Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

QUOTE(Ramzetė @ 2014 04 17, 10:52)

Mano normali, linkusi sausėti ir man kemša  verysad.gif

tikriausiai linkusiai į riebumą odai juo labiau netiktų g.gif labai norėjau išbandyti, bet paskaičius ne vieną atsiliepimą apie porų kimšimą, suabejojau, nes kaip tik oda apsitvarkė, bet yra visokių randelių, kuriuos reiktų pamaskuot.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2014 05 05, 12:43)
Galvoju apie maskuotuką, bet šiek tiek bijau, kad juo patepus, paskui biria pudra, gali iš po pudros matytis, kad maskuotukas teptas. Ar nesimato?

Nesimato, kaip minėjau po maskuoklio naudoju mineralinę pudrą, tai viskas gerai nesimato tikrai. Jei daugiau pritepus gal ir matytusi, bet čia jau su visais maskuokliais tas pats. Jei galit nueikit į salelę ir pabandykit, kad ir ant rankos pasitepti maskuotuko ir pudros, galėsit gyvai įvertinti.
Beje gyvai pirkti patarčiau, nes prieš perkant gyvai sprendžiant iš tinklapio buvau nusprendusi pirkti agentą 002 rausvo atspalvio, bet kai pabandžiau gyvai tą spalvą ant rankos ir net ant spuogo, tai supratau, kad ši spalva netinka ir pabandžiau agentą 001, kuris kaip tik labai tiko su savo gelsvu atspalviu.
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2014 05 05, 15:43)
tikriausiai linkusiai į riebumą odai juo labiau netiktų  g.gif  labai norėjau išbandyti, bet paskaičius ne vieną atsiliepimą apie porų kimšimą, suabejojau, nes kaip tik oda apsitvarkė, bet yra visokių randelių, kuriuos reiktų pamaskuot.

Keista, o as nepastebejau, kad man kimstu g.gif na bent jau spuogu nekyla, o poros mano kemsasi ir netepant nieko doh.gif mano oda riebi, net labai.. patepu veida labai lengvu drekinanciu kremuku ir tada maskuotuku, tada reikia sausos pudrytes.. bet pastebejau, kad sausumas pradejo listi, tai reikia stipriau drekinancio kremo matyt.. tik itariu, kad nuo kremo gali priklausyti kimsimasis g.gif
Atsakyti
Gal kas turėtų atsiliepimų apie Inteligento kremą po skutimosi?
Atsakyti
QUOTE(rututex @ 2014 05 15, 01:23)
Sveikos,
Esu ketvirtakursė studentė, šiuo metu rašau bakalaurą ir atlieku tyrimą

Bent man atidaro tuščią langą g.gif

Kaip vertinate uogauoga lūpų blizgius? Ar nesausina lūpų, nenubėga?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Beje, ar jie neturi to lipnumo pojūčio?
Atsakyti
Aš blizgio lipnumo nejaučiu, bet man jis tuoj pat dingsta nuo lūpų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 05 15, 08:05)
Bent man atidaro tuščią langą  g.gif

Kaip vertinate uogauoga lūpų blizgius? Ar nesausina lūpų, nenubėga?

Ačiū  4u.gif

nesausina, nenubėga smile.gif tik ilgai nelaiko ir, jeigu per daug užsitepi, subėga į raukšleles nelabai gražiai smile.gif šiaip esu gan patenkinta, naudoju kaip kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Idioma @ 2014 05 14, 09:16)
Gal kas turėtų atsiliepimų apie Inteligento kremą po skutimosi?

Kiek zinau, neblogai padrekina, nera riebus. Draugui patiko smile.gif
Atsakyti
vis dėlto įsigijau maskuotuką, labai džiaugiuosi, nes porų man nekimšo (oda riebi). smile.gif maskuoja neblogai, atrodo labai natūraliai.
Atsakyti
Lūpų blizgis - tikrai puikus, nenuteka, nesausina lūpų, tikrai nėra lipnus.
Lengvas, maloniai jaučiasi ant lūpų, malonus kvapas. Nepalieka jokių arba beveik jokių baltų apnašų ant lūpų kraštų.
Tiesa, spalvą reikia kartas nuo karto vis atnaujinti. Kaina galėtų būti mažesnė, juk vienos spalvos dažniausiai neužtenka, norisi bent 2-3...
Kai tik pabaigsiu turimus lūpdažius ir kitus blizgius, visiškai "pereisiu ant" Uogos blizgių smile.gif
Atsakyti
As jau senokai naudoju kuno kremus is uoga uoga, tikrai buvau patenkinta. Nenusiseke tik su oaskutiniuoju spanguoliu potvyniu. Snd pastebejau ant jo pelesi, o galiojimas iki 07.14. Visada laikydavau vonioj, ir nieko nenutiko. Nuvaliau pelesius, isbraibiau, ziuresiu, ar neatsiras vel. Nes gaila ismesti, dar puse pakuotes liko unsure.gif

Galiu pagirti lupu balsamus - pirata ir uzuomina smile.gif mano mylimiausi, vasara jais pakeiciau blizgius.
Atsakyti