Užklausė manęs Naujausių pirkinių temoj, bet rašysiu čia
QUOTE(DG* @ 2014 06 20, 12:33)
Domina atsiliepimai apie sampuna ir veido tonika.
Šampūnas (Bruknių kaspinas) jau pirktas prieš tai buvo keletą sykių (pirmą kartą berods praeitą vasarą išmėginau). Perku aš jį su nuolaidom dažniausiai, tai kaip už 11lt - puikus (net ir už pilną kainą neblogas, atsižvelgiant į sudėtį ir pnš.). Gan skystokas, tai greičiau naudojasi nei kiti šampūnai, priklauso tas ir nuo plaukų ilgio/storumo, mano plaukai vidutinio ilgio ir stori, naudojant pakaitomis su kitais šampūnais, pamenu, užtekdavo iki poros mėnesių maksimaliai. Šiaip plaukus plauna švariai (aliejinių kaukių nebandžiau plauti), plaukų neišsausina ir nesuriebina. Galiu neplauta galva išbūt keletą dienų (priklauso nuo oro ir kitų aplinkybių). Malonus, toks natūralus kvapas. Kartotinas jis man.
O toniką (Laukinės pievos) tebandžiau dar tik porą sykių, ilgiau panadojus gal blog'e aprašysiu. Šiaip, stiprus jo kvapas, jaučiasi, kad yra alkoholio, tai visam veidui nenaudoju, tik "blogosioms" vietoms
Kur inkštirų, spuogų yra ir t.t. Gan normaliai šiaip pavalo odą, negraužia ir nepastebėjau, kad sausintų bent kol kas. Nelabai norisi man alkoholio sudėty, bet kartais reikia kažkokio "stipresnio" toniko, geriau nei spiritu tept ar arbatmedžiu dideliais kiekiais (nors mėgstu labai arbatmedį). Jei nepradės odos sausint ir dirgint, tai labai gerai bus. Šiaip ir sudėtis nebloga (jei nekalbant apie tą alkoholį, bet čia kaip kam tinka/netinka), kvapas žolelinis. Spalvotas jis
QUOTE(Victorious @ 2014 06 20, 13:02)
illuminated, kurie "Uoga Uoga" produktai labiausiai patiko?
O jūs bendrai klausiat apie mano bandytus Uogos produktus? Tarkim
Šiaip, pirmiausia šaunantys produktai į galvą - jau minėtas šampūnas, "Plunksna" lūpų blizgis, mėlynių veido kaukė, "Mėnulio rasos" pienelis ir mineralinė pudra. Turiu ir kitų favoritų, gan nemažai produkcijos išbandžius esu. Lūpų blizgis minėtas labai patinka man, natūralus, laikosi nelabai ilgai, bet nemėgstu savo lūpų labai ryškinti, tai man čia neblogas variantas. Priduoda švelnią spalvą, tokią iš serijos "My lips but better", nelimpantis, sudėtis gera. Vienintelis man minusas, pasitaikęs seniau - brokuota pakuotė, pro kurią liejosi blizgis. Galėjau nunešt pakeist, bet jau buvau panaudojus aš jį, o ir pirkau su 50% nuolaida, tai palikau stalčiuj tiesiog. Vėliau visai dangtelis nulūžo ir išmečiau. Dabar nusipirkus kol kas neatrodo, kad kas bėgtų, matyt bus vienetinis toks pasitaikęs netikėlis.
Mėlynių kaukė irgi gera, jau daug sykių aptarta temoje. Pravalo, suminkština odą jos nedirgindama. Minusas - trumpas galiojimo laikas, tačiau bent jau produktas visada šviežias.. Nusiperku aš ją karts nuo karto.
Apie "Mėnulio rasos" pienelį galit pasiskaityti
čia, labai man kartotinas produktas, galvoju vėl pirkti. Tiesa, patiko ir jų "Puiki naktis" valymo aliejus, tai neišsirenku iš abiejų. Abu rekomenduotini, čia kaip kam maloniau su pieneliu ar aliejumi valyti odą. Kad kimštų poras, tai nepastebėjau.
Apie mineralinę pudrą galit pasiskaityt
čia. Irgi labai patinka, gal net labiau nei EM turima. Labai natūraliai atrodanti, sulaiko odos "blizgesį". Minusas - kaina, todėl kam nesinori rizikuoti mokėti tokią sumą, bet vis tiek norisi išbandyti - pats laikas keliauti į Rimi
Šiaip keletą sykių esu kartojusi ir jų "Aksominę odą", irgi patiko, nėra labai lengva man rasti kremą, kuris nekimštų porų (nesenai su VIVI vyšnių kremu tuo įsitikinau dar kartą), bet kol kas nekartosiu, nes tiesiog pabodo.
Bet gana lengvas kremas, įsigeria greitai, neatrodo kaip taukas ant veido, paminkština odą. Riebalų labai nesulaiko, bet vargu ar iš kremo jau galima to tikėtis
Ko turbūt nekartočiau - tai dalis iš jų balzamų. "Gal arbatos?" man labai patiko, tačiau su išsukamais balzamas - vieni nepasisekimai man. Kadaise turėjau išsukamą mandarininį (pavadinimą pamiršau), visas patirpo, "susimynkė" ir nebėjo normaliai nei išsukti, nei užsukti atgal. Teko mesti nesunaudojus. Tas pats ir su "Slaptu Pirato receptu", tiesa, vakar jį pasikeičiau į naują. Kol kas jokių katastrofų man su juo, bet išsukinėti turbūt teks po labai mažą kiekį, o tai bijau jau
Ir gan sunkoki jie ant lūpų, labai aliejiniai (nors paminkština, padrėkina lūpas), arbatinis lengvesnis, kiek vėsesnis ant lūpų.
Esu naudojus dar "Bling Bling" serumą, visai patiko jis man, bet realiai tai tėra tik paprastas kokosų aliejus, kartu su keliais et. aliejais. Bet gal net visai kada nors kartočiau, nes patogus nedidelis kiekis, o dabar įdomūs dalykai vyksta su mano plaukais - negaliu suprast, kuris produktas galiukus vis "apsunkina" - ar turimas JMO detangleris ar jojobos aliejus, nuolat plaukai atrodo tarsi sušokę į mažas sruogeles. Su Bling Bling to lyg ir nebuvo (bijau suklysti), nors labai didelių stebuklų nedarė, bet pašvelnindavo plaukus, vis geriau patepti kažkuo nei kad vienus palikt