Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

QUOTE(jaicy @ 2014 06 20, 08:20)
o as isisrinkau pacius neruzaviausius skaistalus. tai kazkokie per tamsus pasirode mn ant veido. ir laaaaaaabai pigmentuoti. nepratus as prie tokiu-lb gerai kimba unsure.gif

taip, kimba jie tikrai labai gerai, reikia vos keliu dulkeliu tik (turbut ju uzteks jums tikrai laaaaabai ilgam biggrin.gif), as ant skaistalu visada dar su pudra pasikoreguoju, kad susilietu ir nebutu ta spalva intensyvi, tada normaliai smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau maitinamąjį plaukų aliejų "Tamsioji pusė".

Dar reiktų serumo plaukų galams. Mačiau, kad yra "Bling Bling" su kokosų aliejumi. Man nelabai patiko grynas kokosų aliejus. Ko galėčiau tikėtis iš serumo? g.gif
Atsakyti
Gal kuri esate bandžiusi daugiau nei vieną ar du kūno kremus Uogų? Norėčiau išbandyti kurį nors, bet reikia kokio lengvesnio, vasarai tinkamo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2014 06 20, 12:39)
Nusipirkau maitinamąjį plaukų aliejų "Tamsioji pusė".

Dar reiktų serumo plaukų galams. Mačiau, kad yra "Bling Bling" su kokosų aliejumi. Man nelabai patiko grynas kokosų aliejus. Ko galėčiau tikėtis iš serumo? g.gif

tada jau nieko biggrin.gif jei rimtai, tai cia ir yra kokosu aliejus su trupuciu priedu, sitas serumas buvo pirmas mano pirkinys kai tik atsirado uogos, tada buvau patenkinta, bet dabar nieko man cia sustro nera, jis daugiau kauke nei serumas, nes vistiek ta riebala reikes nuplaut, nebent jusu plauku galai butu ekstra sausi. As panasius dalykus pati pasidarau jau smile.gif
Atsakyti
Užklausė manęs Naujausių pirkinių temoj, bet rašysiu čia 4u.gif

QUOTE(DG* @ 2014 06 20, 12:33)
Domina atsiliepimai apie sampuna ir veido tonika.  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Šampūnas (Bruknių kaspinas) jau pirktas prieš tai buvo keletą sykių (pirmą kartą berods praeitą vasarą išmėginau). Perku aš jį su nuolaidom dažniausiai, tai kaip už 11lt - puikus (net ir už pilną kainą neblogas, atsižvelgiant į sudėtį ir pnš.). Gan skystokas, tai greičiau naudojasi nei kiti šampūnai, priklauso tas ir nuo plaukų ilgio/storumo, mano plaukai vidutinio ilgio ir stori, naudojant pakaitomis su kitais šampūnais, pamenu, užtekdavo iki poros mėnesių maksimaliai. Šiaip plaukus plauna švariai (aliejinių kaukių nebandžiau plauti), plaukų neišsausina ir nesuriebina. Galiu neplauta galva išbūt keletą dienų (priklauso nuo oro ir kitų aplinkybių). Malonus, toks natūralus kvapas. Kartotinas jis man. smile.gif

O toniką (Laukinės pievos) tebandžiau dar tik porą sykių, ilgiau panadojus gal blog'e aprašysiu. Šiaip, stiprus jo kvapas, jaučiasi, kad yra alkoholio, tai visam veidui nenaudoju, tik "blogosioms" vietoms biggrin.gif Kur inkštirų, spuogų yra ir t.t. Gan normaliai šiaip pavalo odą, negraužia ir nepastebėjau, kad sausintų bent kol kas. Nelabai norisi man alkoholio sudėty, bet kartais reikia kažkokio "stipresnio" toniko, geriau nei spiritu tept ar arbatmedžiu dideliais kiekiais (nors mėgstu labai arbatmedį). Jei nepradės odos sausint ir dirgint, tai labai gerai bus. Šiaip ir sudėtis nebloga (jei nekalbant apie tą alkoholį, bet čia kaip kam tinka/netinka), kvapas žolelinis. Spalvotas jis biggrin.gif

