Ar bandėte paakių kremą Žalioji gaiva?
Bandžiau paakių kremą Žalioji gaiva, labai patiko, toks lengvas, greitai susigeria.
Man irgi kartą šampūnas buvo su tirščiais baltais, bet jie išsiplakė ir naudoti netrukdė.
Labai patinka Uoga uoga produkcija
Man irgi kartą šampūnas buvo su tirščiais baltais, bet jie išsiplakė ir naudoti netrukdė.
Labai patinka Uoga uoga produkcija
QUOTE(*Avietėlė* @ 2013 09 12, 14:00)
Ar bandėte paakių kremą Žalioji gaiva?
Naudoju jau gana ilgokai, lengvas, labai skalsus, naudoti malonu, ilgam uztenka, bet netapo paciu megstamiausiu kremuku paakiams
Gal zinot ar yra terminas grazinimo? mano lupu blizgis panaudotas vos kelis kartus, bet tiesiog stovedamas ant stalo (po pirkimo savaite kantriai lauke progos kada bus atidarytas) pradejo leisti pro kazkur alieju stovejo stacias, tai manau leidzia kazkur pro sona plastmases sudurimo.. blizgis man patinka, butu gaila ismesti.. gal turit patarimu?
Na negaliu garantuot, ar pakeis, bet tokiais klausimais visad kreipkites tiesiai i uoga uoga, mielai isklausys ir surast sprendima:)
Galit rasyt el.pastu uogoms:)
info@uogauoga.lt
Galit rasyt el.pastu uogoms:)
info@uogauoga.lt
Gal žinot a Pupa Pupa kaip savaiminis įdegis, ar bronzantas, kuris nusiplauna iškart?
Kaip bronzantas manyciau jei su spalvotais mineralais... bet as apie naujuosius produktus dar nieko nezinau, nesu meginus. Tiesiog logiskai pamasciau. Nes ir raso kad gali tepti drabuzius...
QUOTE(overlook @ 2013 09 14, 17:27)
Gal žinot a Pupa Pupa kaip savaiminis įdegis, ar bronzantas, kuris nusiplauna iškart?
Sprendžiant iš sudėties, atrodo turėtų būti kaip bronzantas
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 09 13, 17:26)
Naudoju jau gana ilgokai, lengvas, labai skalsus, naudoti malonu, ilgam uztenka, bet netapo paciu megstamiausiu kremuku paakiams
Na ir aš išbandžiau šį kremuką, man patiko O lūpų blizgis ne, nes labai trumpai išlieka, sausina lūpas.
Užsisakiau veidui "Aksominė oda" ir sesei rankoms dovanų "Švelnus prisilietimas", bus pirma mano pažintis su šita kosmetika Rašiau laiškelį, klausiau dėl mėginėlių, tai neturi pardavimui, norėjau kelias priemones išbandyti prieš įsigydama pilną pakuotę.. Gal kuri galite apibūdinti "Sauja saulės" kvapą? Jazminai labai ryškiai jaučiasi?
Gal kas naudojo veido kremus "Oranžinis debesėlis" ir "Aksominė oda" ir galėtų palyginti?
Beje ar kaukės "Purvinoji undinėlė" nebėra prekyboje?
Beje ar kaukės "Purvinoji undinėlė" nebėra prekyboje?