Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

QUOTE(world @ 2013 11 26, 21:48)
Jeigu turite nemazai randeliu, tai jums puikiai tiktu ersketuogiu aliejus. 4u.gif

Nežinojau, kad ir šis tinka, šiuo metu bandau tamanus šiam reikalui ax.gif
Bet jau turbūt krypstam nuo temos rolleyes.gif
Atsakyti
Sakykite kaip daznai ta ersketuogiu alieju nauodoti?
Atsakyti
QUOTE(renatakalv @ 2013 11 27, 20:57)
Sakykite kaip daznai ta ersketuogiu alieju nauodoti?

Jei jūs dėl randelių, tai kiek žinau, tamanai šiam atvejui geriausias pasirinkimas. Tačiau žinoma, kiekvienam individualiai. Aš dabar tamanus kiekvieną dieną naudoju ryte ir vakare, sumaišytus su jojoba 4u.gif
Atsakyti
Ateinu su pagaliau teigiamu atsiliepimu apie kaukę Mėlynių šventė thumbup.gif Patiko, kad trumpas galiojimas - skatino nepamiršti ir užsitepti, sutepiau per nepilnas dvi savaites, užteko berods penkiems kartams. Dar patiko, kad ji vėsi iš šaldytuvo būdavo, tai taip maloniai gaivininanti būdavo, po jos veidukas švelnus ir matinis tapdavo, toks švaros jausmas bigsmile.gif

Bandysim dar kokią kaukę biggrin.gif
Atsakyti
o aš jau mėnesį ją laikau šaldytuve, deduos kažkur kartą į savaitę, nieko jinai nesugedo ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

naudoju jau kuris laikas Oranžinį debesėlį, tai kol kas pats geriausias kremas, kurį gyvenime naudojau, neperdedu. Mano oda mišri, kakta riebaluojasi, nosis ir smakras, ypač arčiau panosės, smakras po lūpom buvo tokie sausi, kad nuolat raudonuodavo, perštėdavo ir lupdavosi, kad ir kokį kremą betepčiau. Pradėjau debesėlį tept, per savaitę nustojo luptis, po mėnesio ideali oda pasidarė, jokios pudros netepu ant veido dabar, nereikia smile.gif

Ateina žiema, tai galvoju, kažkokį kremuką rimtesnį reikia naudot, bet neišsirenku. Gal kuri gali palyginti šiuos tris? Žiemos karštis, meilės istorija ir gėlių jėga.

Dar klausimas apie paakių kremus: bandžiau parduotuvėj kvapą kremų Akys kaip kokosai ir Žalioji gaiva, tai abu siaubingai nemaloniai kvepėjo. Kai akis išpūčiau ir atšokau, pardavėja paaiškino, kad čia dėl to, kad natūrali kosmetika. Bet, pavyzdžiui, mano turimi kremai (debesėlis ir mango tango) kvepia labai maloniai, tai kažkaip nežinau...normalus tas nemalonus kvapas ar ne... Aš tai pakentėt galiu, bet jei vyras pasilenks prie veido pabučiuot ir aš jam trenksiu tuo ''natūraliu'' kvapu, tai gal nebus labai smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smeterling @ 2013 11 23, 13:04)
man irgi iš pradžių kimšo, bet vėliau nebekilo spuogeliai  smile.gif

buvot teisi. thumbup.gif Dabar oda tikrai apsitvarkė. Beveik jau buteliukas baigiasi. Pirksiu dar. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(avietukai @ 2013 12 05, 18:29)
Sveikos,

naudoju jau kuris laikas Oranžinį debesėlį, tai kol kas pats geriausias kremas, kurį gyvenime naudojau, neperdedu. Mano oda mišri, kakta riebaluojasi, nosis ir smakras, ypač arčiau panosės, smakras po lūpom buvo tokie sausi, kad nuolat raudonuodavo, perštėdavo ir lupdavosi, kad ir kokį kremą betepčiau. Pradėjau debesėlį tept, per savaitę nustojo luptis, po mėnesio ideali oda pasidarė, jokios pudros netepu ant veido dabar, nereikia smile.gif

Ateina žiema, tai galvoju, kažkokį kremuką rimtesnį reikia naudot, bet neišsirenku. Gal kuri gali palyginti šiuos tris? Žiemos karštis, meilės istorija ir gėlių jėga.

