Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

Labuka , ateinu pagirti paakiu kremuko -agurkinio . Tekstura is pradziu nelabai patiko , bet ryte kremukas buna puikiai susigeres smile.gif Mano oda labia problematiska . Daug priemoniu netinka -sualergizuoja , beria , taciau sis kremukas tinka , odele svelnesne , maziau pajuodusi . ax.gif
Atsakyti
O man uoga kremai nepatiko,riebus, tokie aliejinai.Labai esu parenkinta kito lietuvisko gamitojo-" Ziede " drekinamuoju krenu
Atsakyti
Kažkuri narė buvo prašiusi atsiliepimų apie Bling Bling plaukų galiukų serumą ir Bruknių kaspino šampūną (bijau suklyst). Tai apie abu produktus atsiliepimai kol kas teigiami. Mano plaukai besiriebaluojantys gan, tačiau galiukai sausoki. Tai serumas neapsunkino plaukų ir jų nesuriebino (tepiau ant išplautų drėgnų plaukų), iš poros kartų sunkoka dar spręsti, bet atrodė, kad lyg kiek ir švelnesni. Šiaip, kažkokių stebuklų labai nesitikiu, kadangi sudėtis gan labai paprasta (kokosų ir ricinų aliejai), pilnos kainos (~22lt) gal ir nemokėčiau, nebent ilgainiui labai patikti pradėtų, tačiau pirkau su 50% nuolaida, tai už tokią kainą tai tikrai geras dalykas. Žiūrėsiu kaip toliau bus, gal keisis nuomonė.

O šampūnas ir visai nieko. Atrodė, kad labai neskalsiai naudosis, bet palyginus visai normaliai (mano plaukai iki pečių). Gan švariai plauna, patinka man kvapas, neatrodo, kad sausintų plaukus. Kažkokio ypatingo poveikio dėl riebalavimosi dar nepastebėjau, bet neatrodo, kad pats šampūnas plaukus greit suriebintų.
Atsakyti
QUOTE(Monicute @ 2013 09 01, 22:34)
Katik pasitikslinau (mat kai as dirbau dar nei blizgiu, nei sampunu neturejom..). Sake tuscios lupu blizgesiu pakuotes skaitosi  kaip BALTI indeliai biggrin.gif

o sakykite, ar yra priimamos pakuotes nuo tepamu ir issukamu lupu balzamu? smile.gif
Atsakyti
Tepamo lupu balzamo pakuote tai tikrai PRIIMAMA ir skaitosi kaip BALTA, del issukamo balzamo pakuotes - paklausiu:)
Atsakyti
Issukamu lupu balzamu pakuotes yra irgi priimamos kaip visos BAltos tuscios pakuotes:) Galit drasiai kaupti ir po to nesti ir gauti nuolaida (uz tris baltas pakuotes bet kokias tuscias, gausit 50proc nuolaida betkokiam kitam produktui vienam baltoje pakuoteje)
Atsakyti
Melyniu kauke gauti tikrai ziauriai sunku smile.gif Tik viena kart esu uztaikiusi, beje man si kauke saldytyve prastovejo apie gera menesi ir jokio pelesio neuzsimete, bet naudoti jau pabijojau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

draugė pasidžiaugė nusipirkusi natūralios rankų darbo kosmetikos uoga uoga veido kremą, tačiau džiaugsmas dingo, kai po keletos dienų naudojimo ją išbėrė. Tad nusprendžiau paanalizuoti sudėtį ir iškilo klausimas, nuo kada cetilo alkoholis yra natūralus emulsiklis bei benzilo alkoholis (neturiu omenyje spanguolių ekstrakto, kuriame yra benzoinė rūgštis) - natūralus konservantas?
Nuo tada pradėjau pastebėti jų produktus, viename prekybos centre esančiame stende pamačiau uoga uoga šampūnus plaukams. O vaizdas buvo ne koks. Šampūnai skysti, o visas tirštiklis (Xanthan Gum) nusėdęs į dugną. Panašu, kad gamintojai nežino ar nesupranta, kaip tinkamai paruošti polimerinius tirštiklius. Manau, kad produkto kokybė nėra tinkama. Tai ką galvoja technologas? Galbūt išvis jo nėra?

Atsakyti
QUOTE(Gertrūdėlė @ 2013 09 05, 14:13)
Sveikos,

draugė pasidžiaugė nusipirkusi natūralios rankų darbo kosmetikos uoga uoga veido kremą, tačiau džiaugsmas dingo, kai po keletos dienų naudojimo ją išbėrė. Tad nusprendžiau paanalizuoti sudėtį ir iškilo klausimas, nuo kada cetilo alkoholis yra natūralus emulsiklis bei benzilo alkoholis (neturiu omenyje spanguolių ekstrakto, kuriame yra benzoinė rūgštis) - natūralus konservantas?
Nuo tada pradėjau pastebėti jų produktus, viename prekybos centre esančiame stende pamačiau uoga uoga šampūnus plaukams. O vaizdas buvo ne koks. Šampūnai skysti, o visas tirštiklis (Xanthan Gum) nusėdęs į dugną. Panašu, kad gamintojai nežino ar nesupranta, kaip tinkamai paruošti polimerinius tirštiklius. Manau, kad produkto kokybė nėra tinkaostas naudojimui ir nebeissisluoksniaves:)ma. Tai ką galvoja technologas? Galbūt išvis jo nėra?