QUOTE(Victorious @ 2014 06 20, 13:02)
illuminated, kurie "Uoga Uoga" produktai labiausiai patiko? 4u.gif

O jūs bendrai klausiat apie mano bandytus Uogos produktus? Tarkim biggrin.gif Šiaip, pirmiausia šaunantys produktai į galvą - jau minėtas šampūnas, "Plunksna" lūpų blizgis, mėlynių veido kaukė, "Mėnulio rasos" pienelis ir mineralinė pudra. Turiu ir kitų favoritų, gan nemažai produkcijos išbandžius esu. Lūpų blizgis minėtas labai patinka man, natūralus, laikosi nelabai ilgai, bet nemėgstu savo lūpų labai ryškinti, tai man čia neblogas variantas. Priduoda švelnią spalvą, tokią iš serijos "My lips but better", nelimpantis, sudėtis gera. Vienintelis man minusas, pasitaikęs seniau - brokuota pakuotė, pro kurią liejosi blizgis. Galėjau nunešt pakeist, bet jau buvau panaudojus aš jį, o ir pirkau su 50% nuolaida, tai palikau stalčiuj tiesiog. Vėliau visai dangtelis nulūžo ir išmečiau. Dabar nusipirkus kol kas neatrodo, kad kas bėgtų, matyt bus vienetinis toks pasitaikęs netikėlis.
Mėlynių kaukė irgi gera, jau daug sykių aptarta temoje. Pravalo, suminkština odą jos nedirgindama. Minusas - trumpas galiojimo laikas, tačiau bent jau produktas visada šviežias.. Nusiperku aš ją karts nuo karto.
Apie "Mėnulio rasos" pienelį galit pasiskaityti čia, labai man kartotinas produktas, galvoju vėl pirkti. Tiesa, patiko ir jų "Puiki naktis" valymo aliejus, tai neišsirenku iš abiejų. Abu rekomenduotini, čia kaip kam maloniau su pieneliu ar aliejumi valyti odą. Kad kimštų poras, tai nepastebėjau.
Apie mineralinę pudrą galit pasiskaityt čia. Irgi labai patinka, gal net labiau nei EM turima. Labai natūraliai atrodanti, sulaiko odos "blizgesį". Minusas - kaina, todėl kam nesinori rizikuoti mokėti tokią sumą, bet vis tiek norisi išbandyti - pats laikas keliauti į Rimi biggrin.gif
Šiaip keletą sykių esu kartojusi ir jų "Aksominę odą", irgi patiko, nėra labai lengva man rasti kremą, kuris nekimštų porų (nesenai su VIVI vyšnių kremu tuo įsitikinau dar kartą), bet kol kas nekartosiu, nes tiesiog pabodo. biggrin.gif Bet gana lengvas kremas, įsigeria greitai, neatrodo kaip taukas ant veido, paminkština odą. Riebalų labai nesulaiko, bet vargu ar iš kremo jau galima to tikėtis biggrin.gif
Ko turbūt nekartočiau - tai dalis iš jų balzamų. "Gal arbatos?" man labai patiko, tačiau su išsukamais balzamas - vieni nepasisekimai man. Kadaise turėjau išsukamą mandarininį (pavadinimą pamiršau), visas patirpo, "susimynkė" ir nebėjo normaliai nei išsukti, nei užsukti atgal. Teko mesti nesunaudojus. Tas pats ir su "Slaptu Pirato receptu", tiesa, vakar jį pasikeičiau į naują. Kol kas jokių katastrofų man su juo, bet išsukinėti turbūt teks po labai mažą kiekį, o tai bijau jau biggrin.gif Ir gan sunkoki jie ant lūpų, labai aliejiniai (nors paminkština, padrėkina lūpas), arbatinis lengvesnis, kiek vėsesnis ant lūpų.
Esu naudojus dar "Bling Bling" serumą, visai patiko jis man, bet realiai tai tėra tik paprastas kokosų aliejus, kartu su keliais et. aliejais. Bet gal net visai kada nors kartočiau, nes patogus nedidelis kiekis, o dabar įdomūs dalykai vyksta su mano plaukais - negaliu suprast, kuris produktas galiukus vis "apsunkina" - ar turimas JMO detangleris ar jojobos aliejus, nuolat plaukai atrodo tarsi sušokę į mažas sruogeles. Su Bling Bling to lyg ir nebuvo (bijau suklysti), nors labai didelių stebuklų nedarė, bet pašvelnindavo plaukus, vis geriau patepti kažkuo nei kad vienus palikt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illuminated: 20 birželio 2014 - 18:08
man tonikas tai labai patiko, cia turbut pirkinys kuris bus kartojamas visada, is pradziu nusipirkau "laukines pievos", kvapas tai tikrai stiprus zolinis, bet poveikis tarsi stebuklingas mano odai biggrin.gif buna taip kad jei isdygsta koks spuogas as ji nusikrapstau, uzsikrecia oda ir salia jo isdygsta dar 4, kuriuos irgi nusikrapstau biggrin.gif tada i pagalba ateina tonikas, dazniau su juo tokias vietas patepu, labai greit nudziovina, isgydo, dingsta raudonumas, bet jei oda sveika tai nenaudoju daznai, nes poveikis tikrai jo stiprus ir galima nusausint oda smarkiai. Uzejus i uogu salele pasiklausiau kuo skiriasi "laukines pievos" ir "astrusis apelsinas", tai sake kad poveikis praktiskai toks pat, tai paemiau apelsina, poveikis is ties vienodas, bet kvapas tai man nerealus, labiau patiko negu pievu zolinis smile.gif

