Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

Gal žinote, kiek ilgai užtenka Fullerio ar žaliojo molio kaukės?
Nes neapsisprendžiu, pirkti 50ml ar 100ml...

Gal kas bandėte lazdynų ar nimbamedžio aliejus ar Rhassoulo prausiklį-kaukę?

Būčiau dėkinga už atsiliepimus 4u.gif
[/quote]

as bandziau nimbamedzio alieju, nes pas mane veidas ypac kakta baisi kaip tarka, isberta, ar ten spuogiukai nepulingi net nzn, nors jau nebepaaugle.. zodziu, man jis nieko nepadejo, o kvapas baisus... grynais svogunais smirda
Atsakyti
[/quote]as bandziau nimbamedzio alieju, nes pas mane veidas ypac kakta baisi kaip tarka, isberta, ar ten spuogiukai nepulingi net nzn, nors jau nebepaaugle.. zodziu, man jis nieko nepadejo, o kvapas baisus... grynais svogunais smirda
[/quote]

Apie kvapą jau esu girdėjusi, kad nekoks biggrin.gif

Internete radau, kad jį tepti reikia labai plonu sluoksniu ir dar radau, kad vienas jis nenaudojamas, reikia maišyti su kitais aliejais... Bet UogaUoga parduodamas grynas ir apie maišymą - nė žodžio.... ???

ir dar: Uoga kainuoja 50ml - 12,90. O pvz., čia:
http://www.rudugys.l...;product_id=857

155gr - 12,50Lt

? blink.gif

Ir dar: kuo skiriasi Uoga žaliasis molis nuo to molio už kelis litus parduotuvėse?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 24 liepos 2013 - 15:55
Ok, bus perduota!:) Ziuresim, gal ir bus kada:)
Papildyta:
Cia as apie pageidavima koju kremo smile.gif
Papildyta:
Del moliu kaukiu kiek ilgai uztenka tai reiketu pagalvot, labai ivairiai. Kaukei reikes molio, vandenuko dar ar pieno, gal aliejuko kokio...tai sakykim kiek kas to molio des... ar arbatini sauksteli pilna, ar nepilna, o gal net du saukstelius:) Jei naudosit pirmasyk ir nezinot ar tiks bei patiks tai geriau gal mazesn induka imt, nes jei nepatiks jums tai kam didelis... o gal su drauge galit pasidalint tai tada perpus didesni nusipirkit:) as sakyciau kokio saukstelio arbatinio molio reiketu vienai kaukei:) bet priklauso kokio tirstumo ja gaminsit:)
Atsakyti
Na pakolkas tik aliejines kaukes yra... daug kas girdejau noretu:) nezinau tik ant kiek jie naturalus imanoma pagamint.
Atsakyti
Nimbamedzio alieju siaip tai galima drasiai naudot viena, nebutina maisyt su kazkuo. Dazniausiai maisoma siekiant bent siek tiek sumazinti, pripazinkim, neitin viliojanti kvapa smile.gif
Atsakyti
Gal žinote, kodėl uogauoga lazdynų riešutų aliejus 100 ml kainuoja 22.90, nors kitur radau (nerafinuotą, šalto spaudimo) 250ml už 12.50Lt ? blink.gif

Ir dar: kodėl jų svetainėje yra pristatyti ne visi produktai? Uogauoga salėlėje man siūlė kelias veido kaukes (atrodo, viena su mėlynėmis ar pan., nepamenu dabar pavadinimų), o jų svetainėje tokių nebuvau mačiusi...
Dabar norėčiau užsisakyti, bet uogauoga.lt jų nėra... blink.gif

Ir dar: gal žadama sukurti natūralių antiperspirantų ar dezodorantų? g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 26 liepos 2013 - 16:25
QUOTE(odriana @ 2013 07 26, 17:24)
Gal žinote, kodėl uogauoga lazdynų riešutų aliejus 100 ml kainuoja 22.90, nors kitur radau (nerafinuotą, šalto spaudimo) 250ml už 12.50Ltblink.gif

Jeigu jūs apie Rudugio aliejus, tai jų kokybė prasta, todėl ir kaina maža
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 07 26, 16:24)
Ir dar: kodėl jų svetainėje yra pristatyti ne visi produktai? Uogauoga salėlėje man siūlė kelias veido kaukes (atrodo, viena su mėlynėmis ar pan., nepamenu dabar pavadinimų), o jų svetainėje tokių nebuvau mačiusi...
Dabar norėčiau užsisakyti, bet uogauoga.lt jų nėra...  :blink:

Jums greičiausiai siūlė "Mėlynių šventę" arba "Purviną undinėlę". O šių kaukių internetu nenusipirksite, kadangi dažnai siuntimas užtrunka apie porą darbo dienų, o jos ir taip yra labai greit gendančios (~2 sav.) ir jas reikia laikyti vėsioje vietoje. Dėl to jomis prekiaujama tik salelėse :)
Atsakyti
Sakykit, merginos, kuris iš Uoga Uoga išsukamų lūpų balzamų jums labiausiai patinka? Aš labai pamėgau jų balzamą Gal arbatos?, tačiau nemėgstu tokių pakuočių, norėtųsi išsukamo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2013 07 26, 18:35)
Jeigu jūs apie Rudugio aliejus, tai jų kokybė prasta, todėl ir kaina maža

O kuo Jūs grindžiate savo nuomonę, kad jie prasti? Kuo jie blogi? g.gif
Papildyta:
QUOTE(illuminated @ 2013 07 26, 19:13)
Jums greičiausiai siūlė "Mėlynių šventę" arba "Purviną undinėlę". O šių kaukių internetu nenusipirksite, kadangi dažnai siuntimas užtrunka apie porą darbo dienų, o jos ir taip yra labai greit gendančios (~2 sav.) ir jas reikia laikyti vėsioje vietoje. Dėl to jomis prekiaujama tik salelėse smile.gif

Aišku, ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 27 liepos 2013 - 11:35
taigi atsiliepimai:

dziunliu eliksyras - skaniai kvepia, gerai issiplauna, plaukai svelnus, bendras vaizdas neblogas.

laumes puokste - gerai putoja, per 2 kartus puikiausiai isplove aliejine kauke. siaip pastarojo jau 3-ia buteliuka naudoju.
Atsakyti
gal jau yra atsiliepimu apie vyriskaja linija? labai idomu, ar verta butu pirkti dovanai blush2.gif
taip pat noreciau isbandyt sau vyriska kremuka po skutimosi (man atrodo mergaitem tokio spec. nera g.gif ), ne smakrui zinoma blush2.gif gal turit atsiliepimu is mylimu vyru? ar gerai drekina, nuramina?
Atsakyti