Trumpas pagiriamasis žodis kremui Gėlių Jėga. Šiaip kol kas naudojau tik oranžinį debesėlį ir plaukams kaukę, bet kai oras toks, kaip dabar už lango, su debesėliu nebeišsiverčiu
Nusipirkau gėlių jėgą, tiesą pasakius, rinkausi pagal kvapą, konsultantė davė tą pabandyti, žiemos karštį ir dar trečią kažkokį. Tai dabar gal pora savaičių su gėlių jėga gyvenu. Nu pasaka kažkokia, ne kremas. Iškart ant veido užsitepus jausmas ir vaizdas kaip kokiu aliejum išsitepliojus, bet dabar jau pripratau, išmokau, kiek reikia tept (nedaug) Susigeria, o po to... Tobula oda, ne tas žodis. Man žiemą taip džiūdavo, ypač, tarkim, iš dušo išėjus, būdavo net lupasi iš sausumo oda, vaizdas toks, kaip vasarą nusvilus ir nusilupus. Visos problemos dingo, kaip nebūta. Idealiai sau atrodau, švelni normali oda
Tuiru sita kremuka rankoms, nepatinka visai, nei kvapas, nei drekinimo nera super, gautas dovanu, tai reik pabaigt kazkaip.
Tas ranku kremas ir man nepatinka. Pati tekstura gal ir nieko visai, bet kvapas kaip leliju kvapas, primena man sermenis
O kaip Uoga Uoga muilai? Ypač domina su kokosų pienu ir levandomis, nes dabar naudoju "Gėlių laukai" ir esu labai patenkinta, kad nesausina veido, nes mano mišri, kadangi žiūrėjau muilo sudėtį, tai irgi aliejai pagrinde. Gal kas bandėt pasidalinkit nuomonėm.
http://numnumlee.blo...ogai-uogai.html atsiliepimai
QUOTE(wanilla555 @ 2014 02 01, 20:22)
Tas ranku kremas ir man nepatinka. Pati tekstura gal ir nieko visai, bet kvapas kaip leliju kvapas, primena man sermenis
Sveikos, gavau dovanų šitą kremą, man tai jis tokio kvapo kaip pas dantistus kabinete , toks vaistų, bet drėkina gerai, o po pasitepimo praėjus kažkiek laiko, tas nemalonus kvapas dingsta ir jaučiasi dar kažkoks kitas, bet jau malonesnis kvapas.
Perskaičiau šitą temą ir susidomėjau, greitu laiku lėksiu į Molą
Isbandziau kuno sviesta ,,Misko skanestas,, , tai galiu pasakyt nelabai patiko, pavadinimas ,,skanus,, , isvaizda-taip pat, bet kvapas gryno sviestmedzio, melyniu ne kvapelio , taip pat tepantis jauciasi sviestmedzio ,,grudeliai,, , nelabai malonu, nezinau ar kartociau si sviesta dar kart.
Bei taip pat isbandziau Rasulo molio biru prausikli, pats molis geras ir puikiai valantis, bet noreciau paprasyti gamintoju pakeisti ipakavima, nes jis be galo nepatogus, reiktu toki moli pakuoti i pailga bonkute, o ne i apvalia, nes pradarant apvalia molis isbyra, nepatogu pasemti, taip pat butu gerai, jei pagamintumete ir skysta pavidala sio molio (tikrai zinau kad imanoma, kiti gamintojai ta turi)
Bei taip pat isbandziau Rasulo molio biru prausikli, pats molis geras ir puikiai valantis, bet noreciau paprasyti gamintoju pakeisti ipakavima, nes jis be galo nepatogus, reiktu toki moli pakuoti i pailga bonkute, o ne i apvalia, nes pradarant apvalia molis isbyra, nepatogu pasemti, taip pat butu gerai, jei pagamintumete ir skysta pavidala sio molio (tikrai zinau kad imanoma, kiti gamintojai ta turi)
QUOTE(Raselepagegiai @ 2014 02 11, 14:44)
Sunaudojau kalėdinį muilą ir muilą su kava, tai muilas su kava man labai labai patiko. jau mąstau apie naujo pirkimą. naudojau kūnui, nes muilas su kava bus per aštrus veidukui. aš veidui naudoju kitokias priemones.
ar nesausina muilas odos? esu kazkada senai bandziusi naturalu ekologiska muila (ne UogaUoga , kitos firmos) tai muila teko ismesti nes oda issausejo ir ja labai trauke po prausimosi, nors pas mane niekad tokios problemos nebudavo, tik va tas muilas taip paveike. Idomu , kaip su UogaUoga muilais ?
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 02 11, 17:11)
ar nesausina muilas odos? esu kazkada senai bandziusi naturalu ekologiska muila (ne UogaUoga , kitos firmos) tai muila teko ismesti nes oda issausejo ir ja labai trauke po prausimosi, nors pas mane niekad tokios problemos nebudavo, tik va tas muilas taip paveike. Idomu , kaip su UogaUoga muilais ?
taip, sausėja, po dušo visada pasitepu kojas ir rankas kremu ar aliejumi. bet kad baisiai išsausėtų, tai nėra, tik pastebėjau, kad reikia daugiau kremo kūnui nei vasarą (bet čia turbūt taip jau yra žiemą).
Va čia tai geras!!! https://uogauoga.lt/...skaistalai.html
Bent kol kas tai turbūt nepirksiu, bet išbandyti kada nors tikrai norėčiau
Bent kol kas tai turbūt nepirksiu, bet išbandyti kada nors tikrai norėčiau