Aš Klaipėdoj grožio paradoj labai susigundžiau Uoga Uoga produktais(puikios mergaitės daug apie produkciją papasakojo!). Mane plius nesunku įkalbinti nes aš labai mėgstu naujus produktus išbandyti. Dažniausiai ekspermentuoju su kosmetika, nes turiu probleminę odą, tai tiesiog naudoju ką dermatologas išrašo (turėjau silpną akne, bet jau kurį laiką nebeturiu, tik randeliai liko:()
Bet na susigundžiau. Nusipirkau kaukę valomąją su mėlynėmis, kol kas labai patenkinta, skaniai kvepia ir atrodo veikia! Saviškę laikau šaldytuve, sakė taip prailginsiu galiojimą kokia savaite, tris kartus jau naudojau, ir dar kokiems dviems kartams liko. Aišku, aš gausiai tepu, nes irgi galioja tik iki lapkričio pradžios. Tada dar įsigijau paakių kremą, tą riebujį, iš trijų aliejų, Akys Kaip Kokosai, tai irgi patinka, kol kas dar pagerėjimo nepastebėjau (naudoju apie pusantros savaitės), patepu paakius vakarais, nes maniškiai tokie išsausėję. Bet patinka, nes malonu, kai kažkas vėsina ir drėkina mano sausus paakius:) tik vakarais naudoju, arba kai nesidažau ir niekur neinu iš namų, nes labai riebus ir švyti po akim (nesiskundžiu, pati tokio ir norėjau!). Tai va, vienintelis dalykas dėl ko abejoju yra drėkinamasis kremas Aksominė Oda, aišku, jis tikrai drėkina, greitai susigeria, skaniai kvepia, bet man po kelių dienų naudojimo iškilo toks spuogas ant skruosto, tai aš dabar jį gydau ir bijau betepti, nes galvoju, kad gal nuo kremo. Aišku, nežinosiu, bet kol kas netepsiu:) Sakau, mano oda labai jautri ir riebi, bet kremas ir skirtas riebiai odai. Tai palauksiu kol išgis tas spuogelis ant skruosto ir vėl bandysiu tepti, dar patestuosiu, ar čia nuo to kremuko, ar šiaip... duosiu žinot!