Illuminated, minejot apie beganti blizgi, tai man tas pats nutiko, pirkus jau gan senai, bet naudot pradejau nelabai senai, pastebejau kad siek tiek sunkiasi per dangteli, nesupratau kame kampas, paskui pastebejau kad tas dangtelis itrukes yra ir gan nemazai, tai dabar labai atsargiai elgiuosi, stengiuosi is vis nenulauzt, nusipirkau kita spalva dabar, tai idomu kaip cia bus, nors kur buvo meginukai sudeti, tai vienas blizgis lygiai taip pat buvo suluzes, cia arba tokia partija pakuociu netikus buvo, arba jas reiktu kazkaip tobulint, nes per sonus begantis blizgis nieko gero sad.gif
Atsakyti
nu vis gi nemaptiko man tie skaistalai.
644 nr. gal kuri noretu? perleisciau pigiau 4u.gif
Atsakyti
Ateinu pagirti mineralinės pudros "nemiegančioji gražuolė" aš ją wub.gif
Testuoju ketvirta dieną ir kol kas daug pliusų, neblogai maskuoja, gražiai pasidengia, išsilaiko visą dieną, nekemša odos, ant odos nepastebima, nesausina, šerpetojimų neišlenda. Žodžiu labai patiko ir labai džiaugiusoi ją atradus. Tikiuosi po ilgesnio laiko nereiks atsiimti gerų žodžių. Tik jau dabar su liūdesiu galvoju apie žiemą, kad ji man netiks, nes bus per tamsi, nes ir dabar spalva ant ribos.
Esu bandžiusi inika(ji man patiko) ir bareMinerals(netiko nes kimšo mano odą)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 22 birželio 2014 - 10:12
QUOTE(vienintelė @ 2014 06 22, 10:11)
Ateinu pagirti mineralinės pudros "nemiegančioji gražuolė" aš ją  wub.gif
Testuoju ketvirta dieną ir kol kas daug pliusų, neblogai maskuoja, gražiai pasidengia, išsilaiko visą dieną, nekemša odos, ant odos nepastebima, nesausina, šerpetojimų neišlenda. Žodžiu labai patiko ir labai džiaugiusoi ją atradus. Tikiuosi po ilgesnio laiko nereiks atsiimti gerų žodžių. Tik jau dabar su liūdesiu galvoju apie žiemą, kad ji man netiks, nes bus per tamsi, nes ir dabar spalva ant ribos.
Esu bandžiusi inika(ji man patiko) ir bareMinerals(netiko nes kimšo mano odą)

