Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

QUOTE(Atari. @ 2013 10 28, 18:19)
gal kas is savo patirties galetu parasyti, per kiek laiko sugenda melyniu kauke? Nusipirkau siandien Mole su didele nuolaida, nes labai knietejo isbandyt. Bet iskart pardaveja ispejo, kad nuolaida didele todel, kad kauke tik iki lapkricio 4d. galioja.
Tai dabar ir suku galva, ar skubet sunaudot ta kauke per savaite, ar dar galima pora dieneliu ir po galiojimo laiko pabaigos naudot?

Man teisingai naudojant, t.y. - šaldytuve, kabindavau ją mentele, ne pirštais, išsilaikė apie nepilnas dvi savaites. Jei praėjus galiojimo laikui nematysit jokių sugedimo požymių, tai dieną kitą po to laiko, manau, galima naudoti smile.gif
Atsakyti
Aš Klaipėdoj grožio paradoj labai susigundžiau Uoga Uoga produktais(puikios mergaitės daug apie produkciją papasakojo!). Mane plius nesunku įkalbinti nes aš labai mėgstu naujus produktus išbandyti. Dažniausiai ekspermentuoju su kosmetika, nes turiu probleminę odą, tai tiesiog naudoju ką dermatologas išrašo (turėjau silpną akne, bet jau kurį laiką nebeturiu, tik randeliai liko:()

Bet na susigundžiau. Nusipirkau kaukę valomąją su mėlynėmis, kol kas labai patenkinta, skaniai kvepia ir atrodo veikia! Saviškę laikau šaldytuve, sakė taip prailginsiu galiojimą kokia savaite, tris kartus jau naudojau, ir dar kokiems dviems kartams liko. Aišku, aš gausiai tepu, nes irgi galioja tik iki lapkričio pradžios. Tada dar įsigijau paakių kremą, tą riebujį, iš trijų aliejų, Akys Kaip Kokosai, tai irgi patinka, kol kas dar pagerėjimo nepastebėjau (naudoju apie pusantros savaitės), patepu paakius vakarais, nes maniškiai tokie išsausėję. Bet patinka, nes malonu, kai kažkas vėsina ir drėkina mano sausus paakius:) tik vakarais naudoju, arba kai nesidažau ir niekur neinu iš namų, nes labai riebus ir švyti po akim (nesiskundžiu, pati tokio ir norėjau!). Tai va, vienintelis dalykas dėl ko abejoju yra drėkinamasis kremas Aksominė Oda, aišku, jis tikrai drėkina, greitai susigeria, skaniai kvepia, bet man po kelių dienų naudojimo iškilo toks spuogas ant skruosto, tai aš dabar jį gydau ir bijau betepti, nes galvoju, kad gal nuo kremo. Aišku, nežinosiu, bet kol kas netepsiu:) Sakau, mano oda labai jautri ir riebi, bet kremas ir skirtas riebiai odai. Tai palauksiu kol išgis tas spuogelis ant skruosto ir vėl bandysiu tepti, dar patestuosiu, ar čia nuo to kremuko, ar šiaip... duosiu žinot!:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GintareBeauty: 28 spalio 2013 - 18:09
Tai yra lupu blizgiu kokybisku smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Atari. @ 2013 10 28, 18:19)
gal kas is savo patirties galetu parasyti, per kiek laiko sugenda melyniu kauke? Nusipirkau siandien Mole su didele nuolaida, nes labai knietejo isbandyt. Bet iskart pardaveja ispejo, kad nuolaida didele todel, kad kauke tik iki lapkricio 4d. galioja.
Tai dabar ir suku galva, ar skubet sunaudot ta kauke per savaite, ar dar galima pora dieneliu ir po galiojimo laiko pabaigos naudot?

vieną kartą man kaukė nerodė jokių sugedimo požymių, tai daugiau nei dvi savaites dar plius naudojau, kitą kartą labai greit atsirado pelėsiukas, nors ir laikiau šaldytuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 09 20, 13:32)
Nusipirkau Oranžinį debesėlį, pirmas produktas iš Uogų. Nepasakyčiau, kad labai patinka. Iš pradžių užsitepus lyg malonus jausmas, odos maitinimas, bet ilgainiui kremas man išvis lyg sausina odą, vakare oda tokia šiurkšti, trūksta drėkinimo.

