus panaudotus išplauti reikia?
Atsakyti
Makiažo valymo pienelis "Mėnulio rasa" iš tiesų labai šaunus, kartosiu.
Plaukų aliejus "Šviesioji pusė" taip pat labai patiko, o kvapas tai išvis pasaka, kažką primena, tik negaliu pasakyti ką g.gif Kurį laiką nekartosiu, nes turiu kitokių.
"Mojito iš ryto" kūno pienelis tikrai fainas, tik iš pradžių kvapas nepatiko, bet dabar kuo toliau, tuo labiau juo mėgaujuos smile.gif Norėsiu ir kitą pabandyti.
Rožių veido kremas lengvas, gal norėtųsi daugiau drėkinimo, kažkaip greitokai sausa oda lieka, tai aš dar ir argano aliejaus lašiuką užsitepu, tada liuks. Kvapas man asmeniškai labiau patiko kremo "Oranžinis ddebesėlis", o ir poveikis šio labai labai wub.gif Norėsiu pabandyti ir kremą "Aksominė oda".
Rankų kremas "Švelnus prisilietimas", pradžioje kiek per lengvas atrodė, bet papildomai užsitepus (jei to reikia) labai šauniai ir padrėkina, ir pamaitina, o ir kvapas patiko - riešutais lyg thumbup.gif
Dar vos nepamiršau, šampūnas sausiems plaukams "Šermukšniu diena", tai puikiai išplauna aliejaus kaukes per vieną muilavimą, kas man tikrai keista smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 26 birželio 2014 - 13:16
Prieš kažkiek laiko rašiau savo įspūdžius apie bandytus uogų produktus, tai dabar spėjau dar kelis pabandyti smile.gif
Pagaliau vėl kremus pabandžiau, nors ankstesnė patirtis buvo ne kokia, bet vis tiek nusprendžiau vasarai vietoje aliejų kremus naudoti. Oda dabar mano normali, linkusi kiek ties nosies kraščiuku ir žandukais prie jų pasausėti bei turiu inkštirų ir kelis spuogus.

Oranžinis debesėlis - kremas patiko tiek kvapu, tiek konsistencija, bet trūko šiek tiek drėkinimo. Patiko, kad kremo reikėjo labai nedaug. Linkusiose sausėti vietose pritrūkdavo drėgmės bei atrodė, kad lyg ir mažų spuogelių padaugėjo, bet nežinau ar nuo kremo. Jei stipriau drėkintų būtų tikęs.

Rožių žydėjimas - pirkau vietoje debesėlio(kaip tik per rimi akcijas smile.gif ) ir jau panaudojusi beveik savaitę laiko matau, kad šis kremas tinka daug geriau nei debesėlis. Drėkina gerai, pasausėjusios vietos atsigavo po kelių naudojimų taip pat veido spalva gaivesnė tampa pasitepus kremu bei nekyla papildomi smulkūs spuogeliai. Kremo konsistencija tirštesnė šiek tiek už debesėlio ir jo reikia šiek tiek daugiau veidui pasitepti, bet jeigu tepu ant ką tik nuplauto veido, tai būna pats tas, ir kremo mažiau reikia ir susigeria greičiau, nors ir pasitepus ant sausesnės odos ir daugiau jis greitai susigeria ir nepalieka kokio nemalonaus jausmo. Net rožių kvapas patinka smile.gif, anksčiau jo nemėgau. Esant reikalui šį kremą kartosiu.
Atsakyti
Uoga uoga saugo gamta, nemeskit pasibaigus kremukui indelio i siuksliadeze!
Firminese Uoga uoga salelese galit gauti nuolaideliu jei atnesite indeliu. Nuolaideles tokios:
https://www.uogauoga.lt/lt/saugom.html
Atsakyti
QUOTE(Monicute @ 2014 07 01, 10:27)
Uoga uoga saugo gamta, nemeskit pasibaigus kremukui indelio i siuksliadeze!
Firminese Uoga uoga salelese galit gauti nuolaideliu jei atnesite indeliu. Nuolaideles tokios:
https://www.uogauoga.lt/lt/saugom.html

Va, kokia gera iniciatyva wink.gif O balti indeliai įsiskaičiuoja tiek nuo kūno kremo, tiek nuo šampūno?
Atsakyti
Taip, balti indukai ir nuo sampuno, ir nuo kremu, ir nuo lupu balzamu:) Trejetuke gali sudaryt visi skirtingi indeliai balti. Tiesa, ir nuo veido kaukiu indeliai prie baltu.
Atsakyti
Papasakosiu ir aš savo įspūdžius.

Veido prausiklis Gėlių laukai. Iš pradžių, atrodė, kad daug žaidimo tuos miltelius skiesti. Bet apsipratau ir visai nieko. Tik bjauru, kad ant tamsaus vonios stalviršio pribyra. Naudoju tik vakarais, kad visas dienos negandas nuplautų. Nusiprausus jausmas gana, kaip čia pasakius, "sausas". Ne, netempia, bet taip jau visai viskas nuplauta (su kitokiais prausikliais lieka gi šioks toks riebumo/slidumo pojūtis). Bet oda man nuo jo neišsausėjo.

