QUOTE(Marseli @ 2013 11 08, 01:59)
Kad uogauoga kremai kemša poras galiu ir aš patvirtinti. Iš pradžių labai buvau susižavėjusi jų idėja, bet po bandymo teko nusivilti, deja. Panaši patirtis ir su Lietuvoj pilstomais aliejais. Būdama Londone nusipirkau argano aliejų Douval firmos. Jis man labai labai patiko žiauriai. Tepdavau po akim, po to ir veido odą vietoj kremo, nes reikia visai mažai kiekio. Nekimšo porų visai, oda švelni, sveikai atrodanti, jokio specifinio kvapo. Kai jį išbaigiau ėmiau Lietuvoj ieškot kur nusipirkti. Bet nėra tokio. Radau kitus. Iškart nustebino didžiulis kainų skirtumas. Nusipirkau Kvapų namų argano aliejų. Kažkokia tragedija, kvapas siaubingas, galvojau, kad gal koks pasibaigusio galiojimo, bet su galiojimu viskas buvo gerai. Kelias dienas patepus ant veido atsirado spuogai, nes užkimšo poras. Tai kaip suprast? jis netikras? Stovi pas mane lentynoj niekaip neprisiruošiu nunešt jiems ir paklaust kas čia per argano aliejus? Atsiveža didelį kiekį supilsto į buteliukus, užlipdo etiketę, o kur man garantija ką aš perku? Tai gavosi ta pati taisykle skupas moka du kartus, nei pinigu, nai aliejuko.Tai pasižadėjau sau daugiau jokių Lietuvoj perpakuotų, išpilstytų gyvenime nepirksiu.
Lietuvoj parduodami pilstomi aliejai skiedziami neaisku kokiu ir kokios kokybes aliejumi. Kaip tai pamaciau? Anksciau pirkdavau pilstomus, karta susigundziau alyvuogiu aliejumi, dar ir pigiau, nei parduotuvinis. Nusipirkau, padejau i saldytuva. Po paros nesupratau kas su juo pasidare - kazkur puse aliejaus skysto, lyg niekur nieko, kita puse - sukietejo, plaukioja tokie i kruva susimete gabaliukai.
Isemiau - atsilo ir vel nieko. Pasiskaiciau - ogi alyvu aliejus saldytuve ir TURI SUKIETETI, tik va, to pilstomo sukietejo tik puse. Paeksperimentavau - jau pirkta butelyje ispaniska alyvu alieju idejau i saldytuva - visiskai sukietejo. Komentaru, manau, nereikia. Nuo to karto perku tik jau uzsienyje ispilstytus aliejus.
O del uoga uoga produkcijos, manau labai individualiai. As su drauge nusipirkom Oranzini debeseli. Man puikiai tiko, geriausiai is visu iki siol bandytu kremu. Draugei - absoliuciai netiko, oda pasidare raudona, degino. Beje, siaip mano oda labai jautri, netepu jokiu makiazu pagrindu, labai renkuosi kremus ir pan. Net profesionalias kosmetikos priemones priima labai nekaip, nes kosmetologijos salone kartais ikalbina ka nors pasidaryti
,as visada pasakau, kad mano oda jautri, mane visada patikrina, kad JU KOSMETIKA tikrinta patikrinta, sertifikuota ir t.t., o po to stebisi, kad va, jautriai sureagavo
Tai i ta Oranzini debeseli absoliuciai jokios reakcijos, labai tiko, net nustebau, nes iki siol kiek kremu pirkdavau, visus ir ismesdavau
O ta drauge tepa ant savo veido viska be proto, spinta kremais, serumais ir t.t uzkista, plius makiazo pagrindo geras sluoksnis, kurio daznai net nevalo nakciai
O va kaip gavosi, jai reakcija, o man tiko
Labai patenkinta, vel pirksiu