Vat, vat, man irgi panašūs įspūdžiai. Ir vakaro toli gražu nereikia laukti. Kai tik užsitepi, tai lyg ir viskas miela malonu, bet paskui vos ne graužimas kažkoks atsiranda. Žiauriai nustebau, nes parašyta, kad tinka net jautriai odai (mano tokia nėra).

Beje, aš dar pirkau birų veido prausiklį - gėlių laukai, tai šis dar mažiau patiko. Košelė normaliai nepasidaro, tai vos ne su grūdeliais tą veidą ir prausi ir toks vaizdas, kad nešvarumų nenuplauna.
Atsakyti
Komentaras del veido prausiklio "Geliu laukai"::
iki vientisos vientisos mses niekad neissimaisys, kad nebutu jokio stambesnio krisliuko, nes i sudety ieina ne tik baltasis molis, avizu miltai, bet ir roziu bei levandu ziedai. Matyt apie juos koseleje kalbejote?
Atsakyti
QUOTE(laurashine @ 2013 10 28, 22:52)

Tikrai yra, turiu plunksną ir nesiskundžiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurashine @ 2013 10 28, 21:52)

Yra. Tikrai jokių problemų neturiu su saviškiu.
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2011 11 20, 21:27)
Esu turejusi kelis ju kremus sausai veido odai - tikra tragedija! Visu pirma, tokiu gaminiu net kremu pavadinti sunku, kazkokia mase neaiski sumakaliota ir viskas.<...> Nors mano oda sausa, dievinu naturalia kosmetika ir ja naudoju, nu bet Uoga Uoga tai kazkoks didelis nesusipratimas. <....> o kokosu aliejus, kaip zinoma, net NEREKOMENDUOJAMAS veidui visiskai!

Aš pati jų kremų nemėgstu, bet kita vertus tie vadinami naturalūs kremai yra tiem, kurie bijo pereiti prie grynai naturalios kosmetikos, t.y. aliejų... Būna aliejų net riebesnei odai (pvz. Lazdyno riešutų), jau nekalbant apie sausą mirksiukas.gif
Nežinau, kas čia gasdina, kad negalima kokoso aliejaus tepti ant veido odos, jeigu kam asmeniškai NErekomendavo g.gif , tai dar nereiškia, kad visiems tai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad uogauoga kremai kemša poras galiu ir aš patvirtinti. Iš pradžių labai buvau susižavėjusi jų idėja, bet po bandymo teko nusivilti, deja. Panaši patirtis ir su Lietuvoj pilstomais aliejais. Būdama Londone nusipirkau argano aliejų Douval firmos. Jis man labai labai patiko žiauriai. Tepdavau po akim, po to ir veido odą vietoj kremo, nes reikia visai mažai kiekio. Nekimšo porų visai, oda švelni, sveikai atrodanti, jokio specifinio kvapo. Kai jį išbaigiau ėmiau Lietuvoj ieškot kur nusipirkti. Bet nėra tokio. Radau kitus. Iškart nustebino didžiulis kainų skirtumas. Nusipirkau Kvapų namų argano aliejų. Kažkokia tragedija, kvapas siaubingas, galvojau, kad gal koks pasibaigusio galiojimo, bet su galiojimu viskas buvo gerai. Kelias dienas patepus ant veido atsirado spuogai, nes užkimšo poras. Tai kaip suprast? jis netikras? Stovi pas mane lentynoj niekaip neprisiruošiu nunešt jiems ir paklaust kas čia per argano aliejus? Atsiveža didelį kiekį supilsto į buteliukus, užlipdo etiketę, o kur man garantija ką aš perku? Tai gavosi ta pati taisykle skupas moka du kartus, nei pinigu, nai aliejuko.Tai pasižadėjau sau daugiau jokių Lietuvoj perpakuotų, išpilstytų gyvenime nepirksiu.