Jusu minetieji ingredientai yra pagaminti is naturaliu istekliu ir yra leidziami naudoti ekologiskoje kosmetikoje.
Del sampuno sluoksnavimosi... daug naturaliu kosmetikos gaminiu sluoksniuojasi. Sampuna pakanka pries naudojima suplati ir tiek ziniu, paruosyas naudojimui, nebeissisluoksniaves smile.gif drinks_cheers.gif
Kas del kremo, tai reiketu ziureti nuo kokio butent ja isbere, nuo kurio. Gal kuriai nors sudetinei medziagai yra alergija. Naturalumas tai dar nera uztikrinimas, kad nebus alergijos. Juk buna zmoniu, kurie pvz, alergiski medui, citrusiniams vaisiams, riesutams - kas visiskai naturalus produktai yra:) Reik ziuret sudeti ir paciam spresti ar tas produktas tinka tau. Pvz, veido sveitiklio "Pasiute riesutai"juk nesirinks zmogus alergiskas riesutams, nes jo sudety gan daug maltu riesutu:) Kremai labai individualus dalykas. Berti gali tiek nuo naturaliu, tie nuo nenaturaliu gaminiu:). Siaip apmaudu, kad Jusu draugei nepasiseke ir kremas netiko, bei, kad Jums nepatinka Uoga uoga sampunu konsistensija. Gerbiame Jusu nuomone, sekmes ieskant tu tikruju , savuju produktu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monicute @ 2013 09 05, 16:22)
Jusu minetieji ingredientai yra pagaminti is naturaliu istekliu ir yra leidziami naudoti ekologiskoje kosmetikoje.
Del sampuno sluoksnavimosi... daug naturaliu kosmetikos gaminiu sluoksniuojasi. Sampuna pakanka pries naudojima suplati ir tiek ziniu, paruosyas naudojimui, nebeissisluoksniaves smile.gif drinks_cheers.gif
Kas del kremo, tai reiketu ziureti nuo kokio butent ja isbere, nuo kurio. Gal kuriai nors sudetinei medziagai yra alergija. Naturalumas tai dar nera uztikrinimas, kad nebus alergijos. Juk buna zmoniu, kurie pvz, alergiski medui, citrusiniams vaisiams, riesutams - kas visiskai naturalus produktai yra:) Reik ziuret sudeti ir paciam spresti ar tas produktas tinka tau. Pvz, veido sveitiklio "Pasiute riesutai"juk nesirinks zmogus alergiskas riesutams, nes jo sudety gan daug maltu riesutu:) Kremai labai individualus dalykas. Berti gali tiek nuo naturaliu, tie nuo nenaturaliu gaminiu:). Siaip apmaudu, kad Jusu draugei nepasiseke ir kremas netiko, bei, kad Jums nepatinka Uoga uoga sampunu konsistensija. Gerbiame Jusu nuomone, sekmes ieskant tu tikruju , savuju produktu wink.gif

O tai kokie tie natūralūs ištekliai, iš kurių gaunami cetilo alkoholis bei benzilo alkoholis? Kad taip tvirtinate Jūs gal chemikė? Nes kiek aš žinau, tai cheminės sintezės būdu gaunami sintetiniai produktai.
Kokybiški, kad ir natūralūs produktai negali sluoksniuotis, nes tai net neatitinka produkto kokybės reikalavimų ir šampūnuose tirštiklis neišsisluoksniavęs, o iškritęs. O tai du skirtingi dalykai.
O draugė alergija niekuomet nesiskundė.
Atsakyti
QUOTE(Gertrūdėlė @ 2013 09 05, 15:36)
O tai kokie tie natūralūs ištekliai, iš kurių gaunami cetilo alkoholis bei benzilo alkoholis? Kad taip tvirtinate Jūs gal chemikė? Nes kiek aš žinau, tai cheminės sintezės būdu gaunami sintetiniai produktai.
Kokybiški, kad ir natūralūs produktai negali sluoksniuotis, nes tai net neatitinka produkto kokybės reikalavimų ir šampūnuose tirštiklis neišsisluoksniavęs, o iškritęs. O tai du skirtingi dalykai.
O draugė alergija niekuomet nesiskundė.

del alergijos - taip, deja, naudojant naturalias bei ekologiskas priemones kartais nutinka. zmogus yra priprates, galima sakyti, igijes imuniteta cheminiams ingredientams, o naturalus aliejai (dazniausiai eteriniai), kurie ieina i tokios kosmetikos sudeti, deja, daznai isprovokuoja alergijas
Atsakyti
Tik skaitinėjau čia ir nesiruošiau rašyti. Na juk tikrai negalima sakyti, kad tik dėl kažko blogo ir nekokybiško gali išberti ar dar kas nutikti ir aš čia ne dėl to, kad ginti uogą uogą ir pan, tiesiog nemėgstu tokių kategoriškumų. Gali tiesiog netikti tam žmogui kažkas, ingridientas. Pati neturiu jokių alergiju ir naudoju natūralius, ekologiškus aliejus jau nemažai metų, bet nusipirkus aliejaus nuo spuogų iš kvapų namų man atsirado alerginė reakcija ir veido oda atrodė baisiai, bet dėl to nekaltinu kvapų namų, kad jie čia kažką blogo pardavė, tiesiog man asmeniškai netiko ir tiek.
Atsakyti