Paakių kremas Žalioji gaiva. Gerai atgaivina paakius po bemiegių. Nežinau, ar pašviesina, bet ratilai atrodo mažesni. Gal greičiau sutraukia. Bet su raukšlelėmis nesusidoroja taip gerai, kaip norėtųsi.

Veido kremas Oranžinis debesėlis. Kai pradėjau naudoti, man buvo toks traukimo jausmas. Oda palietus drėgna, tačiau kartu ir tempia. Pradėjau šį kremą naudoti tik dienai prieš tai pasipurškusi kitos firmos toniku, o nakčiai tepu Uoga Uoga aviečių kauliukų aliejumi. Tai tempimo jausmo nebeturiu, o ir oda atrodo gana gražiai. Tik tas aliejus blynais atsiduoda biggrin.gif Ir jau kaip dauguma rašė, baisiai skaniai kvepia tas kremas.

Šampūnas Laumės puokštė. Pirkau normaliems plaukams, nes nelabai ir žinau, kokie tie mano plaukai. Galvai išsiplauti reikia didesnio kiekio nei mano prieš tai turėto. Kvapas man patiko, tik galėtų būti silpnesnis. Ir man visai patinka, kaip atrodo plaukai: ne tokie išsipūtę. Vis dėlto plaukus velia ir ilgaplaukėms tikrai reikėtų kondicionieriaus prie jo.

Nuo uodų Bzzz!. Kvapas puikus lyginant su vaistinėse parduodamais purškalais. Naudojom tik vieną kartą. Dar reikia pasipraktikuoti tepant, nes po tepimo ant drabužių liko riebalų dėmės, o rašo, kad nebus. Išsiskalbė kuo puikiausiai. Daug uodų nematėm, bet kiek teko stebėti, atskrenda uodas, apsiuosto ir išskrenda. Tai gal veikia. Įdomu, ar erkes atbaido?

Pudra Nemiegančioji gražuolė. Man visad buvo problemų su pudrų spalvomis, tai labai džiaugiuosi šituo pasirinkimu. Labai gražiai nugula. Man patinka, kad ne nugrimuoja, o tiesiog sulygina spalvą. Veidas toks kaip ir tikras, prasimuša visokie defektai, tačiau kartu ir lygus atrodo.

Skaistalai Persikutė. Pirmi mano skaistalai ir dabar be jų jau pudruoto veido neįsivaizduoju. Kaip sakė konsultantė, visam gyvenimui man jų užteks. Ir ji buvo teisi. Vos kelių dulkių reikia skruostams parausvinti.

Kremas vaikams Rožiniai žandukai. Bandėm naudoti nuo lengvos formos dermatito (vyras vietoj sviestmedžio aliejaus susimaišęs nupirko), bet jokio teigiamo poveikio. Tik tiek, kad neblogėjo. Šiaip po vaiko tepimo dar sau rankas pasitepdavau, tai labai gerai suminkštindavo ir susigerdavo thumbup.gif O nuo dermatito dabar naudojam Uoga Uoga sviestmedžio aliejų. Dar tik kelios dienos, bet, man rodos, nuostabiai padeda (tikiuosi, kad ne sutapimas). Tik tepti baisiai sunku tokį kietą.

Atsakyti
skubu pagirti uogos pudrą - tobulas atradimas mano probleminei, į riebumą linkusiai odai. nors pudros kasdien nenaudoju, nes paprastai užtenka maskuotuko probleminių vietų maskavimui, ir tepuosi ją tik vakarui į miestą/progoms, kol kas esu labai labai patenkinta smile.gif džiugina ir pudros sudėtis, o atspalvis labai atitinka mano odos spalvą. turiu labai šviesią rausvo atspalvio "kas ta sakura", tai nepasakyčiau, kad lenda kažkoks veido rausvumas (probleminių paraudimų neišryškina), anaiptol, pudra neiškrenta iš bendro odos atspalvio konteksto ir prisitaiko prie natūraliai vos vos rausvo odos atspalvio biggrin.gif sudėjus visus pliusus, manrods, pudra tikraaaai geresnė už visus diorus ir yvsanloranus biggrin.gif
Atsakyti
Super! As taip pat Kas ta sakura naudoju:D Idealiai atitiko. Smagu girdeti gerus atsiliepimus
Atsakyti
Naudoju ir esu patenkinta tik viena Uoga Uoga priemone - lūpų blizgiu "Braškinis briedis". Ir kvapas, ir spalva, ir konsistencija, ir kaina labai patinka. Bet kiečiausias tai čia - pavadinimas lotuliukas.gif
Atsakyti