o gal kuri is bandziusiuju veido kremukus, galetu patart, kuris tiko sausai, bet probleminei odai?
As turiu jautrią odą, mėgstančią šerpetoti, tai jau kuris laikas naudoju Roses in Bloom, labai tinka, neperšti oda, neerzina.
Bandysiu nakčiai panaudoti Hot Winter, nes galvoju, gal žiemai vien Roses in Bloom neužteks.
Bandysiu nakčiai panaudoti Hot Winter, nes galvoju, gal žiemai vien Roses in Bloom neužteks.
Išbandžiau kremukus Love story ir Orange cloud
Pirmasis gana riebus ir turi keista kvapa (nors nesu jautri kvapas, sis pasirode nemalonus), tačiau ant jo žiauriai gerai tepasi kreminė pudra ir tas riebumas išnyksta.
Orange cloud naudoju nakčiai, odos drėkinimui, skaniai kvepia, drėkina pakankamai,dėl didesnio poveikio galėsiu pakomentuot po ilgesnio naudojimo
Kol kas super
Pirmasis gana riebus ir turi keista kvapa (nors nesu jautri kvapas, sis pasirode nemalonus), tačiau ant jo žiauriai gerai tepasi kreminė pudra ir tas riebumas išnyksta.
Orange cloud naudoju nakčiai, odos drėkinimui, skaniai kvepia, drėkina pakankamai,dėl didesnio poveikio galėsiu pakomentuot po ilgesnio naudojimo
Kol kas super
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 12 08, 23:37)
Gal galite pakomentuoti, ar Love story tinka brandžiai odai?
http://www.uogauoga....love-story.html , rašo, kad:
"Avokadų aliejus maitina ir drėkina Tavo odą, skatina kolageno gamybą. Taip pat avokadai yra puikus vitamino E šaltinis, kuris veikia kaip antioksidantas - tai apsauga nuo laisvųjų radikalų, kurie naikina Tavo odos ląsteles. Laukinis rožmedis padeda odos ląstelėms atsinaujinti, todėl šis kremas tinka ir brandžiai odai."
Esu viena iš tų, kurioms Uoga uoga kosmetika tinka ir patinka
Išbandžiau:
Wild weed - labai patiko, puikiai nuvalo odos riebumą ir nešvarumus.
Go Nuts - švelnus pilingas. Aš jį maišau su pienu, po to oda būna labai švelni ir skaisti.
My blueberry funk - šią kaukią naudojau kas antrą dieną. Oda pasidarė šiek tiek lygesnė, matiškesnė. Kaukės minusas - trumpas galiojimo laikas.
Forest delight - maitinantis kremas. Patiko, tik labai riebus ir sunkokai tepasi.
Morning Mojito - "kaifas" naudoti ryte. Maloniai drėkiną odą, greitai susigeria, nėra erzinančio kvapo.
Sweet Temptation - gerai "pilinguoja" ir maitiną odą, tik man sudėtinga jį gražiai išsimti iš dėžutės, nes visur pribyra
Dark side - naudojau tik kartą, laikiau išteptus aliejumi plaukus per naktį... Kol kas, regis, plaukams patinka
Išbandžiau:
Wild weed - labai patiko, puikiai nuvalo odos riebumą ir nešvarumus.
Go Nuts - švelnus pilingas. Aš jį maišau su pienu, po to oda būna labai švelni ir skaisti.
My blueberry funk - šią kaukią naudojau kas antrą dieną. Oda pasidarė šiek tiek lygesnė, matiškesnė. Kaukės minusas - trumpas galiojimo laikas.
Forest delight - maitinantis kremas. Patiko, tik labai riebus ir sunkokai tepasi.
Morning Mojito - "kaifas" naudoti ryte. Maloniai drėkiną odą, greitai susigeria, nėra erzinančio kvapo.
Sweet Temptation - gerai "pilinguoja" ir maitiną odą, tik man sudėtinga jį gražiai išsimti iš dėžutės, nes visur pribyra
Dark side - naudojau tik kartą, laikiau išteptus aliejumi plaukus per naktį... Kol kas, regis, plaukams patinka
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 12 09, 12:41)
Dekui as skaiciau sita, bet galvojau, gal atsiras tu, kurios galetu atsakyti is savo patirties
Kad ir brandi oda būna visokių rūšių, pas vienus riebesnė, pas kitus sausesnė. Uoga uoga turi mėginukų rinkinukus, jie yra po 7ml, tiek užtenka pažiūrėti ar tinka odai ir kaina nedidelė, jei netiktų.
Roses in bloom- nuostabus sauseti linkusiai mano odai, planuoju isigyti ir kauke veidui. Puikus produktai
Bent jau aš tai įsiberiu nedaug į delną ir vandens užpilu, o tada jau su tuo mišinuku plaunu veidą, kaip su šveitikliu. Dar kartais pasidarau kaukę, tik tada mažiau vandens naudoju, kad būtų tirštesnė masė.
QUOTE(Nude @ 2011 12 29, 14:58)
Bent jau aš tai įsiberiu nedaug į delną ir vandens užpilu, o tada jau su tuo mišinuku plaunu veidą, kaip su šveitikliu. Dar kartais pasidarau kaukę, tik tada mažiau vandens naudoju, kad būtų tirštesnė masė.
O koks poveikis?
Pabaigoje parašyta : "Stebėkitės rezultatais!".
Jau keletą kartų bandžiau "Hot winter" šaltalankinį kremą. Labai patiko . Net nustebino, nes tikrai gerai padrėkino, atgaivino odą, taip pat dėmeles po spuogų pašviesino. Aš patenkinta . Svarstau apie pilnos pakuotės įsigijimą
Taip pat norėčiau išmėginti paakių priemones, lūpų balzamus, plaukų serumą ir kita...
Taip pat norėčiau išmėginti paakių priemones, lūpų balzamus, plaukų serumą ir kita...