Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

Tarp naujienu ne tik pudrytes, skeistalai, bet ir maskuotukai:)
Pudryte meginau, bet nesu kompetetinga papasakoti mat visiskai nesidazau ir neneudoju dekoratyvines kosmetikos, man ta pudryte profesionali visaziste padenge veida:) Ka galiu pasakyt - jausmas geras, nes nieko nesijaucia ant veido, bet padaro veido oda matiskesne, suvienodina ja.
Skaistalu nemeginau ir maskuotuko dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monicute: 14 vasario 2014 - 19:26
Įdomu maskuoklis tiktų labai šviesiai odai g.gif nes tik du tėra, o ir tie ne pagal šviesumą/tamsumą, o pagal rožinius ar gelsvus tonus.
Pudrą tai norėčiau pabandyt, bet abejoju ar artimiausiu metu, nes turiu dar savo EM. O šepetėliai natūralių šerių kažkaip nelabai traukia.
Atsakyti
Pasitaisau, sepetelis sintetinio plauko. Man tai jis svelnutis toks, pamaniau naturalus...
Atsakyti
Gal kas jau čiupinėjo Uoga Uoga šepetėlį?
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 02 18, 14:18)
Gal kas jau čiupinėjo Uoga Uoga šepetėlį?

konsultantė šiandien mane dažė juo. Jis gana mažas, bet iš potepių pasirodė gana neblogas g.gif nei per minkštas, nei per kietas rolleyes.gif
Atsakyti
NUOLAIDOS TAIKOMOS TAIP:

Balti indeliai (visi balti indukai, sampunu indeliai bei maskuotuku indeliai). Surinkus tris betkuriu siu pakuotes tuscias galite isigyti kuri nors viena su -50proc.

1 tuscias lupu blizgis suteikia -20proc naujam lupu blizgiui.

1 indelis nuo pudros suteikia -20proc naujai pudrytei isigyti.

1 buteliukas suteikia -20proc naujam buteliukui isigyti.
Atsakyti
Merginos, kuris kremas yra labiausiai drėkinantis? Galvoju apie Oranžinį debesėlį g.gif Gaila, kad Oze nebeprekiauja verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 20 vasario 2014 - 15:59
https://uogauoga.lt/...skaistalus.html
Atsakyti
As siandien buvau pasiryzusi nusipirkti mineraline pudra, nuejau galvoju nu reik pirma issibandyti ar neisbers, nes labai kaprizinga mano oda, ir beria T zona. Nu padaze mane labai graziai, bet mazdaug po 3 valandu T eme blizdegti, po 4 valandu eme dar labiau blizgeti negu kad isvis nieko nedeta ant odos. Tai vat dziaugiuosi kad nenusipirkau, nes matyt man ji nelabai tinka,nors jausmas geras buvo, nei trauke nei griauze. viskas gerai. dar nesulaukiau rytodienos, tai nezinau ar isbers ar ne,kol kas neisbere.tiesiog nusivyliau kad net pilnos darbo dienos nesulaike to blizgalo ant veido. O tepe sliuoksniu gana daug kokius 2-3.
Dar sepetelis patiko kuriuo tepe, toks fainas jausmas buvo didelė šypsena
Atsakyti
O man pudra labai thumbup.gif esu sausos odos savininkė, žiemą mėgsta ji šerpetoti, pleiskanoti. Svarbu gerai sutepti kremu, palaukti kol įsigers ir tada pudruoti. Ėmiau pačią šviesiausią rausvo atspalvio spalvą. Labai natūraliai, sveikai ir lygiai atrodo veidas smile.gif kitą savaitę parašysiu išsamų atsiliepimą, nes dabar neturiu laiko rimtai prisėsti smile.gif
Atsakyti
Uzmaciau EA ir absoliutus asortimente. Idomu, kaip kokybe? Kolkas tik KN bei AN esu pirkusi ir kokybe tenkino. Butu gerai, jei ir uogu butu panasi, jau vien del kainu ir darbo laiko (ir kad siustis nereikia), bet kazkaip vilciu daug nededu... Nepatingekit brukstelt atsiliepima kas isbandysit 4u.gif
Atsakyti
Gal dar atsirado isbandziusiuju naujienas? Buciau arciau isigijimo vietu, net neklausciau, o dabar pirkt internetu nesinori schmoll.gif
Ar maskuokliai tinkami paakiams? Ar nebus per sunkus? As nelabai suprantu ju konsistensijos, bet kaip suprantu jie ne birus? g.gif
Atsakyti