QUOTE(avietukai @ 2013 12 05, 18:29)
Sveikos,
naudoju jau kuris laikas Oranžinį debesėlį, tai kol kas pats geriausias kremas, kurį gyvenime naudojau, neperdedu. Mano oda mišri, kakta riebaluojasi, nosis ir smakras, ypač arčiau panosės, smakras po lūpom buvo tokie sausi, kad nuolat raudonuodavo, perštėdavo ir lupdavosi, kad ir kokį kremą betepčiau. Pradėjau debesėlį tept, per savaitę nustojo luptis, po mėnesio ideali oda pasidarė, jokios pudros netepu ant veido dabar, nereikia
Ateina žiema, tai galvoju, kažkokį kremuką rimtesnį reikia naudot, bet neišsirenku. Gal kuri gali palyginti šiuos tris? Žiemos karštis, meilės istorija ir gėlių jėga.
Dar klausimas apie paakių kremus: bandžiau parduotuvėj kvapą kremų Akys kaip kokosai ir Žalioji gaiva, tai abu siaubingai nemaloniai kvepėjo. Kai akis išpūčiau ir atšokau, pardavėja paaiškino, kad čia dėl to, kad natūrali kosmetika. Bet, pavyzdžiui, mano turimi kremai (debesėlis ir mango tango) kvepia labai maloniai, tai kažkaip nežinau...normalus tas nemalonus kvapas ar ne... Aš tai pakentėt galiu, bet jei vyras pasilenks prie veido pabučiuot ir aš jam trenksiu tuo ''natūraliu'' kvapu, tai gal nebus labai smagu
Galiu atsakyt i Jusu klausima del kvapo, kodel naturalus kremai, tokie kaip, debeselis ar mango tango, skaniai kvepia, o vat paakiu kremukai tie du...neturalus kvapas, kuris, kai kam, nelabai patinka.
Atsakymas slypi ju sudetyje. I paakiu kremus nedadami jokie eeriniai aliejai visai, kad nedirgintu akiu. Juk, vis gi, tepama labai arti akiu. O vat i veido kremus ir kitus kremus ieina eteriniai aliejai, geliu vandenys ir taip kremas igauna malonu kvapa:)