Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

Ar bandėte paakių kremą Žalioji gaiva? 4u.gif
Atsakyti
Bandžiau paakių kremą Žalioji gaiva, labai patiko, toks lengvas, greitai susigeria.
Man irgi kartą šampūnas buvo su tirščiais baltais, bet jie išsiplakė ir naudoti netrukdė.
Labai patinka Uoga uoga produkcija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Avietėlė* @ 2013 09 12, 14:00)
Ar bandėte paakių kremą Žalioji gaiva? 4u.gif

Naudoju jau gana ilgokai, lengvas, labai skalsus, naudoti malonu, ilgam uztenka, bet netapo paciu megstamiausiu kremuku paakiams biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Gal zinot ar yra terminas grazinimo? mano lupu blizgis panaudotas vos kelis kartus, bet tiesiog stovedamas ant stalo (po pirkimo savaite kantriai lauke progos kada bus atidarytas) pradejo leisti pro kazkur alieju sad.gif stovejo stacias, tai manau leidzia kazkur pro sona plastmases sudurimo.. blizgis man patinka, butu gaila ismesti.. gal turit patarimu?
Atsakyti
Na negaliu garantuot, ar pakeis, bet tokiais klausimais visad kreipkites tiesiai i uoga uoga, mielai isklausys ir surast sprendima:)
Galit rasyt el.pastu uogoms:)
info@uogauoga.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monicute: 14 rugsėjo 2013 - 08:20
Gal žinot a Pupa Pupa kaip savaiminis įdegis, ar bronzantas, kuris nusiplauna iškart? smile.gif
Atsakyti
Kaip bronzantas manyciau jei su spalvotais mineralais... bet as apie naujuosius produktus dar nieko nezinau, nesu meginus. Tiesiog logiskai pamasciau. Nes ir raso kad gali tepti drabuzius...
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 09 14, 17:27)
Gal žinot a Pupa Pupa kaip savaiminis įdegis, ar bronzantas, kuris nusiplauna iškart? smile.gif

Sprendžiant iš sudėties, atrodo turėtų būti kaip bronzantas
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 09 13, 17:26)
Naudoju jau gana ilgokai, lengvas, labai skalsus, naudoti malonu, ilgam uztenka, bet netapo paciu megstamiausiu kremuku paakiams  biggrin.gif  smile.gif

Na ir aš išbandžiau šį kremuką, man patiko smile.gif O lūpų blizgis ne, nes labai trumpai išlieka, sausina lūpas. g.gif
Atsakyti
jau kelintą vakarą naudoju bling bling aliejuką plaukų galiukams. labiau naudoju kaip kaukę, pritepu gausiai, ryte išsiplaunu galvą, tai plaukai šilkiniai (aišku ir kondicionierių tepu), bet šiaip kol kas esu patenkinta ax.gif
Atsakyti
Užsisakiau veidui "Aksominė oda" ir sesei rankoms dovanų "Švelnus prisilietimas", bus pirma mano pažintis su šita kosmetika ax.gif Rašiau laiškelį, klausiau dėl mėginėlių, tai neturi pardavimui, norėjau kelias priemones išbandyti prieš įsigydama pilną pakuotę.. Gal kuri galite apibūdinti "Sauja saulės" kvapą? Jazminai labai ryškiai jaučiasi?
Atsakyti
Gal kas naudojo veido kremus "Oranžinis debesėlis" ir "Aksominė oda" ir galėtų palyginti? smile.gif

Beje ar kaukės "Purvinoji undinėlė" nebėra prekyboje? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austuja: 19 rugsėjo 2013 - 10:12