Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

QUOTE(Austuja @ 2013 09 19, 09:49)
Gal kas naudojo veido kremus "Oranžinis debesėlis" ir "Aksominė oda" ir galėtų palyginti? smile.gif

Beje ar kaukės "Purvinoji undinėlė" nebėra prekyboje? unsure.gif

Taip pat ieškojau uoga-uoga puslapyje ir neradau, todėl parašiau jiems. Atsakymas:

Taip, gaminame.
Tačiau dėl trumpo galiojimo ją parduodame tik mūsų parduotuvėse:
Vilniuje PC"Ozas" ir PC"Akropolis"
Kaune PC"Molas"
Klaipėdoje PC"Big-2" ir PC"Akropolis"

Reiks važiuoti pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Candyfloss: 20 rugsėjo 2013 - 07:37
[quote=Austuja,2013 09 19, 08:49]
Gal kas naudojo veido kremus "Oranžinis debesėlis" ir "Aksominė oda" ir galėtų palyginti? smile.gif

Naudojau ir viena ir kita. Abu puikiai tiko ir patiko. Orandzinis debeselis siek tiek riebesnis.
Atsakyti
Nusipirkau Oranžinį debesėlį, pirmas produktas iš Uogų. Nepasakyčiau, kad labai patinka. Iš pradžių užsitepus lyg malonus jausmas, odos maitinimas, bet ilgainiui kremas man išvis lyg sausina odą, vakare oda tokia šiurkšti, trūksta drėkinimo.
Atsakyti
labai patinka rankų kremas "švelnus prisilietimas". baigiu antrą indelį, pirkau ir trečią. rankos švelnios, kvapas skanus.

tiesa, du vakarus iš eilės naudojau džiunglių eleksyrą plaukų kaukę, ryte išsiplovus plaukus bei naudojus kondicionierių, plaukai švelnučiai tokie, malonu liesti.

Kokosų aliejus kūnui vasarą pats tas, dabar norisi riebesnio kremuko. geriausiai kūnui tiko kremas su mėlynėmis, tik vienas minusiukas - labai juoduodavo rankos. na, bet tai tik įrodymas, kad kosmetika natūrali.

tik veido priemonės man netiko. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
ar ismeginot kuri veido pieneli naujaji? smile.gif
Kaip atsiliepimai?
Pati nesenai parsinesiau namo, man visai patinka, toks kaip kremas skystas:)
Tik, kadangi nesidazau visai, negaliu nieko pasakyt, ar makiaza nuvalo, bet veidi pojutis patiko gan:)
Esu dahidratuotos odos tad issimaudzius duse baisiausiai veido oda traukia, serpetoja tai reik skubet tepti koki krema riebesni kad atstatyt ja i normalia bsena. Pameginau po duso nusivalyt pieneliu ir, zinoki, kremo kazkaip nebereikejo. Jauciasi sioks toks tempimas, bet toks...malonus, ne del sausumo. O da lyg patepta kremu, bet nieko ant veido odos nesijaucia:)
Idomu kokia kitu ispudziai: patinka/nepatinka sis gaminys? nuvalo makiaza jums?smile.gif
Atsakyti
Gavau dovanų 2 produktus, abu nepatiko schmoll.gif

Lūpų balzamas "Pabučiuok mane" - ne tai, kad blogas, bet neypatingas, poveikis minimalus, jei lūpos neprobleminės, pakaks, sausesnėm bus mažai naudos. Pakuotė sunkiai išsisuka ir atgal nebeužsisuka (galbūt man kliūvo brokuota). Man taip pat patiktų, jei kvapas būtų intensyvesnis. Visumoj, kainos kokybė neatitinka.

Veido kremas sausai odai "Meilės istorija" - prastesnio kremo nesu turėjusi. Siaubinga sustingusių taukų konsistencija, labai nemalonus kvapas. Tiesą, daviau vyrui pauostyti, tai jam kvapas ok. Kremas prastai pasiskirsto ant odos ir visiškai neįsigeria, oda blizga kaip riebaluotas blynas. Sąžiningai tepiausi juo savaitę laiko vakarais (daugiau neištvėriau, planavau eksperimento dėlei tepstis 2 sav), atradau, kad naudotis įmanoma tik jei prieš miegą kremo likučius nuvalyti servetėle. Apie naudojimąsi rytais, prieš makiažą, net kalbos negali būti. Bandysiu sunaudoti šią priemonę sausiems kulnams ir odelėms apilink nagus. Daugiau nežinau, kur jis galėtų būti tinkamas unsure.gif
Atsakyti
[quote=dontstop,2013 09 30, 13:04]
Gavau dovanų 2 produktus, abu nepatiko schmoll.gif

Lūpų balzamas "Pabučiuok mane" nepakeičiama priemonė tiek žiemą tike vasarą. Tik aš neperku išsukamų pakuočių, jos tikrai nekokios - balzamas kitos konsistencijos ir pakuotė neužsisuka normaliai. Indelyje balzamas tobulas - pamaitina ir neleidžia šerpetoti. Žiemą ant jo tepu blizgesį, neišsausėja oda smile.gif

Prieš įsigijant kremus reikia jais pasidomėt - Meilės istorija tikrai labia riebus, man tinka nebent žiemą žandukus patept į lauką einant arba kieno lb lb sausa oda. Aš vasarą naudoju aksominę oda, lengvutis toks. Žiemai renkuose truputėlį riebesnį Oranžinį debesėlį smile.gif Uoga uoga tikrai turi puikių produktų, tik reikia sau prisitaikyti.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 09 30, 13:04)
Gavau dovanų 2 produktus, abu nepatiko  schmoll.gif

QUOTE(kotrynalis @ 2013 09 30, 14:34)

Prieš įsigijant kremus reikia jais pasidomėt

Taigis rašiau, kad gavau dovanų smile.gif Neturėjau galimybės pasirinkti.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 09 30, 15:16)
Taigis rašiau, kad gavau dovanų  smile.gif  Neturėjau galimybės pasirinkti.

