Manau kiekvienam pagal save, gal vienam reik, kad kreme butu simtas alieju ir ju po lasiuka tik ideta, o kitam pakanka ir maziau, bet atitinkamai daugiau aliejaus yra.
Manau visada buvo ir bus kam nepatiks kazkas:)
Dziugu jei yra kam patinka, tinka ir itinka Uoga uoga:) Visi esam labai skirtingi ir visu odos skirtingos, kai vienam tinka kremas, kitam visiskai netiks:)
O man maskuoklis netinka... Maskuoja gerai, spalva gera (001 turiu), bet kuo daugiau maskuoju - tuo daugiau spuogeliu kyla salia, gal kemsa poras jis man, nzn, bet dar tokio veido neturejau (net paauglystej)...
Kaip gaila, kad jums netiko... Tikrai idomu nuo ko cia taip jie kyla jums.... gal tiesiog netinka, ir tikrai pakimso poras... Gaila
O turit pudra? su irgi siek tiek galima pamaskuot. Reketu tiesiog pirstu jos siek tik patapsnoti ant spuogelio ar kitos norimos uzmaskuoti vietos ir tada jau iprastai padengt veida pudryte. Na bet aisku maskuos cia jau sitaip tai silpnokai, nebus kaip su maskuotuku
O turit pudra? su irgi siek tiek galima pamaskuot. Reketu tiesiog pirstu jos siek tik patapsnoti ant spuogelio ar kitos norimos uzmaskuoti vietos ir tada jau iprastai padengt veida pudryte. Na bet aisku maskuos cia jau sitaip tai silpnokai, nebus kaip su maskuotuku
QUOTE(zuika_puika @ 2014 04 01, 19:57)
O man maskuoklis netinka... Maskuoja gerai, spalva gera (001 turiu), bet kuo daugiau maskuoju - tuo daugiau spuogeliu kyla salia, gal kemsa poras jis man, nzn, bet dar tokio veido neturejau (net paauglystej)...
Deja, bet ir man kemša poras, išbėrė visą veidą po kelių dienų maskuotuko naudojimo
Šampūnas su bruknėmis naudojasi taupiai, gerai putoja, nesuvelia taip plaukų kaip kiti mano naudoti natūralūs šampūnai, bet jį labiau rekomenduočiau kas dieną plaunančioms galvą. O aš norėčiau bent kas dvi dienas plauti Taigi taip pat nekartosiu.
Kremas "Oranžinis debesėlis" patiko ir tiko Greitai susigeria, nebetempia odos kaip nuo kai kurių. Kartosiu, tik rudeniop, nes neramina mandarinų ea fototoksiškumas
QUOTE(Ramzetė @ 2014 04 04, 21:13)
Deja, bet ir man kemša poras, išbėrė visą veidą po kelių dienų maskuotuko naudojimo
Šampūnas su bruknėmis naudojasi taupiai, gerai putoja, nesuvelia taip plaukų kaip kiti mano naudoti natūralūs šampūnai, bet jį labiau rekomenduočiau kas dieną plaunančioms galvą. O aš norėčiau bent kas dvi dienas plauti Taigi taip pat nekartosiu.
Kremas "Oranžinis debesėlis" patiko ir tiko Greitai susigeria, nebetempia odos kaip nuo kai kurių. Kartosiu, tik rudeniop, nes neramina mandarinų ea fototoksiškumas
O kokie šampūnai jums vėlė plaukus?
QUOTE(Monicute @ 2014 04 01, 23:25)
Kaip gaila, kad jums netiko... Tikrai idomu nuo ko cia taip jie kyla jums.... gal tiesiog netinka, ir tikrai pakimso poras... Gaila
Man irgi gaila, dabar gydausi veideli Bet pats maskuoklis patiko, atspalvis idealiai tiko prie mano naudojamos Dr. Hauschka pudros atspalvio, gerai pamaskuodavo. Bet kuo daugiau tepiau, tuo daugiau prikildavo salia pulinuku..
Uoga uoga pudros nebandziau, nemoku biriom pudrom naudotis , esu turejus mineraline, bet nepasidengdavo taip graziai veidas kaip su kremine, as matyt prie tokios pripratus ir nieko napadarysi
QUOTE(Petitgrain @ 2014 04 04, 20:19)
O kokie šampūnai jums vėlė plaukus?
Čia turėjau minty kitų firmų (Sante, Aubrey Organics) šampūnus
QUOTE(illuminated @ 2014 04 01, 20:18)
Tai dėl to ir įdomu ar šiaip iš piršto laužia, ar kas..
O kad vadinti uoga uoga kosmetiką prastos kokybės ir neatitinkančia kainos.. Nežinau.. Kiekvienas gamintojas turi ir labiau, ir mažiau pasisekusių produktų, man to pienelio pvz. sudėtis nepasirodė tokia jau BAISIAI skurdi savo darbą puikiai atlieka.
O kad vadinti uoga uoga kosmetiką prastos kokybės ir neatitinkančia kainos.. Nežinau.. Kiekvienas gamintojas turi ir labiau, ir mažiau pasisekusių produktų, man to pienelio pvz. sudėtis nepasirodė tokia jau BAISIAI skurdi savo darbą puikiai atlieka.
http://m.15min.lt/id...99-417475?cf=df
Štai dar vienas pasisakymas prieš, ką manot?
QUOTE(korespond @ 2014 04 05, 22:09)
prieš ką?
QUOTE(korespond @ 2014 04 05, 21:09)
Ne kažin ko vertas pasisakymas, juk mergina dirba su tuo gamintoju, tad akivaizdžiai reklamuos jį ir pasisakys "prieš" kitus
QUOTE(Ereba @ 2014 04 05, 22:34)
prieš ką?
Prieš rankų darbo kosmetiką
Papildyta:
QUOTE(illuminated @ 2014 04 05, 22:55)
tad akivaizdžiai reklamuos jį ir pasisakys "prieš" kitus
Panašu į tai