Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

QUOTE(Rose Prick @ 2013 12 12, 22:09)

Naudoju veido kremą Aksominė oda, mano oda mišri, jaučiu, kad šiek tiek kemša poras, dabar rinksiuoso kitokį.

man ir pradžioj kimšo, bet paskui viskas susitvarkė. Kažkas jau čia minėjo, kad irgi taip buvo. mirksiukas.gif Ir tepiau nakčiai kartu su Argano aliejum, tai išvis oda minkšta ir švelni. wub.gif
Atsakyti
Idomiai suderinot: argano aliejus plius kremukas. Tepdavot is pradziu aliejuko ant veido o po to krema, ar kazkaip maisydavot? Saunu kai individualiai priderinat ka jusu oda megsa ir i ka teigiamai sureaguoja.
Pameginsiu ir as alieju argano panaudot su kremu kartu:)
Atsakyti
QUOTE(Monicute @ 2013 12 20, 09:46)
Idomiai suderinot: argano aliejus plius kremukas. Tepdavot is pradziu aliejuko ant veido o po to krema, ar kazkaip maisydavot? Saunu kai individualiai priderinat ka jusu oda megsa ir i ka teigiamai sureaguoja.
Pameginsiu ir as alieju argano panaudot su kremu kartu:)

tepdavau pirmiausia kremuką. Kai susigerdavo, tada argano aliejaus. mirksiukas.gif Bet bent jau man taip naudojant, labai apsilygino oda. thumbup.gif
Atsakyti
Man patinka Uoga uoga kosmetika, nes ji tokia nekalta atrodo biggrin.gif Jei kita kosmetika kaip coca cola, tai ji kaip lietuviškas naminis kompotas su razinom biggrin.gif

Naudojau pavasarį kremuką veidui riebiai odai su greipfrutais (tik pavadinimo jau nepamenu). Lyg ir švelnino odą... Bet nuėjus pas kosmetologą pasakė, kad nelabai tinka, nes mano riebi veido oda, tai aliejukai tik kemša dar labiau... Kažkaip nežinau, nesiginčijau, nes nesu ekspertė šitoj srity... bet perėjau ant kitos kosmetikos, biodermos, bet tikrai geriau veikia, poveikis matosi.

O šiuo metu uoga uoga naudoju tik rankų balzamą "Mano tango". Patinka. Minkština, natūraliai kvepia, ne kokia chemija...
Šiaip, rekomenduočiau smile.gif
Atsakyti
ar mėlynių kaukės veidui nebebus?
Atsakyti
Įsigijau "Puiki naktis" makiažo valiklį. Su aliejais nelabai draugauju, bet kažkaip pagriebiau, nes mama gyrė labai, tai galvoju pabandysiu ir labai patiko, makiažą gerai nuvalo, kvepiai labai skaniai. smile.gif
Atsakyti

i 
Monicute, kadangi Uoga uoga tema nėra išpirkta, todėl apklausom, kurios skirtos įmonės veiiklai gerinti, ne vieta.
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 01 26, 19:55)
ar mėlynių kaukės veidui nebebus?

Kodel taip sakte? negavote isigyt kurioje nors parduotuvelej? Manau tisiog ispirkta buvo. Visgi ju galiojimas kai yra trumpas tai negalima prigamint daug:) Gal tiesiog tikrai ispirkta buvo, nes tokiu ziniu, kad nebeprekiaus tai neturiu:)
Atsakyti
ne, nerandu jos internetiniame www smile.gif
Atsakyti
Aaa, internetinej parduotuvej, jei neklystu, nes jau senokai dirbau, tai kaukiu ir nebuvo. Del to pacio, del ju trumpo, vos 2 savaiteliu galiojimo ir del to, kad reikia laikyti saldytuve:)
Internetu perkant uztrunka pristatymas kelias dienas. Nors issiunciama kaukyte butu ka tik pagaminta, taciau kai pirkejas ja gautu, ji jau butu kelias dieneles pagyvenus, o ir nevisalaik saldytuve:)
Atsakyti
QUOTE(Monicute @ 2014 01 28, 17:13)
Aaa, internetinej parduotuvej, jei neklystu, nes jau senokai dirbau, tai kaukiu ir nebuvo. Del to pacio, del ju trumpo, vos 2 savaiteliu galiojimo ir del to, kad reikia laikyti saldytuve:)
Internetu perkant uztrunka pristatymas kelias dienas. Nors issiunciama kaukyte butu ka tik pagaminta, taciau kai pirkejas ja gautu, ji jau butu kelias dieneles pagyvenus, o ir nevisalaik saldytuve:)

mane domina tik aprašymas ir sudėtis 4u.gif
Atsakyti
Prasom, uoga uoga facebook paskyroje yra:
https://www.facebook...7...e=3
Atsakyti