Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

QUOTE(mylum @ 2014 03 25, 22:09)
O kokia tavo plaukų spalva? Dark skirtas tamsiaplaukėms labiau, o bright - šviesiaplaukėms smile.gif

Rudaplaukė, bet kažkaip privengiu dažniausiai tamsiaplaukėms skirtų priemonių, nesinori tamsint savo plaukų spalvos biggrin.gif
Atsakyti
Imkit tada Jungliu eliksyra, nei sviesinanti, nei tamsinanti poveiki turinti kauke, tiesiog neautrali:) O kas del Bright side ir Dark side (atsiprasau, ipratusi dar vadint senaisiais angliskais pavadinimais) tai ir, tikrai, tesiskiria is esmes tik i viena, atitinkamai, ieina ramuneliu ekstraktas, o i kita juodosios arbatos:)
Atsakyti
QUOTE(Monicute @ 2014 03 26, 09:54)
Imkit tada Jungliu eliksyra, nei sviesinanti, nei tamsinanti poveiki turinti kauke, tiesiog neautrali:) O kas del Bright side ir Dark side (atsiprasau, ipratusi dar vadint senaisiais angliskais pavadinimais) tai ir, tikrai, tesiskiria is esmes tik i viena, atitinkamai, ieina ramuneliu ekstraktas, o i kita juodosios arbatos:)

Bet juk daugiau nei naivu yra manyti, kad Bright Side su savo ramunėlėm paims ir pavers mane blondine? biggrin.gif Tai manau, galėčiau ir Bright Side tada pabandyt, kai baigsis manoji kaukė, nieko baisaus juk nepadarytų plaukams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 03 26, 12:58)
Bet juk daugiau nei naivu yra manyti, kad Bright Side su savo ramunėlėm  paims ir pavers mane blondine?  biggrin.gif Tai manau, galėčiau ir Bright Side tada pabandyt, kai baigsis manoji kaukė, nieko baisaus juk nepadarytų plaukams ax.gif

Manau, kad tikrai puikiai tiks. Turių šį aliejų, kvapas nuostabus, poveikis taip pat patinka.
Atsakyti
Blondine netapsit tikrai:)
Atsakyti
Isbandziau taip daugumos isgirta veido kauke Purvinoji Undinele, labai patiko wub.gif man labai malonu ja tepti, nors kvapas kiek erzino, beje nors galiojimas parasytas buvo iki 21 dienos, as ja sunaudojau apie kito menesio 3-4 diena, issilaike saldytuve kuo puikiausiai bigsmile.gif
Atsakyti
Daznam pasiseka islaikyt ilgiau, pati ne karta taip islaikiau. Svarbiausia, kad nepatektu i indka vandens, nesvarumu kokiu ir nepradetu ten gyvent pelesiukas koks:)
O ar kas turit apie pudras nuomoniu svieziu? Ismegino gal kas daugiau?
Atsakyti
Aš neatsidžiaugiu savo maskuotuku "Agentas 001" bigsmile.gif kadangi kasdien nesidažau, tai tiesiog kartais pasitepus kremu, užtepu problemines vietas maskuotuku ir išsklaidau smile.gif pamaskuoja ir apgydo spuogelius smile.gif pastebėjau po savaitgalio, kai naudojau kiekvieną dieną- buvau nudraskius keletą spuogelių, tai po savaitgalio jie išnyko visai bigsmile.gif dažniausiai nudraskyti supūliuoja ir gyja mažiausiai savaitę..

Labai norėčiau išbandyti ir mineralinę pudrytę, jau išsirinkau spalvą salelėj..tik kyla klausimas- kaip pasidažyti, kad nebūtų matyti tarsi milteliais apibarstyta? g.gif kas tam turi įtakos? šepetėlis? pudravimo judesiai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2014 03 31, 16:31)

Labai norėčiau išbandyti ir mineralinę pudrytę, jau išsirinkau spalvą salelėj..tik kyla klausimas- kaip pasidažyti, kad nebūtų matyti tarsi milteliais apibarstyta?  g.gif  kas tam turi įtakos? šepetėlis? pudravimo judesiai?  blush2.gif

va video, gal pagelbes http://www.youtube.c...h?v=-9lyg9DNfsY
su sepeteliu siulo nubraukti pudros pertekliu,o paciai pudrai naudoti minksta kempinele pudros.
Atsakyti
Dar kartą dalinuosi savo blog'o įrašu apie Mėnulio rasą, tik šį kartą siūlau atkreipti į vienos merginos (moters?) komentarus - nelabai teigiami.. ax.gif
http://makeupbyruth....s-menulio-rasa/
Čia tik šiaip, įdomu kiek išties verti tokie pasisakymai. smile.gif
Atsakyti
Nieko naujo neparase biggrin.gif tokiu ir panasiu pasisakymu, pasvarstimu apie uoga uoga jau buvo ne karta biggrin.gif ir temoje tai jau buvo aptarta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 04 01, 17:50)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif
tikriausiai visada bus tokiu pasisakymų  g.gif tik nežinai ar jie iš pavydo ar šeip pavydas  biggrin.gif kad sekasi ir pan

Tai dėl to ir įdomu ar šiaip iš piršto laužia, ar kas..

O kad vadinti uoga uoga kosmetiką prastos kokybės ir neatitinkančia kainos.. Nežinau.. Kiekvienas gamintojas turi ir labiau, ir mažiau pasisekusių produktų, man to pienelio pvz. sudėtis nepasirodė tokia jau BAISIAI skurdi biggrin.gif savo darbą puikiai atlieka.
Atsakyti