Papildyta:
QUOTE(Gertrūdėlė @ 2013 10 02, 17:50)
Kodel Jus taip tvirtai teigiate, kad naturali kosmetika gali sloksniuotis bei buti netinkamos konsistencijos? Sis faktas, mano nuomone, tai "tokiu" gamintoju priedanga, kurie nelabai ismano ka daro. Norint gaminti kosmetikos priemones, reikia baigti mokslus, neuztenka pagooglinti ar palankyti keleta menesiu trunkancius kursus. As taip drasiai galiu teigti, kadangi pati esu baigusi siuos mokslus. Kosmetikos gamybai reikalinga daug ziniu, tam kad pagaminti gera produkta, kuris nesisluoksniuotu, nesisunktu aliejai, nepazeistu normalios odos pH ir t.t. Ar tokie gamintojai zino kas yra PAM, anijones bei katijonines PAM, ar galu gale kas yra bezilo alkoholis ar cetilo alkoholis?  O naturalus (pagal daugelio komentatoriu nuomone besisluoksniuojancius bei visokius kokius ir kitokius) kremai, perkrauti per dideliu kiekiu aliejaus ar vasko, pirmiausia pasizymi:
1) sunkiai pasiskirsto ant odos;
2) del to uzkemsamos poros;
3) uzkimsus poras oda nebekvepuoja (negauna deguonies). Isivaizduokite jeigu jus nebegaletumete kvepuoti, kokia savijauta butu??????

Dar galeciau vardinti daug ivairiu faktu ir klausimu, taciau viskas suvedama i viena klausima: ar tokia gamyba nera gamintoju kompetencijos stoka???

Tai yra mano nuomone...

Aš tai pritariu pilnai. Ypač keistai atrodo visi "ekologiški" ingredientai. Tai jie čia su eko sertifikatais? Dar plius visi tyrimai kaip jie teigia.Logiškai mąstant, tai tada kremas tikrai ne 20Lt turėtų kainuot.
Atsakyti
esu girdėjus kaip natūralūs aliejai atkeliauja į LT eco krautuvėles - pradžioje kontikais, plastiko (neaiškaus) bačkose, paskui keletą kartų perpilsto, kol atranda perpirkėjus, anie vėl perpilsto - kol vėl bakuose/bambaliuose sufasuotus išvežioja po "eco" krautuvėles - jau krautuvėlės vėl perpilisto/maišo/ kombinuoja ir t.t. daro mišinius vėl pilsto į pardavimui skirtas talpas ir t.t. na žodž... nieko nėr švento šioj žemėj biggrin.gif
Atsakyti
Ginkdie neginu uogos, bet man tie tokie kainų palyginimai tai juokingai atrodo. Kiek turi kainuoti prekė, kad ji jau skaitytųsi gera? 20lt? 50lt? Ar 150lt? Didelė kaina tikrai dar negarantuoja puikios produkto kokybės. Apie užsienietiškos importuotos kosmetikos/kosmetinių žaliavų užkeltas kainas nė nekalbu. Palyginkit pvz. natūralių vokiečių gamintojų produktų kainas čia LT ir tose pačiose vokiškose parduotuvėse rolleyes.gif Didelė dalis produktų skirsis tikrai ne litu ar dviem. Tokių pavyzdžių yra ir daugiau. Apie aliejus nieko negaliu pasakyt, nes pati labai nesu susidūrus su bloga aliejų kokybe, bet jei gamintojas dalį žaliavų gauna čia, pas mus, ir neskiria itin daug dėmesio reklamavimui, įvaizdžiui, pakuotėms (va čia vienas didžiausių uogos minusų, mano manymu), tuomet tikrai yra įmanoma, kad kokybiška kosmetika nebus brangi. Beje, sertifikatas irgi kokybės dar negarantuos, kai kurie sertifikatai turi išties labai mažus standartus eko/natūralioje kosmetikoje.

Ir nesakau, kad uoga uoga produktai visi puikūs, yra buvę ir ne taip labai patikusių gaminių, bet tai dar naujas ir "šviežias" gamintojas, tad tobulėjimui niekas netrukdo ax.gif
Atsakyti