Todėl ir stengiuos draugėms nedovanot tokių dalykų kaip veido kremas, labai jau indiidualus dalykas smile.gif

Kas dėl lūpų balzamų, turiu išsukamą, ir viskas su jo konsistencija tvarkoje, gal čia kaip užtaikysi ant partijos ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
prisijungiu ir as prie Uoga uoga isbandziusiu ir jas pamegusiu. Siaip, labiausiai patinka veido kremas "Aksomine oda". Puikiai susigeria, sudrekina ir pamaitina mano misria oda. Pavadinimas tikai atitinka kremo poveiki odai. Dar patiko paakiu kremas "Zalioji gaiva". Is kuno kremu isskirciau "Alyvuogiu kranta" ir "Spanguoliu potvyni".
Del produkcijos sluoksniavimosi ir koncistencijos galiu pasakyti, kad naturali produkcija praktiskai visuomet sluoksniuojasi. Tai visiskai normalu. Chemines kosmetikos gamintojai, noredami pritraukti ir itikti klientams, didziuli demesi skiria savo kremu teksturai, kad kuo lengviau isigertu i oda, spalvai bei kvapui. Taciau, tam dazniausiai naudojami mums ne tik, kad visiskai nereikalingi, bet daznai ir sveikatai pavojingi ingredientai. Todel, naturali kosmetika daznai ne tokia kvapni, ne taip nuostabiai geriasi, buna kiek keistokos koncistencijos. Taciau, tai tik irodo, kad gamintojas nenaudoja cheminiu emulsikliu ir tirstikliu, kurie mums visai nereikalingi. O del gamybos broko, galiu pasakyti, kad net ir prabangiuose naturalios kosmetikos gamintoju produktuose to pasitaiko. Ne visada ir ne visi ingredientai puikiai susimaiso, istirpsta, klaidu pasitaiko visur ir gerokai dazniau nei atrodo.
Atsakyti
QUOTE(world @ 2013 10 01, 22:04)

Del produkcijos sluoksniavimosi ir koncistencijos galiu pasakyti, kad naturali produkcija praktiskai visuomet sluoksniuojasi. Tai visiskai normalu. Chemines kosmetikos gamintojai, noredami pritraukti ir itikti klientams, didziuli demesi skiria savo kremu teksturai, kad kuo lengviau isigertu i oda, spalvai bei kvapui. Taciau, tam dazniausiai naudojami mums ne tik, kad visiskai nereikalingi, bet daznai ir sveikatai pavojingi ingredientai. Todel, naturali kosmetika daznai ne tokia kvapni, ne taip nuostabiai geriasi, buna kiek keistokos koncistencijos. Taciau, tai tik irodo, kad gamintojas nenaudoja cheminiu emulsikliu ir tirstikliu, kurie mums visai nereikalingi. O del gamybos broko, galiu pasakyti, kad net ir prabangiuose naturalios kosmetikos gamintoju produktuose to pasitaiko. Ne visada ir ne visi ingredientai puikiai susimaiso, istirpsta, klaidu pasitaiko visur ir gerokai dazniau nei atrodo.

drinks_cheers.gif labai teisingai viskas išsakyta thumbup.gif aš dar norėčiau pridurti kad, nepakanka pora ar keturiu savaiciu kad sau prisitaikyt natūraliu produktus
Atsakyti
QUOTE(world @ 2013 10 01, 22:04)
Sveikos,
prisijungiu ir as prie Uoga uoga isbandziusiu ir jas pamegusiu. Siaip, labiausiai patinka veido kremas "Aksomine oda". Puikiai susigeria, sudrekina ir pamaitina mano misria oda. Pavadinimas tikai atitinka kremo poveiki odai. Dar patiko paakiu kremas "Zalioji gaiva". Is kuno kremu isskirciau "Alyvuogiu kranta" ir "Spanguoliu potvyni".

Kodel Jus taip tvirtai teigiate, kad naturali kosmetika gali sloksniuotis bei buti netinkamos konsistencijos? Sis faktas, mano nuomone, tai "tokiu" gamintoju priedanga, kurie nelabai ismano ka daro. Norint gaminti kosmetikos priemones, reikia baigti mokslus, neuztenka pagooglinti ar palankyti keleta menesiu trunkancius kursus. As taip drasiai galiu teigti, kadangi pati esu baigusi siuos mokslus. Kosmetikos gamybai reikalinga daug ziniu, tam kad pagaminti gera produkta, kuris nesisluoksniuotu, nesisunktu aliejai, nepazeistu normalios odos pH ir t.t. Ar tokie gamintojai zino kas yra PAM, anijones bei katijonines PAM, ar galu gale kas yra bezilo alkoholis ar cetilo alkoholis? O naturalus (pagal daugelio komentatoriu nuomone besisluoksniuojancius bei visokius kokius ir kitokius) kremai, perkrauti per dideliu kiekiu aliejaus ar vasko, pirmiausia pasizymi:
1) sunkiai pasiskirsto ant odos;
2) del to uzkemsamos poros;
3) uzkimsus poras oda nebekvepuoja (negauna deguonies). Isivaizduokite jeigu jus nebegaletumete kvepuoti, kokia savijauta butu??????

Dar galeciau vardinti daug ivairiu faktu ir klausimu, taciau viskas suvedama i viena klausima: ar tokia gamyba nera gamintoju kompetencijos stoka???

Tai yra mano nuomone...

Atsakyti