Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

Mano naujausias pirkinys ranku kremas Svelnus prisilietimas su kakavos sviestu. Nekartosiu antra karta, nors drekinimas neblogas bet sunkiai tepasi, sunkokai spaudziasi ir kvapas nepatinka. Mango tango daug labiau patiko, beje kaune mole daug kam nuolaidos, ranku kremui net 50 proc.
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2014 06 08, 21:11)
As jau senokai naudoju kuno kremus is uoga uoga, tikrai buvau patenkinta. Nenusiseke tik su oaskutiniuoju spanguoliu potvyniu. Snd pastebejau ant jo pelesi, o galiojimas iki 07.14. Visada laikydavau vonioj, ir nieko nenutiko. Nuvaliau pelesius, isbraibiau, ziuresiu, ar neatsiras vel. Nes gaila ismesti, dar puse pakuotes liko  unsure.gif

tokio kremo tikrai nepatarčiau jau naudoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 06 12, 08:13)
tokio kremo tikrai nepatarčiau jau naudoti  ax.gif

tai ir nebenaudoju, tik siaip stebiu, kas bus toliau. Teks ismest.
Atsakyti

QUOTE(Žemuogytė @ 2014 06 18, 09:43)
Patikslinsiu, kad pasiūlymas galioja 06.19-06.24  4u.gif

thumbup.gif

jau prasinešiau smile.gif prisiskaičiau apie pudras, tai nusipirkau vieną pabandyti (šimtas metų be jokios dekoratyvinės kosmetikos gyvenau smile.gif

dar lūpų blizgį įsigijau.

man patiko - ir pudra, ir blizgis, taip lengvai, švelniai dengia, veidas ir lūpos atrodo natūraliai, gaiviai taip, sveikai.

užskaitau.
Atsakyti
nu va, apsisopinau smile.gif menulio rasa + maskuotukas + blizgesys + pudra, ejau is pat ryto, tamsiu pudru tai buvo nemazai prideta, nemiegancioji grazuole buvo tik 2 pudros, viena paemiau, kita liko, matyt einamos labai ir jau nebeturejo, dar sakiau eisiu vaikui roziniai zandukai nupirkt, situ gal neispirks taip greit biggrin.gif mineraline pudra turiu, ne uogos, bet prasoviau su atspalviu, nenaudoju, labai norejau tu uogu, pasiemiau sviesiausia atspalvi, nors oda idegus, bet kaip idomiai ta pudra prisitaike! as anksciau buvau bandzius, siek tiek tamesni, lyg sampanas vadinasi, galvojau, vis gi vasara idegis ir t.t.. bet kai isejau i lauka, kontrastas pasimate, is tikro geriausiai paziuret kaip atrodo dienos sviesoj, ne parduotuvej prie lempu, nemiegancioji grazuole tada man pasirode per daug sviesi, bet dabar kai pabandziau, ant idegusios odos ji atrodo tiesiog idealiai, be akcijos buciau tikrai nepirkus, vis gi ne pigus malonumas smile.gif sekmes sopinantis!
Atsakyti
QUOTE(Cheri88 @ 2014 06 19, 11:35)

o kaip mėnulio rasa? pirmą kartą perkate? smile.gif
Atsakyti
gal kas turit skaistalu?
ziema kai rinkausi tarp mineralines pudros ir skaistalu- nugalejo pudra.
db noreciau skaistalu, nes baiginesi visi turmi
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2014 06 19, 13:14)
o kaip mėnulio rasa? pirmą kartą perkate? smile.gif

pirkau pirma karta, bet naudoju ne pirma smile.gif))) rinkausi tarp to aliejuko makiazui valyt (nepamenu pavadinimo) ir menulio rasos pienelio, siaip pienelis gan skalsiai naudojasi, mazai reikia, lengvas toks ir veidas toks svelnus palieka, nuvalo gerai, kvepia levandom, zodziu dedu pliusa smile.gif
Atsakyti
Skaistalai tai man labai roziniai pasirode biggrin.gif cia dar pries tai kai ziurejau.
As tai ziurejau ziurejau, nieko man daugiau nereikejo tik mineralines. Esu turejus BareMinerals, Everyday Minerals tai labai pasitikejau aprasymais, niekada neprasoviau. Si karta nezinau, mano oda idegus, pasimeiau sustinges spindulys, bet ji man lyg ir tamsoka pasirode kai pasidaziau. Dabar lyg ir nieko, susivienodino g.gif nu ziuresim, tepiau ant BB kremo, gal todel taip pasirode. Bet nepatiko tai kad uzklijuota pudra buvo isbyrejusi po visa indeli, nesandarus vadinasi doh.gif
daugiau nieko nepirkau, atsilaikiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 19 birželio 2014 - 18:14
QUOTE(guodzik @ 2014 06 19, 18:12)
Skaistalai tai man labai roziniai pasirode  biggrin.gif cia dar pries tai kai ziurejau.
As tai ziurejau ziurejau, nieko man daugiau nereikejo tik mineralines. Esu turejus BareMinerals, Everyday Minerals tai labai pasitikejau aprasymais, niekada neprasoviau. Si karta nezinau, mano oda idegus, pasimeiau sustinges spindulys, bet ji man lyg ir tamsoka pasirode kai pasidaziau. Dabar lyg ir nieko, susivienodino  g.gif nu ziuresim, tepiau ant BB kremo, gal todel taip pasirode. Bet nepatiko tai kad uzklijuota pudra buvo isbyrejusi po visa indeli, nesandarus vadinasi  doh.gif
daugiau nieko nepirkau, atsilaikiau  thumbup.gif

pasiemiau jauna vyna. patys naturaliausia.
man irgi kazkaip pasirode kad nieko verto demesio ner. ju salelej man rodos daugiau visko yra.
skaistalais ilgai galioja - beveik 2 metus!
Atsakyti
as bandziau tik ta tikroji roze skaistalus, norejau rausvu zanduku, pasirinkau pacius ruzaviausius, bet ant odos ta spalva gaunasi tokia idomi, ta ruzava visai neintensyvi ir net ne ruzava, siaip gan naturali ir grazi spalva, gal kad su pudra susimaiso, na bet toki atspalvi jau turiu, tai nusprendziau pirma isbaigt smile.gif
Atsakyti
o as isisrinkau pacius neruzaviausius skaistalus. tai kazkokie per tamsus pasirode mn ant veido. ir laaaaaaabai pigmentuoti. nepratus as prie tokiu-lb gerai kimba unsure.gif
Atsakyti