Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

Na taip, straipsnyje siek tiek reklamavimas juntamas. Vienintelis dalykas PRIES man pasimate tik pries NAMUDINE kosmetika...
Atsakyti
Manau natūralu, kad žmogus tiki, su kuo dirba (aišku, ne visada taip būna, bet tada ir parduoti būtų sunkiau). Tai aš paskaičiau tą straipsnį ir pamiršau - visiškai nenaudingas smile.gif Ir man pasirodė, kad ji kalbėjo apie namie daromas kosmetikos priemones, nes tie rankų darbo produktai, kurie patenka į lentynas oficialiai - jie yra tikrinami ir tikiu, kad ne šiaip tept lept daromi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramzetė @ 2014 04 05, 09:30)
Čia turėjau minty kitų firmų (Sante, Aubrey Organics) šampūnus ax.gif

Supratau wink.gif
Sante vienas šampūsikas man visai patiko - su ginkmedžiu.
Aubrey neteko bandyti šampūno, tik kondicionierių.
Atsakyti
Straipsnis manau kazkaip tikrai ne i sita tema:)
Uoga uoga nera kosmetika kuri atkeliauja i lentynas kaip namudine, is kokios moters kuri savo virtuvej namuose sumaiso kremukus:)
Visu produktu recepturu saugumas tikriamas Didziosios Britaijos laboratorijoje, Lietuvos nacionalines visumenines sveikatos prieziuros laboratorijoje tiriami gaminiu mikrobiologiniai ir cheminiai parametrai, na o gamybos patalpos yra ne namu virtuve, o pagal teises aktus ir reikalavimus yrengtos gamybines patalpos:)
Atsakyti
isbandziau mineraline pudra. kadangi tai buvo pirma mineraline apskritai - tai negaliu palyginti su nieko. Kazkada kai tik atsirado jos- kazkas man paasikino, kad sia pudra reikia tepti su spec. tam skirtu sepeteliu ir tada veidas po sios pudros atrodo kaip pasitepus skysta pudra - grazu, gaivu, 'slapia'. nes nenaudoju sausu/kompaktiniu/biriu pudru nes nepatinka kaip veidas atrodo miltuotas ir sausas po to.
taigi. isigijau ir tinkama sepeteli . bet tokio efekto negavau smile.gif
siaip nieko blogo. gero - na, priduoda spalva,pagyvina veida. tik tiek.
Atsakyti
O man labai patiko smile.gif galbūt todėl, kad mano oda nereikli, reikia tik kiek palyginti, ir tiek smile.gif neseniai pati gavau spec. Real Techniques šepetėlį (turėjau Ecotools, skirtą pudrai, bet jis kitaip visai atrodo. Nelabai malonu dengti juo buvo). Kaip tik dabar pasidengusi veidą esu uoga mineraline pudra, tai skirtumas labai gražus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylum: 08 balandžio 2014 - 10:39
QUOTE(mylum @ 2014 04 08, 10:18)
O man labai patiko  smile.gif  galbūt todėl, kad mano oda nereikli, reikia tik kiek palyginti, ir tiek smile.gif neseniai pati gavau spec. Real Techniques šepetėlį (turėjau Ecotools, skirtą pudrai, bet jis kitaip visai atrodo. Nelabai malonu dengti juo buvo). Kaip tik dabar pasidengusi veidą esu uoga mineraline pudra, tai skirtumas labai gražus  bigsmile.gif

as irgi Real technigques gavau smile.gif
Atsakyti
Real Techniques idealiai tinka thumbup.gif ir dengiasi žymiai geriau, patogiau. Jau vien dėl savo dydžio ir pločio smile.gif
Atsakyti
Man Uoga pudrytė labai super! Pelenės parodoj atitaikė spalvą, padažė pabandymui ir neatsispyriau. Atrodo daug natūraliau nei su skysta pudra, o veidas atrodo lygus ir "šviežias", jokių paraudimų ar pan. Net ir spuogiukus nedidelius maskuoja, jei norima daugiau maskuoti užtenka su lašeliu vandens sumaišyti ir atskirai teptuku užtepti. Nėra ir birios pudros sausumo efekto smile.gif
Atsakyti
Beje, gal kur yra parašyta, koks šios pudros kiekis gramais?
Nes kitų gamintojų mineralinę pagrinde matau nusakytą gramais, tad norėčiau palyginti, ar verta už tiek pirkti smile.gif
Atsakyti
Mililitrais rasoma, tai pudrytes po 20ml. Pasiteirausiu kiek gramais...
Atsakyti
8g
Atsakyti
http://www.kosmetiko...ralines-pudros/
Atsakyti