turbut Jusu oda labai labai sviesi smile.gif as ir sita pirkau, tai man ant siek tiek idegusios odos, gerai atrodo, as taip pat sviesios odos esu, ziema naudojau skysta sviesia pudra, mazdaug atitinkancia odos spalva, tai visi klausinedavo ko as tokia isbalus esu, biski nervindavo biggrin.gif megisniu likt su nemieganciaja grazuole ir ziema, jei baisiai netiks tai gal "kas ta sakura" isbandysiu, ji man sviesesne kazkokia, gal labiau ziema tinka nes i rausvuma ne i ruduma, saltesnis atspalvis smile.gif
Atsakyti
Aš irgi nusirkau mineralinę pudrą ,,Nemiegančioji gražuolė", pudra patiko, visiškai nekemša porų (teko išbūti su ja net pusantros paros nenusivalius, odos būklei visiškai nepakenkė), tik turiu klausimą, kaip jūs ją naudojat? Nes aš bandžiau ant švarios veido odos tepti, tai silpnokai man maskavo, poto bandžiau kaip kompaktinę pudrą ją užtepti, t.y. prieš tai plonu sluoksniu paprastos pudros užtepiau, tada tą mineralinę, tai šiuo atveju visas grožis mineralinės pasimatė, tobulai užmaskavo, oda labai gražiai atrodė
Dar išbandžiau makiažo valymo aliejų ,,Puiki naktis", super produktas, bijojau, kad kimš poras, bet nieko panašaus, makiažą nuvalo puikiai, aliejaus nenuprausiu vandeniu, einu taip ir miegoti, ryte oda akivaizdžiai pamaitinta, spindinti būna
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 06 22, 12:46)
Aš irgi nusirkau mineralinę pudrą ,,Nemiegančioji gražuolė", pudra patiko, visiškai nekemša porų (teko išbūti su ja net pusantros paros nenusivalius, odos būklei visiškai nepakenkė), tik turiu klausimą, kaip jūs ją naudojat? Nes aš bandžiau ant švarios veido odos tepti, tai silpnokai man maskavo, poto bandžiau kaip kompaktinę pudrą ją užtepti, t.y. prieš tai plonu sluoksniu paprastos pudros užtepiau, tada tą mineralinę, tai šiuo atveju visas grožis mineralinės pasimatė, tobulai užmaskavo, oda labai gražiai atrodė
Dar išbandžiau makiažo valymo aliejų ,,Puiki naktis", super produktas, bijojau, kad kimš poras, bet nieko panašaus, makiažą nuvalo puikiai, aliejaus nenuprausiu vandeniu, einu taip ir miegoti, ryte oda akivaizdžiai pamaitinta, spindinti būna

Mineraline pudra nera gera maskavimo priemone, tokiu atveju uzmaskuoja geriau kremine, arba suslapint teptuka ir kelias dulkeles paimt mineralines, tada patapsnot problemine vieta. As pabandziau maskuotuka uogu, is pradziu galvojau kad nesamone nepirksiu, nes paakiuose subego i rauksles, nors demeles uzmaskavo gerai, bet per sita akcija nusipirkau, pabandziau paakiam, ant virsaus mineraline uzdejau ir kazkaip viskas uzsifiksavo ir niekas nesubego, gan neblogas dalykas smile.gif
Atsakyti
aš irgi tik girti ir girti galiu pudrą thumbup.gif jau man rodos keletą mėnesių naudoju, tokia ji nereali. Porų nekemša, lengva, super gerai sulygina atspalvį ir nuima blizgesį, puikiai atspindi šviesą ir taip suteikia lygaus veido efektą thumbup.gif maniškė pati šviesiausia "Kas ta sakura". Žinau, kad kartosiu ateityje 4u.gif
Dėl skaistalų pigmentacijos, tai manau daugelio mineralų pagrindu pagamintų skaistalų ta pati "problema" - didelė pigmentacija. Aš kol kas naudoju JBminerals skaistalus, tai ohoho kokie biggrin.gif užtenka vos vos sutepti šepetėlį ir jau gali padauginti. Su laiku išmoksti smile.gif
Atsakyti