Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

Merginos, gal pražiopsojau šioj temoj, bet ar kas bandėt lūpų balzamą Užuomina? https://uogauoga.lt/...p;category_id=7
Įdomu, kokį jis atspalvį suteikia?
Atsakyti
Aš turiu užuominą, tai man nepatinka schmoll.gif spalva gal ir nebloga, bet jo konsistencija tragiška. Kažkoks išsileidęs ir dengimas dėl to man nemalonus unsure.gif . Reikės išbandyti blizgesį vietoj balzamo rolleyes.gif
Atsakyti
man ir uzuomina nepatiko ;/ patezus tokia, o ir ant lupu uzsitepus man nemalonus jausmas buna g.gif
Atsakyti
Įsigijau blizgį - visiškai nesužavėjo. Norisi teptis daug, bet nesilaiko visai. Lūpų nelaižau visai, tačiau labai greit išnyksta. Drėkina, tiesa, labai gerai. Kartojamas nebus.
Išvis, kiek ekologiškų kosmetikos priemonių esu išbandžius, padariau išvadą, kad chemija man patinka labiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maji @ 2013 08 26, 19:24)
Įsigijau blizgį - visiškai nesužavėjo. Norisi teptis daug, bet nesilaiko visai. Lūpų nelaižau visai, tačiau labai greit išnyksta. Drėkina, tiesa, labai gerai. Kartojamas nebus.
Išvis, kiek ekologiškų kosmetikos priemonių esu išbandžius, padariau išvadą, kad chemija man patinka labiau  biggrin.gif

Dziaugiames, kad issaket nuomone:) Kadangi blizgiu pagrindas ivairus aliejai tai jie ir geriasi i lupu oda, bet kitavertus nebuna ant lupu to tokio lipnaus pojucio:) Na bent jau mane tai dziugina tai, kad nebeprilimpa plaukai prie lupu pasiblizginus biggrin.gif man yai pliusiukas svarus 4u.gif
Atsakyti
Mielosios damos, as siame fotume neslepiu ir aiskiai buvo ivardinta, kad as Uoga Uoga pardaveja buvusi, dabar auginanti vaikiuka namuose:)
Man idomi Uoga Uoga vartotoju nuomone, ja perduodu (tiek teigiama, tiek neigiama) savininkems:)
Dziugu kai giriate kas patinka, o jei peikiate - ziurime ka taisyt:)
Na as jau buvau minejusi, kad as cia rasysiu nebent is savo patirties kazka, bet nebrukdama jums kaip reklamos, atsakysiu i klausimus jei uzklausite arba, jei nezinosiu, perklausiu savininkiu:)
Tame atsakyme as kaip tik, manyciau, priemiau Jusu asmenine nuomone kas nepatiko ir suprantu, kad vienoms tai pliusas, kitoms gali visai nepatikti. O tai, kad parasiau kas man tame blizgyje labiausiai patinka, juk pabreziau, kad cia MAN tai patinka.
Atsiprasau, jei kazkam tai pasirode vel kaip kazkokia reklama...
Atsakyti
Tikriausiai kazkas suklydo, nes visada buvo ir iki siol yra, kad:
> atnesus 3vnt betkokiu baltu pakuociu (sampuno irgi tinka) - suteikiama -50proc. 1vnt beltoje pakuoteje (betkokiam)
> atnesus 1vnt stiklinio buteliuko - suteikiama -20proc kitam buteliukui

Papildyta:
P.S. lupu blizgiu pakuotes atrodo, kad siame reikale nedalyvauja, bet pasitikslinsiu... smile.gif
Atsakyti
Už tris plastiko pakuotes (nuo Uoga Uoga produktų) suteikiama 50% nuolaida vienam pasirinktam produktui plastiko pakuoteje 4u.gif jau ne kartą pasinaudojau šia galimybe ir labai džiaugiuosi, kad tokia galimybė yra smile.gif
Atsakyti
Man drauge padovanojo lupu balsama Slaptas pirato receptas, pradzioj ziurejau skeptiskai, taciau kai ismeginau - labai patenkinta: kvapas lb malonus, labai padrekina lupas. Pojutis ant lupu malonus. Nustebino, kad toks geras daiktas. Taip uzsisakiau is ju brukniu sampuna ir mojito krema kunui. Eisiu ieskot ju kaukiu salelese smile.gif atsiliepimai bus veliau, isbandzius ilgesni laika.
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimu apie veido kaukę "Mėlynių šventė"
user posted image

Sudėtyje pirmu numeriu eina žaliasis molis, o kai seniau dėdavausi jį gryną, odą po to traukdavo, jausdavosi tempimas. Buvo įdomu patikrinti, kaip bus su šita kauke. Ir ką - ir nieko smile.gif Oda po kaukės jautėsi labai komfortiškai, poros lyg truputį apsivalė. Pasipurškiau dar odą hidrolatu ir jokio kremo nereikėjo, nenusausino šita veido kaukė odos. Žodžiu, geras produktas.
Atsakyti
QUOTE(Monicute @ 2013 08 28, 22:00)
P.S. lupu blizgiu pakuotes atrodo, kad siame reikale nedalyvauja, bet pasitikslinsiu... smile.gif

Turėtų dalyvauti, nes man mergaitė pasakė pakuotės neišmesti ir atėjus ten kažkiek surinkus gauti nuolaidą kitam produktui. Bet labai greit sumalė tratatatatata, tai ir nesupratau biggrin.gif
Atsakyti
Katik pasitikslinau (mat kai as dirbau dar nei blizgiu, nei sampunu neturejom..). Sake tuscios lupu blizgesiu pakuotes skaitosi kaip BALTI indeliai biggrin.gif
Atsakyti