Dar klausimas apie paakių kremus: bandžiau parduotuvėj kvapą kremų Akys kaip kokosai ir Žalioji gaiva, tai abu siaubingai nemaloniai kvepėjo. Kai akis išpūčiau ir atšokau, pardavėja paaiškino, kad čia dėl to, kad natūrali kosmetika. Bet, pavyzdžiui, mano turimi kremai (debesėlis ir mango tango) kvepia labai maloniai, tai kažkaip nežinau...normalus tas nemalonus kvapas ar ne... Aš tai pakentėt galiu, bet jei vyras pasilenks prie veido pabučiuot ir aš jam trenksiu tuo ''natūraliu'' kvapu, tai gal nebus labai smagu smile.gif

Galiu atsakyt i Jusu klausima del kvapo, kodel naturalus kremai, tokie kaip, debeselis ar mango tango, skaniai kvepia, o vat paakiu kremukai tie du...neturalus kvapas, kuris, kai kam, nelabai patinka.
Atsakymas slypi ju sudetyje. I paakiu kremus nedadami jokie eeriniai aliejai visai, kad nedirgintu akiu. Juk, vis gi, tepama labai arti akiu. O vat i veido kremus ir kitus kremus ieina eteriniai aliejai, geliu vandenys ir taip kremas igauna malonu kvapa:)
Atsakyti
aš šiandien nuspirkau lūpų blizgį- pirmas įspūdis puikus wub.gif labai graži spalva, maloniai tepasi ir minkština lūpas.
Naudoju veido kremą Aksominė oda, mano oda mišri, jaučiu, kad šiek tiek kemša poras, dabar rinksiuoso kitokį. Valiklis "Puiki naktis" irgi patinka, tikrai bandysiu daugiau priemonių blush2.gif
Atsakyti
merginos, kuri naudojot birias molio kaukes, kaip jas reikia pasidaryti. niekaip neišeina susitvarkyti, tai vandens per daug, sušoka į gumuliukus ir nesitepa ant veido. kaip jūs tą košę pasidarot. ačiū 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselepagegiai @ 2013 12 15, 15:30)
merginos, kuri naudojot birias molio kaukes, kaip jas reikia pasidaryti. niekaip neišeina susitvarkyti, tai vandens per daug, sušoka į gumuliukus ir nesitepa ant veido. kaip jūs tą košę pasidarot. ačiū  4u.gif  blush2.gif

Aš įsipilu molio į lėkštelę kokią, įlašinu porą lašelių aliejaus (ar puiklapių, ar argano), papurškiu truputėlį čiobrelių hidrolato arba vandens ir maišau plastikiniu ar mediniu šaukšteliu. Pilkit vandenį ar hidrolatą labai mažais kiekiais vis pamaišydama, išvis jei molio nedaug, tai lašinkit ir maišykit, o įpylus per daug vandens, tai gausis labai skystai, tokiu atveju reikės daugiau vis daugiau ir daugiau molio dėti, ir taip jis švaistysis. Nenaudokit metalinių įrankių.

Beje, nesenai nusipirkau veido kremą "Oranžinis debesėlis". Kol kas visai patinka. Labai malonus ir lengvas kvapas, puiki konsistencija, gerai tepasi ir greitai susigeria, nepalieka riebaus jausmo, tačiau bent kol kas odai pakanka drėkinimo. Jei labai orai atšals, tai gal žiūrėsiu kokį kitą kremą, bet dabar tai visai geras. Po kelių h nosis kiek apsiriebaluoja, žiūrėsiu ar neužkimš porų ir ar neišbers, nors kol kas nieko panašas (tfu tfu tfu) biggrin.gif
Atsakyti
O bandete kuri muius jau?
Atsakyti